Повезане вести

ЗАМЕНИК ГРАДОНАЧЕЛНИКА МИНХЕНА: То што раде српски студенти је демократија на делу

ЗАМЕНИК ГРАДОНАЧЕЛНИКА МИНХЕНА: То што раде српски студенти је демократија на делу

Мој Нови Сад 04.05.2025
Заменик градоначелника Минхена Андреас Фослер дочекао је штафетне ултрамаратонаце из Србије који трче до Брисела. − Пре три недеље сам на истом овом месту имао част да поздравим студенте бициклисте на њиховом путу до Стразбура… »
Буквица о европским вредностима: Ко је Беате Мајнл-Рајзингер, оптужена за „грубо мешање“ у политичке односе у Србији?

Буквица о европским вредностима: Ко је Беате Мајнл-Рајзингер, оптужена за „грубо мешање“ у политичке односе у Србији?

Данас 04.05.2025
Након што ју је шеф српске дипломатије Марко Ђурић оптужио за „грубо мешање“ у политичке односе у Србији, министарка спољних послова Аустрије Беате Мајнл-Рајзингер га је назвала телефоном и објаснила да није било мешања у… »
Заменик градоначелника Минхена: Оно што раде студенти у Србији је демократија на делу

Заменик градоначелника Минхена: Оно што раде студенти у Србији је демократија на делу

Право у центар 04.05.2025
„Пре три недеље сам на истом овом месту имао част да поздравим студенте бициклисте на њиховом путу до Стразбура. Као и пре три недеље, и овај пут је битна порука коју ви спортисти из Србије желите да поручите – а то је ваша… »

Сербиан Невс Медиа 04.05.2025
„Пре три недеље сам на истом овом месту имао част да поздравим студенте бициклисте на њиховом путу до Стразбура. Као и пре три недеље, и овај пут је битна порука коју ви спортисти из Србије желите да поручите – а то је ваша… »

Данас 03.05.2025
Заменик градоначелника Минхена Андреас Фослер рекао је, на дочеку штафетних ултрамаратонаца из Србије који трче до Брисела, да је оно што раде студенти у Србији демократија на делу, преноси Н1. „Пре три недеље сам на истом овом… »
Студенти ултрамаратонци стигли у Минхен: Како је изгледао дочек?

Студенти ултрамаратонци стигли у Минхен: Како је изгледао дочек?

Данас 03.05.2025
Студенти штафетни ултрамаратонци, који трче већ девети дан ка Бриселу, стигли су вечерас у Минхен, где су дочекани на Одеонсплацу, једном од главних градских тргова, где су претходно дочекани и студенти који су возили бицикле до… »

Вести дана »