Повезане вести

Мики Ђуричић напустио Купиново: Викендом одлази с породицом, а ево где сад живи победник Великог Брата

Мики Ђуричић напустио Купиново: Викендом одлази с породицом, а ево где сад живи победник Великог Брата

Мондо 03.05.2025
Мики Ђуричић одавно већ није део ријалити света, а најпознатији пчелар из Купинова, решио је да напусти родни крај и пресели се у Инђију. "Осим емисије коју водим, нема ништа ново. Водим породичан живот, деца су ми мала, па имам… »
Мики Ђуричић напустио своје Купиново: Са супругом и децом преселио се овде, ево због чега! У нови дом уложио 100.000 €

Мики Ђуричић напустио своје Купиново: Са супругом и децом преселио се овде, ево због чега! У нови дом уложио 100.000 €

Курир 03.05.2025
Мики Ђуричић одавно већ није део ријалити света, а најпознатији пчелар из Купинова, решио је да напусти родни крај и пресели се у Инђију. - Осим емисије коју водим, нема ништа ново. Водим породичан живот, деца су ми мала, па имам… »
"Доведи дечка, да тата види да ли се дрогира": Мики Ђуричић се са породицом преселио у Инђију, а овако васпитава децу: Све о…

"Доведи дечка, да тата види да ли се дрогира": Мики Ђуричић се са породицом преселио у Инђију, а овако васпитава децу: Све о…

Блиц 02.05.2025
Мики Ђуричић ове године није учесник ријалитија "Задруга 8 Елита". Мики са супругом Ангелином има двоје деце, ћерку Дуњу и сина Арсенија, а сада је за домаће медије открио детаље из живота. Микија је Ангелина променила, а ово… »

Вести дана »