Povezane vesti

Zubac: "Denver nas je nadigrao u svakom smislu"

Zubac: "Denver nas je nadigrao u svakom smislu"

B92 04.05.2025
Centar Los Anđeles Klipersa Ivica Zubac nije bio preterano raspoložen posle poraza od Denver Nagetsa u sedmom meču prve runde plej-ofa. Posle ovog poraza Klipersi su eliminisani, a hrvatski centar je igrao dobro za svoj tim zu ovoj plej-of seriji… »
Razočarani Zubac: ''Hteli smo titulu, a ispali smo u prvom krugu''

Razočarani Zubac: ''Hteli smo titulu, a ispali smo u prvom krugu''

Sportske.net 04.05.2025
Centar LA Klipersa Ivica Zubac je bio jedan od najboljih igrača svog tima u plej-of seriji protiv Denver Nagetsa. Vodio je veliku borbu sa Nikolom Jokićem, dobio je brojne pohvale kako je odigrao odbranu nad najboljim igračem NBA lige, ali je i u napadu… »
Zubac slušao pohvale, a onda nestao protiv Jokića: Jedva izgovorio nekoliko reči koliko ga boli

Zubac slušao pohvale, a onda nestao protiv Jokića: Jedva izgovorio nekoliko reči koliko ga boli

Mondo 04.05.2025
Ivica Zubac teško podneo poraz L.A. Klipersa i eliminaciju protiv Jokićevog Denvera. Ivica Zubac odigrao je najbolju sezonu života, bio je odličan i u plej-of seriji protiv Denvera, slušao je pohvale na svoj račun jer je (donekle) uspevao da parira… »
Hrvat neutešan posle poraza od Jokića: "Šta mi vredi moj napredak..."

Hrvat neutešan posle poraza od Jokića: "Šta mi vredi moj napredak..."

Telegraf 04.05.2025
Ivica Zubac, hrvatski centar Los Anđeles Klipersa, nije tražio izgovore nakon poraza u odlučujućem meču serije protiv Denver Nagetsa. Nagetsi su slavili sa 120:101 u sedmoj utakmici serije i plasirali se u polufinale Zapadne konferencije, gde ih čeka… »

Vesti dana »