Повезане вести
Мики Ђуричић напустио Купиново: Викендом одлази с породицом, а ево где сад живи победник Великог Брата
Мондо 03.05.2025
Мики Ђуричић одавно већ није део ријалити света, а најпознатији пчелар из Купинова, решио је да напусти родни крај и пресели се у Инђију. "Осим емисије коју водим, нема ништа ново. Водим породичан живот, деца су ми мала, па имам… »
Мики Ђуричић напустио своје Купиново: Са супругом и децом преселио се овде, ево због чега! У нови дом уложио 100.000 €
Курир 03.05.2025
Мики Ђуричић одавно већ није део ријалити света, а најпознатији пчелар из Купинова, решио је да напусти родни крај и пресели се у Инђију. - Осим емисије коју водим, нема ништа ново. Водим породичан живот, деца су ми мала, па имам… »
"Доведи дечка, да тата види да ли се дрогира": Мики Ђуричић се са породицом преселио у Инђију, а овако васпитава децу: Све о…
Блиц 02.05.2025
Мики Ђуричић ове године није учесник ријалитија "Задруга 8 Елита". Мики са супругом Ангелином има двоје деце, ћерку Дуњу и сина Арсенија, а сада је за домаће медије открио детаље из живота. Микија је Ангелина променила, а ово… »
Вести дана »

Временска прогноза за среду 22. октобар: Данас јутро магловито, током дана умерено облачно
Бета пре 1 сатјош 1 повезана

Сталне чланице Савета безбедности УН различито о стању на Косову, односима Београда и Приштине и мисији УНМИК
Данас пре 5 сатијош 4 повезане

"Нисам желео узалудан састанак": Трамп открио зашто одлаже разговоре са Путином у Будимпешти
Еуроневс пре 2 сатајош 4 повезане

Кос позвала на мир са обе стране: У ЕП о Србији, паду надстрешнице и студентским протестима, гласање о резолуцији сутра
Данас пре 2 сатајош 1 повезана