Povezane vesti

Objavljena vest o smrti Eve Ras! Glumica se odmah oglasila i demantovala: "Nisam spavala celu noć"

Objavljena vest o smrti Eve Ras! Glumica se odmah oglasila i demantovala: "Nisam spavala celu noć"

Telegraf pre 29 dana
Na društvenim mrežama se proširila vesto o iznenadnoj smrti glumice Eve Ras, što je čista laž. Naime, Eva Ras se odmah oglasila za beogradske medije i demantovala lažnu vest o njenoj smrti. Kako je Eva Ras izjavila, "ovo ju je jako pogodilo, jer je… »
"Idioti javili da sam umrla": Na društvenim mrežama objavljena vest o smrti Eve Ras

"Idioti javili da sam umrla": Na društvenim mrežama objavljena vest o smrti Eve Ras

Mondo pre 28 dana
Glumica Eva Ras oštro reagovala na glasine na društvenim mrežama. Na društvenim mrežama se proširila vesto o iznenadnoj smrti glumice Eve Ras, što je čista laž. Eva Ras se odmah oglasila za domaće medije i demantovala lažnu vest o njenoj smrti… »
Objavljeno da je umrla eva Ras: Glumica van sebe nakon što se mrežama raširila vesti o njenoj smrti: "Celu noć nisam…

Objavljeno da je umrla eva Ras: Glumica van sebe nakon što se mrežama raširila vesti o njenoj smrti: "Celu noć nisam…

Blic pre 28 dana
Na društvenim mrežama se pojavila lažna vest o smrti glumice Eve Ras, što je nju jako uznemirilo. Eva Ras se odmah oglasila za medije i istakla da ovo nije prvi put kako je živu sahranjuju. - Opet su idioti javili da sam umrla! Ko stoji iza toga, ne… »
Objavljena lažna vest o smrti Eve Ras: Glumica se odmah oglasila i demantovala: "Nisam spavala celu noć..."

Objavljena lažna vest o smrti Eve Ras: Glumica se odmah oglasila i demantovala: "Nisam spavala celu noć..."

Kurir pre 28 dana
Na društvenim mrežama se proširila vesto o iznenadnoj smrti glumice Eve Ras, što je čista laž. Naime, Eva Ras se odmah oglasila za domaće medije i demantovala lažnu vest o njenoj smrti. Kako je Eva Ras izjavila, "ovo ju je jako pogodilo, jer je to… »

Vesti dana »