Povezane vesti
Kardinal Kristobal Lopes Romero ne želi na tron Svetog Petra: Ako me budu izabrali za papu, "naći će me na Siciliji"
Euronews 03.05.2025
Četiri dana pred početak konklave, nadbiskup Rabata Kristobal Lopes Romero (72), čije su ideje bliske idejama preminulog pape Franje, odlučno je izjavio da sebe ne vidi kao novog papu. "Nemam apsolutno bilo kakvu ambiciju. Nikada ne bih mogao da se… »
Kardinal koji ne želi da bude papa: Ako me budu izabrali na konklavi pobeći ću na Siciliju!
Telegraf 03.05.2025
Četiri dana pred početak konklave, nadbiskup Rabata Kristobal Lopes Romero (72), čije su ideje bliske idejama preminulog pape Franje, odlučno je izjavio da sebe ne vidi kao novog papu. "Nemam apsolutno bilo kakvu ambiciju. Nikada ne bih mogao da se… »
Vesti dana »
Meteorolog: Vrhunac toplotnog talasa od 5. do 8. avgusta, zabrinjavajuće što mu se kraj ne nazire
Insajder pre 2 satajoš 41 povezana
Hamas pristao da se razoruža posle dogovora sa Trampovim odborom: Koliko je održiv
BBC News pre 1 satjoš 30 povezanih
Pokušao da podmiti policajca kako bi brže dobio potvrdu o prebivalištu
Rešetka pre 1 satjoš 17 povezanih
Dunav sve plići: Istorijski minimum u Srbiji, apel da se struja troši racionalnije
BBC News pre 1 satjoš 1 povezana
Ako izbace Kazahstance! Ovo su rivali Partizana u plej-ofu kvalifikacija za Ligu konferencija
Večernje novosti pre 27 minutajoš 22 povezane