Povezane vesti
Kardinal Kristobal Lopes Romero ne želi na tron Svetog Petra: Ako me budu izabrali za papu, "naći će me na Siciliji"
Euronews 03.05.2025
Četiri dana pred početak konklave, nadbiskup Rabata Kristobal Lopes Romero (72), čije su ideje bliske idejama preminulog pape Franje, odlučno je izjavio da sebe ne vidi kao novog papu. "Nemam apsolutno bilo kakvu ambiciju. Nikada ne bih mogao da se… »
Kardinal koji ne želi da bude papa: Ako me budu izabrali na konklavi pobeći ću na Siciliju!
Telegraf 03.05.2025
Četiri dana pred početak konklave, nadbiskup Rabata Kristobal Lopes Romero (72), čije su ideje bliske idejama preminulog pape Franje, odlučno je izjavio da sebe ne vidi kao novog papu. "Nemam apsolutno bilo kakvu ambiciju. Nikada ne bih mogao da se… »
Vesti dana »
Izvestiteljka UN: Genocid u Palestini sproveden uz međunarodnu zajednicu, naše vlade ga odobravaju
Beta pre 58 minutajoš 27 povezanih
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
Radio 021 pre 11 satijoš 8 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
N1 Info pre 12 satijoš 2 povezane
Prekid saradnje Srbije sa Evrodžastom: "Na svaki način se otežava da se dođe do visoke korupcije i organizovanih kriminalnih grupa"
N1 Info pre 12 satijoš 2 povezane
'Izrael nas je uvukao u rat, nije bilo pretnje Irana': Ostavka šefa američke službe za borbu protiv terorizma
BBC News pre 3 satajoš 29 povezanih