Povezane vesti
Dodik otkrio detalje telefonskog razgovora sa Vučićem: Evo šta mu je predsednik Srbije rekao o svom zdravstvenom stanju
Blic 04.05.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarao je danas telefonom sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem kome je, kako kaže, poželeo brz oporavak, "jer je zdrav i u punom kapacitetu Srbiji potrebniji više nego ikada". On je na društvenoj mreži… »
Dodik razgovarao sa Vučićem: Obavestio me je da se oseća bolje
NIN 04.05.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarao je danas telefonom sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, da mu je poželeo brz oporavak, jer je zdrav i u punom kapacitetu Srbiji potrebniji više nego ikada. On je na društvenoj mreži Iks napisao… »
Dodik o razgovoru sa Vučićem: Potrebniji je Srbiji više nego ikada
Euronews 04.05.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarao je danas telefonom s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i poželeo mu brz oporavak, jer je zdrav i u punom kapacitetu Srbiji potrebniji više nego ikada. On je na društvenoj mreži "X" napisao da ga… »
Dodik telefonom Razgovarao sa Vučićem: Potrebniji je Srbiji više nego ikada
Dnevnik 04.05.2025
BANjALUKA: Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarao je danas telefonom sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i poručio da mu je poželeo brz oporavak, jer je zdrav i u punom kapacitetu Srbiji potrebniji više nego ikada. On je na… »
Dodik Razgovarao sa Vučićem: Poželeo sam mu brz oporavak, jer je danas zdrav i u punom kapacitetu, Srbiji potrebniji više nego…
Kurir 04.05.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarao je danas telefonom sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i rekao da mu je poželeo brz oporavak, jer je zdrav i u punom kapacitetu Srbiji potrebniji više nego ikada. "Razgovarao sam telefonom s… »
Vesti dana »

Suzana Jovanović prvi put posle Popovićeve smrti: Šta joj je Brena uradila nakon sahrane, i kako su izgledali Sašini poslednji dani
Hello pre 3 satajoš 24 povezane

I dalje "predsednik Dodik" ili samo Milorad: CIK mu oduzeo mandat, on najavljuje referendum
N1 Info pre 52 minutajoš 179 povezanih