Povezane vesti
Ima 26 godina i dupleks u Beogradu: Završio gimnaziju u Leskovcu, studirao programiranje, a stan zaradio od Jutjuba
Mondo 04.05.2025
Andrija Jović, poznatiji kao Andrija Jo, nedavno je pokazao pratiocima kako izgleda stan koji je "jurio godinu dana" Andrija Jo (26), srpski jutjuber, pohvalio se jednom prilikom na društvenim mrežama kupovinom stana u srpskoj prestonici. On je na svom… »
"Kupio sam stan, neverovatno sam ponosan na sebe" Mladi influenser pokazao nekretninu, jurio da ga pazari godinu dana, a sad…
Kurir 04.05.2025
Andrija Jo (26), srpski jutjuber, pohvalio se jednom prilikom na društvenim mrežama kupovinom stana u srpskoj prestonici. On je na svom profilu na Instagramu tad pokazao kako je opremio svoj luksuzni stan, ali i kako će izgledati kad bude potpuno… »
"Kupio sam stan, neverovatno sam ponosan na sebe": Mladi influenser ovde živi: "Od kad sam se doselio u Beograd mi je bila…
Blic 04.05.2025
Andrija Jo (26), srpski jutjuber, pohvalio se jednom prilikom na društvenim mrežama kupovinom stana u srpskoj prestonici. On je na svom profilu na Instagramu tad pokazao kako je opremio svoj luksuzni stan, ali i kako će izgledati kad bude potpuno… »
Vesti dana »
Jedna osoba poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Novi Pazar–Raška
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 1 povezana
"Miljanin sam fan" Učesnica išla na Ostrog da se moli za Kulićevu, a u Elitu 10 ušao i bivši muž naše pevačice
Telegraf pre 21 minutajoš 7 povezanih
"Bila sam sa oženjenim biznismenom" Maloletna Jovana šokirala priznanjem, a Janjuš bacio oko na cimerku
Blic pre 51 minutajoš 1 povezana
Matora ušla u Elitu 10, pa žestoko prozvala Anđelu Đuričić: "Širi a**s i pokazuje u kameru... Užas!"
Telegraf pre 3 satajoš 2 povezane