Povezane vesti
Kardinal Kristobal Lopes Romero ne želi na tron Svetog Petra: Ako me budu izabrali za papu, "naći će me na Siciliji"
Euronews 03.05.2025
Četiri dana pred početak konklave, nadbiskup Rabata Kristobal Lopes Romero (72), čije su ideje bliske idejama preminulog pape Franje, odlučno je izjavio da sebe ne vidi kao novog papu. "Nemam apsolutno bilo kakvu ambiciju. Nikada ne bih mogao da se… »
Kardinal koji ne želi da bude papa: Ako me budu izabrali na konklavi pobeći ću na Siciliju!
Telegraf 03.05.2025
Četiri dana pred početak konklave, nadbiskup Rabata Kristobal Lopes Romero (72), čije su ideje bliske idejama preminulog pape Franje, odlučno je izjavio da sebe ne vidi kao novog papu. "Nemam apsolutno bilo kakvu ambiciju. Nikada ne bih mogao da se… »
Vesti dana »
Dačić nakon dijaloga sa Vučićem: SPS uvek za redovne izbore ali je spreman da izađe na njih kad god se održe
Nova pre 32 minutajoš 33 povezane
Uživo kriza na Bliskom istoku: Vazdušni napadi u Iranu: Poginulo najmanje 18 osoba, uključujući dvoje dece
Euronews pre 32 minutajoš 28 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB Tramp: Iran bi mogao biti "uništen" za jednu noć; Teheran: Prihvatamo samo kraj rata, reparacije i ukidanje sankcija
RTV pre 57 minutajoš 34 povezane
Rat u programu uživo zbog Nikole Jokića! Srbin u centru pažnje - izbila žestoka rasprava: "Nije sposoban za to..."
Kurir pre 17 minutajoš 59 povezanih
Vremenska prognoza za utorak, 7. april: Ujutru oblačno, u toku dana duži sunčani intervali
Serbian News Media pre 2 satajoš 23 povezane