Povezane vesti
Folkeru svanulo posle razvoda: Da sam znao da će mi biti ovako, ranije bih sve završio
Kurir 04.05.2025
Pevač Bane Mojićević 2020. godine zvanično se razveo od supruge Milice, sa kojom ima sina Radoša i ćerku Mašu. Par godinama pre toga nije živeo zajedno, iako je Bane u javnosti izbegavao da priča o bračnim problemima. Da odnos Milice i Baneta nije… »
"Ranije bih se razveo da sam znao da će mi biti ovako, procvetao sam!" Naš pevač krio krah braka od svih, napustio ženu i…
Blic 04.05.2025
Pevač Bane Mojićević 2020. godine zvanično se razveo od supruge Milice, sa kojom ima sina Radoša i ćerku Mašu. Par godinama pre toga nije živeo zajedno, iako je Bane u javnosti izbegavao da priča o bračnim problemima. Da odnos Milice i Baneta nije… »
Vesti dana »
Prvog dana avgusta sunčano i veoma toplo, temperature do 39 stepeni: Toplotni talas se nastavlja i iduće nedelje - uz pojačanje intenziteta
N1 Info pre 1 satjoš 7 povezanih
Od danas jeftiniji lekovi u Srbiji: Doplate manje i do 40 odsto, evo ko će najviše uštedeti
Mondo pre 46 minutajoš 6 povezanih
Cene goriva u regionu: Koliko je potrebno izdvojiti novca za dizel i benzin na pumpama u okolnim zemljama?
Insajder pre 11 minutajoš 2 povezane
Oglasio se NIS nakon što je OFAK produžio operativnu licencu: "Ostajemo posvećeni naporima da obezbedimo održivo poslovanje"
Kurir pre 7 satijoš 5 povezanih
DUGOTRAJNI TOPLOTNI TALAS STIŽE U SRBIJU: U Nišu danas 37 stepeni, od 5. avgusta temperature i do 40 °C
Glas juga pre 21 minutajoš 5 povezanih