Povezane vesti
Ima 26 godina i dupleks u Beogradu: Završio gimnaziju u Leskovcu, studirao programiranje, a stan zaradio od Jutjuba
Mondo 04.05.2025
Andrija Jović, poznatiji kao Andrija Jo, nedavno je pokazao pratiocima kako izgleda stan koji je "jurio godinu dana" Andrija Jo (26), srpski jutjuber, pohvalio se jednom prilikom na društvenim mrežama kupovinom stana u srpskoj prestonici. On je na svom… »
"Kupio sam stan, neverovatno sam ponosan na sebe" Mladi influenser pokazao nekretninu, jurio da ga pazari godinu dana, a sad…
Kurir 04.05.2025
Andrija Jo (26), srpski jutjuber, pohvalio se jednom prilikom na društvenim mrežama kupovinom stana u srpskoj prestonici. On je na svom profilu na Instagramu tad pokazao kako je opremio svoj luksuzni stan, ali i kako će izgledati kad bude potpuno… »
"Kupio sam stan, neverovatno sam ponosan na sebe": Mladi influenser ovde živi: "Od kad sam se doselio u Beograd mi je bila…
Blic 04.05.2025
Andrija Jo (26), srpski jutjuber, pohvalio se jednom prilikom na društvenim mrežama kupovinom stana u srpskoj prestonici. On je na svom profilu na Instagramu tad pokazao kako je opremio svoj luksuzni stan, ali i kako će izgledati kad bude potpuno… »
Vesti dana »

Tramp: Zemlje NATO-a treba da obore ruske avione ako uđu u njihov vazdušni prostor
RTV pre 1 satjoš 52 povezane

Promena vremena stiže u Srbiju! Temperatura pada za 10 stepeni, očekuju se i olujni udari vetra: Evo i kada
Telegraf pre 1 satjoš 21 povezana

Džimi Kimel se vratio na TV: 'Gušenje slobode govora nije u američkom duhu'
BBC News pre 23 minutajoš 17 povezanih