Povezane vesti
Ima 26 godina i dupleks u Beogradu: Završio gimnaziju u Leskovcu, studirao programiranje, a stan zaradio od Jutjuba
Mondo 04.05.2025
Andrija Jović, poznatiji kao Andrija Jo, nedavno je pokazao pratiocima kako izgleda stan koji je "jurio godinu dana" Andrija Jo (26), srpski jutjuber, pohvalio se jednom prilikom na društvenim mrežama kupovinom stana u srpskoj prestonici. On je na svom… »
"Kupio sam stan, neverovatno sam ponosan na sebe" Mladi influenser pokazao nekretninu, jurio da ga pazari godinu dana, a sad…
Kurir 04.05.2025
Andrija Jo (26), srpski jutjuber, pohvalio se jednom prilikom na društvenim mrežama kupovinom stana u srpskoj prestonici. On je na svom profilu na Instagramu tad pokazao kako je opremio svoj luksuzni stan, ali i kako će izgledati kad bude potpuno… »
"Kupio sam stan, neverovatno sam ponosan na sebe": Mladi influenser ovde živi: "Od kad sam se doselio u Beograd mi je bila…
Blic 04.05.2025
Andrija Jo (26), srpski jutjuber, pohvalio se jednom prilikom na društvenim mrežama kupovinom stana u srpskoj prestonici. On je na svom profilu na Instagramu tad pokazao kako je opremio svoj luksuzni stan, ali i kako će izgledati kad bude potpuno… »
Vesti dana »
Haos u Ormuzu i sukobi u Libanu potkopavaju nade u Trumpov mirovni dogovor
Bloomberg Adria pre 53 minutajoš 39 povezanih
"Haris je mator čovek, ona je riba": Melina se udala za milionera, a ovako su pričali o njenom razvodu
Mondo pre 28 minutajoš 54 povezane
Legitimisanje u Novom Sadu diglo ceo režim na noge, a za ranije slučajeve policijske brutalnosti epiloga nema
N1 Info pre 54 minutajoš 36 povezanih
Prenos, Partizan - Železničar: Ovo žele crno-beli! (video)
Večernje novosti pre 29 minutajoš 40 povezanih
Iran: Ormuz ostaje zatvoren dok se ne postigne trajni mir; Tramp: Nećemo pristati na ucene Teherana
RTS pre 54 minutajoš 42 povezane