Povezane vesti

"Operisao sam karcinom grla, rod rođeni mi nije učinio kao ona" Zet Vere Matović pevačicu kuje u zvezde: Zahvalan sam joj do…

"Operisao sam karcinom grla, rod rođeni mi nije učinio kao ona" Zet Vere Matović pevačicu kuje u zvezde: Zahvalan sam joj do…

Kurir 04.05.2025
Pevačica Vera Matović rođena je u Čačku, a u naselju Zdravljak je provela veći deo svog detinjstva. Koliko je vezana za svoje rodno mesto najbolje govori i to koliko je spremna da pomogne ljudima iz tog kraja. Iako možda sestra nije bila za razgovor… »
(Video) "da preboli brata i da stane na noge": Pevačica Vera Matović je nedavno izgubila brata koji joj je bio veliki oslonac…

(Video) "da preboli brata i da stane na noge": Pevačica Vera Matović je nedavno izgubila brata koji joj je bio veliki oslonac…

Blic 04.05.2025
Pevačica Vera Matović nedavno je izgubila brata za kog je bila veoma vezana. O velikom bolu koji je doživela ekipa emisije "Metar moga sela" pričala je sa njenim sugrađanima iz mesta Zdravljak u kom je pevačica odrasla. Svi sa kojima je ekipa emisije… »
(Video) "operisao sam karcinom grla, rod rođeni mi nije učinio kao ona": Zet Vere Matović pevačicu zove u rodni kraj: "Neka…

(Video) "operisao sam karcinom grla, rod rođeni mi nije učinio kao ona": Zet Vere Matović pevačicu zove u rodni kraj: "Neka…

Blic 04.05.2025
Pevačica Vera Matović rođena je u Čačku, a u naselju Zdravljak je provela veći deo svog detinjstva. Koliko je vezana za svoje rodno mesto najbolje govori i to koliko je spremna da pomogne ljudima iz tog kraja. Ekipa emisije "Metar moga sela" pričala je… »
(Video) "moraš ujutru da napaseš krave ili ovce, pa onda u školu": Život Vere Matović u detinjstvu nije bio nimalo lak: "Sat…

(Video) "moraš ujutru da napaseš krave ili ovce, pa onda u školu": Život Vere Matović u detinjstvu nije bio nimalo lak: "Sat…

Blic 04.05.2025
Pevačica Vera Matović oduvek je ponosno isticala iz kog je kraja, a i danas često ume da dođe u svoje rodno mesto gde je nekada do škole išla peške sat vremena, čuvala krave i bezbrižno se igrala sa društvom o čemu za emisiju "Metar moga sela" koju… »

Vesti dana »