Povezane vesti
Andrija Mandić poželeo brz oporavak predsedniku Vučiću: Znam da ne bi prekinuo izuzetno važnu diplomatsku misiju bez ozbiljnog…
Kurir 04.05.2025
Predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić poželeo je danas brz oporavak srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću. "Pre nepunih 5 godina hitno sam hospitalizovan i operisan na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) u Beogradu i nikada ne mogu da zaboravim… »
Andrija Mandić poželeo brz oporavak srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću
Euronews 04.05.2025
Predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić poželeo je danas brz oporavak srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću. "Pre nepunih pet godina hitno sam hospitalizovan i operisan na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) u Beogradu i nikada ne mogu da zaboravim… »
Vesti dana »

Ovo je mladić iz Makedonije koji je poginuo u eksploziji u Kosovskoj ulici: Martin bio maneken i sportista, pa prešao na drugu stranu zakona FOTO
Nova pre 35 minutajoš 29 povezanih

Ministar pravde: Izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju štiti građane od beskućništva
Radio sto plus pre 1 satjoš 56 povezanih

"Držali su ih u otvorenom logoru, deca su bila mete vojnika!" Stručnjaci na dvogodišnjicu rata u Gazi: Govori se o etničkom čišćenju, ne nazire se kraj
Kurir pre 2 satajoš 28 povezanih

U Ivanjici bez struje više hiljada domaćinstava, vanredna situacija u još tri opštine
NIN pre 3 satajoš 13 povezanih

Ivica Dačić uputio saučešće povodom smrti Halida Bešlića
Serbian News Media pre 54 minutajoš 25 povezanih