Повезане вести

Владимир Гаћиновић пред Партизан: „Оптимиста сам јер смо пре нешто више од месец и по у Београду показали да можемо да се…

Владимир Гаћиновић пред Партизан: „Оптимиста сам јер смо пре нешто више од месец и по у Београду показали да можемо да се…

Хот спорт 03.05.2025
„Долази нам великан српског фудбала, екипа за респект и поштовање“ Нови Пазар се спрема за један од најизазовнијих мечева у плеј-офу Суперлиге Србије, пошто у четвртом колу дочекује Партизан, тим из самог врха табеле. Тренер… »
Гаћиновић пред Партизан: "Сад сам више оптимиста него у Београду"

Гаћиновић пред Партизан: "Сад сам више оптимиста него у Београду"

Б92 03.05.2025
Тренер фудбалера Новог Пазара Владимир Гаћиновић рекао је да је оптимиста пред утакмицу са Партизаном, у оквиру четвртог кола плеј-офа Супер лиге Србије. "Долази нам великан српског фудбала, екипа за респект и поштовање… »
Гаћиновић: "Партизан је великан, али ја сам оптимиста"

Гаћиновић: "Партизан је великан, али ја сам оптимиста"

Спортске.нет 03.05.2025
Тренер фудбалера Новог Пазара Владимир Гаћиновић рекао је данас да је оптимиста пред утакмицу са Партизаном, у оквиру четвртог кола плеј-офа Супер лиге Србије. "Долази нам великан српског фудбала, екипа за респект и поштовање… »
Гаћиновић: Партизан – великан српског фудбала! (видео)

Гаћиновић: Партизан – великан српског фудбала! (видео)

Спортски журнал 03.05.2025
„Максималан приступ за повољан исход”. Тренер Новог Пазара Владимир Гаћиновић рекао је данас да је оптимиста пред утакмицу са Партизаном, у оквиру четвртог кола плеј-офа Супер лиге Србије. - Долази нам великан српског фудбала… »

Вести дана »