Povezane vesti
Kardinal Kristobal Lopes Romero ne želi na tron Svetog Petra: Ako me budu izabrali za papu, "naći će me na Siciliji"
Euronews 03.05.2025
Četiri dana pred početak konklave, nadbiskup Rabata Kristobal Lopes Romero (72), čije su ideje bliske idejama preminulog pape Franje, odlučno je izjavio da sebe ne vidi kao novog papu. "Nemam apsolutno bilo kakvu ambiciju. Nikada ne bih mogao da se… »
Kardinal koji ne želi da bude papa: Ako me budu izabrali na konklavi pobeći ću na Siciliju!
Telegraf 03.05.2025
Četiri dana pred početak konklave, nadbiskup Rabata Kristobal Lopes Romero (72), čije su ideje bliske idejama preminulog pape Franje, odlučno je izjavio da sebe ne vidi kao novog papu. "Nemam apsolutno bilo kakvu ambiciju. Nikada ne bih mogao da se… »
Vesti dana »
Tabaković: Inflacija u padu zbog ograničenja trgovinskih marži, rast BDP duplo manji od očekivanog
Jugmedia pre 17 minutajoš 31 povezana
Đukić: Nema čarobnog rešenja za NIS, Vlada pravi dramu dok je na ulicama Beograda i Novog Sada mnogo sveta
N1 Info pre 1 satjoš 45 povezanih
Nemački TAZ o Srbiji: EU mora jasno reći „da“ Zapadnom Balkanu, ali i odlučno nastupiti prema „autokratskom“ Vučiću
Serbian News Media pre 2 satajoš 13 povezanih
Deo Srbije paralisan! Ni vozila se ne vide od snega! Polomljene grane, padala stabla: Ovo su prve slike
Telegraf pre 57 minutajoš 43 povezane
Poznata 42 učesnika Svetskog fudbaskog prvenstva 2026. godine
Radio sto plus pre 52 minutajoš 30 povezanih