Повезане вести
"Био сам под великим притиском": Лебронов син открио како је превазишао огромна очекивања
Мондо 03.05.2025
Брони Џејмс је на крају сезоне открио да је ових годину дана био под великим притиском. Брони Џејмс (20) завршио је своју прву НБА сезону. Лејкерси су поражени од Минесоте и испали су из плеј-офа, па је син легендарног Леброна… »
"Целе сезоне сам под притиском, то ме је исцрпело!" Брони Џејмс о својој првој НБА сезони
Вечерње новости 03.05.2025
Кошаркаши Лос Анеђелес Лејкерса поражени су у провј рунди плеј-офа од Минесоте укупним резултатом 4:1 и тако су завршили своје обавезе за актуелну сезону НБА лиге. Први пут у историји син и отац су заиграли заједно у најјачој… »
Брони Џејмс о првој сезони у НБА лиги: "Био сам под притиском"
Б92 03.05.2025
Кошаркаш Лос Анђелес Лејкерса и син Леброна Џејмса - Брони, говорио је о својој дебитантској сезони у НБА лиги, признајући да је био под притиском. Сезона Лос Анђелес Лејкерса завршена је поразом од Минесота Тимбервулвса… »
Вести дана »

Припадник Полицијске бригаде повређен приликом разбијања блокаде код Вуковог споменика
Телеграф пре 7 минутајош 4 повезане

Батинаши и хиљаду евра кеша: Како је СНС победио на поновљеном гласању у Косјерићу иако је 8. јуна на том бирачком месту изгубио?
Данас пре 4 сатијош 1 повезана

МУП: Фантомка део униформе полиције, носи се само по налогу надређеног
Данас пре 3 сатајош 2 повезане