Povezane vesti
Andrija Mandić poželeo brz oporavak predsedniku Vučiću: Znam da ne bi prekinuo izuzetno važnu diplomatsku misiju bez ozbiljnog…
Kurir 04.05.2025
Predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić poželeo je danas brz oporavak srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću. "Pre nepunih 5 godina hitno sam hospitalizovan i operisan na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) u Beogradu i nikada ne mogu da zaboravim… »
Andrija Mandić poželeo brz oporavak srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću
Euronews 04.05.2025
Predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić poželeo je danas brz oporavak srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću. "Pre nepunih pet godina hitno sam hospitalizovan i operisan na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) u Beogradu i nikada ne mogu da zaboravim… »
Vesti dana »
Cvejić (Evropska Srbija) o REM-u: Sve se odvija prema očekivanju, pala prva ćuška
Beta pre 1 satjoš 41 povezana
(Video) Ljudi bežeći od plamena iskakali kroz prozore! Stravičan napad ruskih dronova na kijevsku akademiju nauka Ima i pogunulih, među ranjenima i dete Crni dim prekrio sve!
Dnevnik pre 1 satjoš 21 povezana
Koliko biračkih mesta ima u Srbiji: Pogledajte tačan broj i pravila RIK-a
Moj Novi Sad pre 7 satijoš 25 povezanih
Vremenska prognoza Marka Čubrila za početak oktobra: Nastavlja se dominacija anticiklona, poznat i datum zahlađenja
Dnevnik pre 4 satijoš 35 povezanih