Povezane vesti
ZAMENIK GRADONAČELNIKA MINHENA: To što rade srpski studenti je demokratija na delu
Moj Novi Sad pre 30 dana
Zamenik gradonačelnika Minhena Andreas Fosler dočekao je štafetne ultramaratonace iz Srbije koji trče do Brisela. − Pre tri nedelje sam na istom ovom mestu imao čast da pozdravim studente bicikliste na njihovom putu do Strazbura. Kao i pre tri… »
Bukvica o evropskim vrednostima: Ko je Beate Majnl-Rajzinger, optužena za „grubo mešanje“ u političke odnose u Srbiji?
Danas pre 30 dana
Nakon što ju je šef srpske diplomatije Marko Đurić optužio za „grubo mešanje“ u političke odnose u Srbiji, ministarka spoljnih poslova Austrije Beate Majnl-Rajzinger ga je nazvala telefonom i objasnila da nije bilo mešanja u unutrašnja… »
Zamenik gradonačelnika Minhena: Ono što rade studenti u Srbiji je demokratija na delu
Pravo u centar pre 30 dana
„Pre tri nedelje sam na istom ovom mestu imao čast da pozdravim studente bicikliste na njihovom putu do Strazbura. Kao i pre tri nedelje, i ovaj put je bitna poruka koju vi sportisti iz Srbije želite da poručite – a to je vaša borba za pravdu i… »
Zamenik gradonačelnika Minhena: Ono što rade studenti u Srbiji je demokratija na delu
Serbian News Media pre 30 dana
„Pre tri nedelje sam na istom ovom mestu imao čast da pozdravim studente bicikliste na njihovom putu do Strazbura. Kao i pre tri nedelje, i ovaj put je bitna poruka koju vi sportisti iz Srbije želite da poručite – a to je vaša borba za pravdu i… »
Danas pre 30 dana
Zamenik gradonačelnika Minhena Andreas Fosler rekao je, na dočeku štafetnih ultramaratonaca iz Srbije koji trče do Brisela, da je ono što rade studenti u Srbiji demokratija na delu, prenosi N1. „Pre tri nedelje sam na istom ovom mestu imao čast da… »
Studenti ultramaratonci stigli u Minhen: Kako je izgledao doček?
Danas pre 30 dana
Studenti štafetni ultramaratonci, koji trče već deveti dan ka Briselu, stigli su večeras u Minhen, gde su dočekani na Odeonsplacu, jednom od glavnih gradskih trgova, gde su prethodno dočekani i studenti koji su vozili bicikle do Strazbura. Dočekali… »
Vesti dana »

Pakleni udar na Srbiju RHMZ se oglasio sa upozorenjem na ove dve opasne pojave
Alo pre 7 satijoš 28 povezanih

Vojtehovski odgovorila Mariniki: To vam je posledica nemanja politike FOTO
B92 pre 22 minutajoš 34 povezane

Ovo je spisak 30 raskrsnica koje će danas biti blokirane od 18 do 19 sati
Moj Novi Sad pre 48 minutajoš 9 povezanih

Srpski univerziteti na CWUR listi: Kragujevački treći u nacionalnoj konkurenciji
Pressek pre 4 satijoš 21 povezana