Povezane vesti
Profesor Tomić: Dekanu Pravnog prigovarano iz vladajućih krugova, njegovo držanje bilo u interesu fakulteta
Insajder 04.05.2025
Nije mi poznato šta je tačno povod demisioniranja dekana Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu dr Bojana Milisavljevića i njegovih najbližih saradnika, ali je držanje dekana bilo za dobrobit naše ustanove i Univerziteta, ocenio je danas profesor… »
Profesor Pravnog faktulteta Tomić: Atmosfera neviđene moćničke hajke na Univerzitet
Danas 04.05.2025
Nije mi poznato šta je tačno povod demisioniranja dekana Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu dr Bojana Milisavljevića i njegovih najbližih saradnika, ali je držanje dekana bilo za dobrobit naše ustanove i Univerziteta, ocenio je danas profesor… »
Vesti dana »
Počinju prijave za legalizaciju objekata i upis svojine u katastar
Južne vesti pre 4 satijoš 31 povezana
"Mora da se otkloni pretnja od treće ruske invazije" Zelenski razgovarao sa dva ključna Trampova čoveka, pa otkrio detalje
Blic pre 28 minutajoš 47 povezanih
Pokušaj puča u Beninu propao zahvaljujući lojalistima, kaže ministar unutrašnjih poslova
BBC News pre 3 satajoš 25 povezanih
"Hvala mami i tati što su me pustili da jurim!" Lando Noris posle titule šampiona Formule 1: Nisam dugo plakao...
Večernje novosti pre 53 minutajoš 38 povezanih