Povezane vesti
Kardinal Kristobal Lopes Romero ne želi na tron Svetog Petra: Ako me budu izabrali za papu, "naći će me na Siciliji"
Euronews 03.05.2025
Četiri dana pred početak konklave, nadbiskup Rabata Kristobal Lopes Romero (72), čije su ideje bliske idejama preminulog pape Franje, odlučno je izjavio da sebe ne vidi kao novog papu. "Nemam apsolutno bilo kakvu ambiciju. Nikada ne bih mogao da se… »
Kardinal koji ne želi da bude papa: Ako me budu izabrali na konklavi pobeći ću na Siciliju!
Telegraf 03.05.2025
Četiri dana pred početak konklave, nadbiskup Rabata Kristobal Lopes Romero (72), čije su ideje bliske idejama preminulog pape Franje, odlučno je izjavio da sebe ne vidi kao novog papu. "Nemam apsolutno bilo kakvu ambiciju. Nikada ne bih mogao da se… »
Vesti dana »
Danas je Aranđelovdan – dan kada se treba moliti za izlečenje i oprostiti grehe svim nevernicima
Danas pre 41 minutajoš 8 povezanih
Pripremite kišobrane Stiže zahlađenje sa kišom, a evo kada će početi da pada sneg
Alo pre 1 satjoš 7 povezanih
Danas tri decenije od potpisivanja Dejtonskog sporazuma, u RS praznik, u FBiH običan radni dan
Beta pre 21 minutajoš 5 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Putin: Kriminalna organizacija na vlasti u Ukrajini; Zelenski: Radićemo na okončanju rata s američkim timovima
RTV pre 41 minutajoš 6 povezanih
Šest kandidata u trci za jednogodišnji mandat predsednika Republike Srpske
BBC News pre 31 minutajoš 4 povezane