Povezane vesti
Andrija Mandić poželeo brz oporavak predsedniku Vučiću: Znam da ne bi prekinuo izuzetno važnu diplomatsku misiju bez ozbiljnog…
Kurir 04.05.2025
Predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić poželeo je danas brz oporavak srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću. "Pre nepunih 5 godina hitno sam hospitalizovan i operisan na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) u Beogradu i nikada ne mogu da zaboravim… »
Andrija Mandić poželeo brz oporavak srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću
Euronews 04.05.2025
Predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić poželeo je danas brz oporavak srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću. "Pre nepunih pet godina hitno sam hospitalizovan i operisan na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) u Beogradu i nikada ne mogu da zaboravim… »
Vesti dana »
Vlada usvojila predlog za raspuštanje Skupštine i raspisivanje izbora, predlog upućen predsedniku Srbije (VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 106 povezanih
"Jednom kad napravite presedan, time otvarate 'Pandorinu kutiju'": Fakultet srpskih studija nije prošao na Senatu
N1 Info pre 35 minutajoš 22 povezane
Oglasio se Viktor Orban, poslao zanimljivu poruku: "Pripremite se. Ovo je tek početak!"
Telegraf pre 6 satijoš 56 povezanih
Pozicije posle misije: Rusija i Amerika nastavljaju rad, a Kijev neće sporazum nego rakete i novac
Sputnik pre 40 minutajoš 59 povezanih