Povezane vesti
ZAMENIK GRADONAČELNIKA MINHENA: To što rade srpski studenti je demokratija na delu
Moj Novi Sad 04.05.2025
Zamenik gradonačelnika Minhena Andreas Fosler dočekao je štafetne ultramaratonace iz Srbije koji trče do Brisela. − Pre tri nedelje sam na istom ovom mestu imao čast da pozdravim studente bicikliste na njihovom putu do Strazbura. Kao i pre tri nedelje, i… »
Bukvica o evropskim vrednostima: Ko je Beate Majnl-Rajzinger, optužena za „grubo mešanje“ u političke odnose u Srbiji?
Danas 04.05.2025
Nakon što ju je šef srpske diplomatije Marko Đurić optužio za „grubo mešanje“ u političke odnose u Srbiji, ministarka spoljnih poslova Austrije Beate Majnl-Rajzinger ga je nazvala telefonom i objasnila da nije bilo mešanja u unutrašnja pitanja, već da je… »
Zamenik gradonačelnika Minhena: Ono što rade studenti u Srbiji je demokratija na delu
Pravo u centar 04.05.2025
„Pre tri nedelje sam na istom ovom mestu imao čast da pozdravim studente bicikliste na njihovom putu do Strazbura. Kao i pre tri nedelje, i ovaj put je bitna poruka koju vi sportisti iz Srbije želite da poručite – a to je vaša borba za pravdu i… »
Zamenik gradonačelnika Minhena: Ono što rade studenti u Srbiji je demokratija na delu
Serbian News Media 04.05.2025
„Pre tri nedelje sam na istom ovom mestu imao čast da pozdravim studente bicikliste na njihovom putu do Strazbura. Kao i pre tri nedelje, i ovaj put je bitna poruka koju vi sportisti iz Srbije želite da poručite – a to je vaša borba za pravdu i… »
Danas 03.05.2025
Zamenik gradonačelnika Minhena Andreas Fosler rekao je, na dočeku štafetnih ultramaratonaca iz Srbije koji trče do Brisela, da je ono što rade studenti u Srbiji demokratija na delu, prenosi N1. „Pre tri nedelje sam na istom ovom mestu imao čast da… »
Studenti ultramaratonci stigli u Minhen: Kako je izgledao doček?
Danas 03.05.2025
Studenti štafetni ultramaratonci, koji trče već deveti dan ka Briselu, stigli su večeras u Minhen, gde su dočekani na Odeonsplacu, jednom od glavnih gradskih trgova, gde su prethodno dočekani i studenti koji su vozili bicikle do Strazbura. Dočekali su ih… »
Vesti dana »

Odluka o Popoviću: Predlaže se njegovo proterivanje sa Kosova i zabrana ulaska na dve godine
Beta pre 4 satijoš 25 povezanih

Novi toplotni talas u Srbiji sa vrhuncem 16. avgusta i temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 4 satijoš 52 povezane

Stranka slobode i pravde traži ostavku gradonačelnika Beograda nakon iskakanja tramvaja
Serbian News Media pre 54 minutajoš 22 povezane

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Nemačka obustavlja izvoz oružja Izraelu
Euronews pre 4 satijoš 41 povezana