Povezane vesti
Kardinal Kristobal Lopes Romero ne želi na tron Svetog Petra: Ako me budu izabrali za papu, "naći će me na Siciliji"
Euronews 03.05.2025
Četiri dana pred početak konklave, nadbiskup Rabata Kristobal Lopes Romero (72), čije su ideje bliske idejama preminulog pape Franje, odlučno je izjavio da sebe ne vidi kao novog papu. "Nemam apsolutno bilo kakvu ambiciju. Nikada ne bih mogao da se… »
Kardinal koji ne želi da bude papa: Ako me budu izabrali na konklavi pobeći ću na Siciliju!
Telegraf 03.05.2025
Četiri dana pred početak konklave, nadbiskup Rabata Kristobal Lopes Romero (72), čije su ideje bliske idejama preminulog pape Franje, odlučno je izjavio da sebe ne vidi kao novog papu. "Nemam apsolutno bilo kakvu ambiciju. Nikada ne bih mogao da se… »
Vesti dana »
"Verovatno prvo parlamentarni, pa predsednički izbori" Vučić na RTS: "Mi nećemo skoro postati članica EU, dobro smo razumeli poruku"
Blic pre 55 minutajoš 44 povezane
Evropski parlament i Evropska komisija kao da ne govore o istoj državi: Dva pogleda na Srbiju
N1 Info pre 1 satjoš 48 povezanih
Drama u Nišu: Devojčicu (11) udario automobil dok je vozila bicikl, hitno prevezena u bolnicu
Mondo pre 1 satjoš 25 povezanih
UŽIVO: Ko je favorit po kladionicama, Zlatan proziva „gubitnike“
Sport klub pre 1 satjoš 50 povezanih