Povezane vesti
Andrija Mandić poželeo brz oporavak predsedniku Vučiću: Znam da ne bi prekinuo izuzetno važnu diplomatsku misiju bez ozbiljnog…
Kurir 04.05.2025
Predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić poželeo je danas brz oporavak srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću. "Pre nepunih 5 godina hitno sam hospitalizovan i operisan na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) u Beogradu i nikada ne mogu da zaboravim… »
Andrija Mandić poželeo brz oporavak srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću
Euronews 04.05.2025
Predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić poželeo je danas brz oporavak srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću. "Pre nepunih pet godina hitno sam hospitalizovan i operisan na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) u Beogradu i nikada ne mogu da zaboravim… »
Vesti dana »
Nezapamćena katastrofa u Srbiji: Zastrašujući snimci požara u Deliblatskoj peščari (video)
Mondo pre 6 minutajoš 27 povezanih
Vojska i policijski helikopter uključuju se u gašenje požara u Deliblatskoj peščari
Nedeljnik pre 46 minutajoš 32 povezane
"Zelenski nam dolazi u prvu bilateralnu posetu" Vučić o poseti ukrajinskog predsednika Srbiji: Ovo će biti sve teme razgovora (video)
Blic pre 16 minutajoš 31 povezana
Novopazarac zadržan zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću u Ulcinju, jedna osoba poginula
N1 Info pre 2 satajoš 35 povezanih
Temperature iznad 35 stepeni sve češće: Da li ulazimo u eru ekstremnih vrućina
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 40 povezanih