Povezane vesti
Folkeru svanulo posle razvoda: Da sam znao da će mi biti ovako, ranije bih sve završio
Kurir 04.05.2025
Pevač Bane Mojićević 2020. godine zvanično se razveo od supruge Milice, sa kojom ima sina Radoša i ćerku Mašu. Par godinama pre toga nije živeo zajedno, iako je Bane u javnosti izbegavao da priča o bračnim problemima. Da odnos Milice i Baneta nije… »
"Ranije bih se razveo da sam znao da će mi biti ovako, procvetao sam!" Naš pevač krio krah braka od svih, napustio ženu i…
Blic 04.05.2025
Pevač Bane Mojićević 2020. godine zvanično se razveo od supruge Milice, sa kojom ima sina Radoša i ćerku Mašu. Par godinama pre toga nije živeo zajedno, iako je Bane u javnosti izbegavao da priča o bračnim problemima. Da odnos Milice i Baneta nije… »
Vesti dana »
Upozorenja na ledenu kišu, poledicu i olujni vetar u Srbiji tokom vikenda
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 36 povezanih
Prebilič se u Novom Sadu sastao sa optuženima za pripremanje dela protiv ustavnog uređenja
RTV pre 44 minutajoš 20 povezanih
Poznato kada bi trebalo da bude potpisan ugovor o prodaji NIS-a: Ministar finansija očekuje pozitivan ishod
Mondo pre 24 minutajoš 19 povezanih
Akcija Zajedno za studente na Trgu Nikole Pašića, vidljiv odziv građana, ali i pristalica vlasti u Pionirskom parku
N1 Info pre 59 minutajoš 17 povezanih