Povezane vesti
Ima 26 godina i dupleks u Beogradu: Završio gimnaziju u Leskovcu, studirao programiranje, a stan zaradio od Jutjuba
Mondo 04.05.2025
Andrija Jović, poznatiji kao Andrija Jo, nedavno je pokazao pratiocima kako izgleda stan koji je "jurio godinu dana" Andrija Jo (26), srpski jutjuber, pohvalio se jednom prilikom na društvenim mrežama kupovinom stana u srpskoj prestonici. On je na svom… »
"Kupio sam stan, neverovatno sam ponosan na sebe" Mladi influenser pokazao nekretninu, jurio da ga pazari godinu dana, a sad…
Kurir 04.05.2025
Andrija Jo (26), srpski jutjuber, pohvalio se jednom prilikom na društvenim mrežama kupovinom stana u srpskoj prestonici. On je na svom profilu na Instagramu tad pokazao kako je opremio svoj luksuzni stan, ali i kako će izgledati kad bude potpuno… »
"Kupio sam stan, neverovatno sam ponosan na sebe": Mladi influenser ovde živi: "Od kad sam se doselio u Beograd mi je bila…
Blic 04.05.2025
Andrija Jo (26), srpski jutjuber, pohvalio se jednom prilikom na društvenim mrežama kupovinom stana u srpskoj prestonici. On je na svom profilu na Instagramu tad pokazao kako je opremio svoj luksuzni stan, ali i kako će izgledati kad bude potpuno… »
Vesti dana »
Zaposleni u Zavodu za zaštitu spomenika: Državni sekratar pokušao danas neovlašćeno da izbriše Generalštab iz našeg registra
Pravda pre 2 satajoš 59 povezanih
Tramp obavešten o detaljima susreta s Putinom: Vitkof i Kušner predočili predsedniku SAD pojedinosti razgovora u Moskvi
Kurir pre 1 satjoš 50 povezanih
Usvojen budžet i još 57 tačaka dnevnog reda: Gas i nafta, Antonijević, udžbenici - šta je sve usvojeno
NIN pre 6 satijoš 54 povezane
"Ako se neprijatelj ne preda, uništava se": Medvedev oštro zapretio NATO paktu
Večernje novosti pre 45 minutajoš 25 povezanih