Povezane vesti
Andrija Mandić poželeo brz oporavak predsedniku Vučiću: Znam da ne bi prekinuo izuzetno važnu diplomatsku misiju bez ozbiljnog…
Kurir 04.05.2025
Predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić poželeo je danas brz oporavak srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću. "Pre nepunih 5 godina hitno sam hospitalizovan i operisan na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) u Beogradu i nikada ne mogu da zaboravim… »
Andrija Mandić poželeo brz oporavak srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću
Euronews 04.05.2025
Predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić poželeo je danas brz oporavak srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću. "Pre nepunih pet godina hitno sam hospitalizovan i operisan na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) u Beogradu i nikada ne mogu da zaboravim… »
Vesti dana »
Pretres Rektorata još uvek traje; Obratio se Đokić; Protest i incidenti na Studentskom trgu
RTV pre 38 minutajoš 102 povezane
Dva autobusa puna policije krenula iz Novog Sada za Beograd: Autoprevoznik Jaćimović zaustavljen dva puta dok je vozio građane na protest u Beogradu
Nova pre 32 minutajoš 92 povezane
Gromoglasan aplauz za specijalnog gosta Jakova Jozinovića: Kad ga je ugledao na bini, Jakov samo podigao ruke u vis
Mondo pre 12 minutajoš 27 povezanih
Bursać: SNS sa ovakvim rezultatima neko vreme neće smeti na vanredne izbore (VIDEO)
Insajder pre 37 minutajoš 34 povezane