Povezane vesti
Sutra počinje štrajk na Medicinskom fakultetu u Beogradu
Insajder 04.05.2025
Zaposleni na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu najavili su da će štrajk na toj obrazovnoj ustanovi početi u ponedeljak, 5. maj, odnosno deset dana od dopisa koji su 25. aprila uputili Ministarstvu prosvete i resornom ministru Dejanu Vuku… »
Novi magazin 04.05.2025
Zaposleni na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu najavili su da će štrajk na toj obrazovnoj ustanovi početi u ponedeljak, 5. maja, odnosno deset dana od dopisa koji su 25. aprila uputili Ministarstvu prosvete i resornom ministru Dejanu Vuku… »
Medicinski fakultet u Beogradu od sutra u štrajku
Radio 021 04.05.2025
Zaposleni na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu najavili su da će štrajk u toj obrazovnoj ustanovi početi u ponedeljak, 5. maja. Štrajk će početi deset dana od dopisa koji su 25. aprila uputili Ministarstvu prosvete i resornom ministru Dejanu… »
Danas 04.05.2025
Zaposleni na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu najavili su da će štrajk na toj obrazovnoj ustanovi početi u ponedeljak, 5. maj, odnosno deset dana od dopisa koji su 25. aprila uputili Ministarstvu prosvete i resornom ministru Dejanu Vuku… »
Vesti dana »

Stručnjaci ne misle da Iran pravi atomsku bombu, ali upozoravaju da bi mogao
Danas pre 25 minutajoš 20 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 24 minutajoš 27 povezanih

Osmi dan blokade u Nemanjinoj: Protest neformalne grupe zaposlenih na univerzitetu nastavljen ispred Vlade Srbije
Euronews pre 7 satijoš 12 povezanih

Srpska IT asocijacija: Ukidanje Uredbe o podsticajima za strance izazvaće poremećaj
Forbes pre 2 satajoš 13 povezanih