Povezane vesti

Vladimir Gaćinović pred Partizan: „Optimista sam jer smo pre nešto više od mesec i po u Beogradu pokazali da možemo da se…

Vladimir Gaćinović pred Partizan: „Optimista sam jer smo pre nešto više od mesec i po u Beogradu pokazali da možemo da se…

Hot sport 03.05.2025
„Dolazi nam velikan srpskog fudbala, ekipa za respekt i poštovanje“ Novi Pazar se sprema za jedan od najizazovnijih mečeva u plej-ofu Superlige Srbije, pošto u četvrtom kolu dočekuje Partizan, tim iz samog vrha tabele. Trener Vladimir Gaćinović obratio… »
Gaćinović pred Partizan: "Sad sam više optimista nego u Beogradu"

Gaćinović pred Partizan: "Sad sam više optimista nego u Beogradu"

B92 03.05.2025
Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je da je optimista pred utakmicu sa Partizanom, u okviru četvrtog kola plej-ofa Super lige Srbije. "Dolazi nam velikan srpskog fudbala, ekipa za respekt i poštovanje. Povoljnom ishodu možemo se… »
Gaćinović: "Partizan je velikan, ali ja sam optimista"

Gaćinović: "Partizan je velikan, ali ja sam optimista"

Sportske.net 03.05.2025
Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je danas da je optimista pred utakmicu sa Partizanom, u okviru četvrtog kola plej-ofa Super lige Srbije. "Dolazi nam velikan srpskog fudbala, ekipa za respekt i poštovanje. Povoljnom ishodu možemo se… »
Gaćinović: Partizan – velikan srpskog fudbala! (video)

Gaćinović: Partizan – velikan srpskog fudbala! (video)

Sportski žurnal 03.05.2025
„Maksimalan pristup za povoljan ishod”. Trener Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je danas da je optimista pred utakmicu sa Partizanom, u okviru četvrtog kola plej-ofa Super lige Srbije. - Dolazi nam velikan srpskog fudbala, ekipa za respekt i… »

Vesti dana »

Poznato kad Đoković igra protiv Hanfmana

Poznato kad Đoković igra protiv Hanfmana

Sportski žurnal pre 25 minutajoš 26 povezanih
Vreme tokom dana promenljivo

Vreme tokom dana promenljivo

Moj Novi Sad pre 11 minutajoš 12 povezanih
Kratak predah od padavina, uz razvedravanje raste i temperatura

Kratak predah od padavina, uz razvedravanje raste i temperatura

Glas Zaječara pre 3 satajoš 15 povezanih