Повезане вести

„Осетио сам понижење“: Тренер загрмео због суђења у Србији

„Осетио сам понижење“: Тренер загрмео због суђења у Србији

Нова 04.05.2025
Тренер фудбалера Текстилца, Бојан Круљ, загрмео је због суђења његовом тиму на утакмици против Радничког у Нишу (1:0). Његов тим је поражен минималним резултатом, а тренер је био изразито незадовољан суђењем. Споран је био… »
Бура у Србији - да ли је био пенал? ВИДЕО

Бура у Србији - да ли је био пенал? ВИДЕО

Б92 04.05.2025
Нови спорни моменат у Суперлиги Србије. На утакмици између Радничког из Ниша и Текстилца досуђен је пенал за домаће, због којег су из редова гостујуће екипе после утакмице имали велике притужбе. Наиме, у 11. минуту судија Милан… »
Тренер Текстилца Круљ незадовољан суђењем у Нишу: "Осетио сам људско понижење!"

Тренер Текстилца Круљ незадовољан суђењем у Нишу: "Осетио сам људско понижење!"

Спортске.нет 04.05.2025
Фудбалери Текстилца из Оџака поражени су од Радничког из Ниша на "Чаиру" са 1:0 у директном окршају две екипе које се боре за опстанак у Супер лиги Србије. Текстилац се поразом у Нишу удаљио од опстанка и остао на… »
Погледајте пенал из Ниша о ком бруји Србија: "Први пут у животу сам осетио људско понижење"

Погледајте пенал из Ниша о ком бруји Србија: "Први пут у животу сам осетио људско понижење"

Мондо 04.05.2025
На мечу Радничког и Текстилца досуђен је споран једанаестерац који је изнервирао тренера гостујућег тима Бојана Круља. Раднички из Ниша победио је Текстилац 1:0 на "Чаиру" у 34. колу плеј-аута голом Тајрика Стјуарта, играча ког… »

Вести дана »