Повезане вести
ЗАМЕНИК ГРАДОНАЧЕЛНИКА МИНХЕНА: То што раде српски студенти је демократија на делу
Мој Нови Сад 04.05.2025
Заменик градоначелника Минхена Андреас Фослер дочекао је штафетне ултрамаратонаце из Србије који трче до Брисела. − Пре три недеље сам на истом овом месту имао част да поздравим студенте бициклисте на њиховом путу до Стразбура… »
Буквица о европским вредностима: Ко је Беате Мајнл-Рајзингер, оптужена за „грубо мешање“ у политичке односе у Србији?
Данас 04.05.2025
Након што ју је шеф српске дипломатије Марко Ђурић оптужио за „грубо мешање“ у политичке односе у Србији, министарка спољних послова Аустрије Беате Мајнл-Рајзингер га је назвала телефоном и објаснила да није било мешања у… »
Заменик градоначелника Минхена: Оно што раде студенти у Србији је демократија на делу
Право у центар 04.05.2025
„Пре три недеље сам на истом овом месту имао част да поздравим студенте бициклисте на њиховом путу до Стразбура. Као и пре три недеље, и овај пут је битна порука коју ви спортисти из Србије желите да поручите – а то је ваша… »
Заменик градоначелника Минхена: Оно што раде студенти у Србији је демократија на делу
Сербиан Невс Медиа 04.05.2025
„Пре три недеље сам на истом овом месту имао част да поздравим студенте бициклисте на њиховом путу до Стразбура. Као и пре три недеље, и овај пут је битна порука коју ви спортисти из Србије желите да поручите – а то је ваша… »
Данас 03.05.2025
Заменик градоначелника Минхена Андреас Фослер рекао је, на дочеку штафетних ултрамаратонаца из Србије који трче до Брисела, да је оно што раде студенти у Србији демократија на делу, преноси Н1. „Пре три недеље сам на истом овом… »
Студенти ултрамаратонци стигли у Минхен: Како је изгледао дочек?
Данас 03.05.2025
Студенти штафетни ултрамаратонци, који трче већ девети дан ка Бриселу, стигли су вечерас у Минхен, где су дочекани на Одеонсплацу, једном од главних градских тргова, где су претходно дочекани и студенти који су возили бицикле до… »
Вести дана »
ЦЕО тим је веровао у победу од самог почетка: Огласио се херој Војводине!
Хот спорт пре 32 минутајош 73 повезане
"Обараћемо руске авионе и дронове": Овакву претњу Путин није добио од почетка рата у Украјини
Мондо пре 1 сатјош 51 повезана
Вошин хладан туш за Звезду, Његош утишао Маракану и погурао Партизан ка врху!
Спортске.нет пре 1 сатјош 31 повезана
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 5 сатијош 25 повезаних