Povezane vesti
Ima 26 godina i dupleks u Beogradu: Završio gimnaziju u Leskovcu, studirao programiranje, a stan zaradio od Jutjuba
Mondo pre 30 dana
Andrija Jović, poznatiji kao Andrija Jo, nedavno je pokazao pratiocima kako izgleda stan koji je "jurio godinu dana" Andrija Jo (26), srpski jutjuber, pohvalio se jednom prilikom na društvenim mrežama kupovinom stana u srpskoj prestonici. On je na svom… »
"Kupio sam stan, neverovatno sam ponosan na sebe" Mladi influenser pokazao nekretninu, jurio da ga pazari godinu dana, a sad je…
Kurir pre 30 dana
Andrija Jo (26), srpski jutjuber, pohvalio se jednom prilikom na društvenim mrežama kupovinom stana u srpskoj prestonici. On je na svom profilu na Instagramu tad pokazao kako je opremio svoj luksuzni stan, ali i kako će izgledati kad bude potpuno… »
"Kupio sam stan, neverovatno sam ponosan na sebe": Mladi influenser ovde živi: "Od kad sam se doselio u Beograd mi je bila…
Blic pre 30 dana
Andrija Jo (26), srpski jutjuber, pohvalio se jednom prilikom na društvenim mrežama kupovinom stana u srpskoj prestonici. On je na svom profilu na Instagramu tad pokazao kako je opremio svoj luksuzni stan, ali i kako će izgledati kad bude potpuno… »
Vesti dana »

Južna Koreja dobila novog predsednika: Opozicioni kandidat osvojio 49,4 odsto glasova
Kurir pre 2 satajoš 2 povezane

"Odvratno, punjeno svinjarijama,: Sramotno!" Ilon Mask pobesneo zbog Trampovog "velikog, prelepog zakona": Ne mogu više ovo da podnesem!
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Student koji je ispitivan u policiji: Represija i targetiranje ne mogu proći bez odgovora
Insajder pre 2 satajoš 2 povezane

Lansirane rakete na Izrael. Uzbuna na Golanskoj visoravni, oglasila se vojska
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana