Повезане вести
Пјастри не стаје, Ферстапен највише изгубио у Мајамију!
Спорт клуб 04.05.2025
Возач Мекларена Оскар Пјастри тријумфовао је на Великој награди Мајамија, шестој трци овогодишњег шампионата Формуле 1. Аустралијанац је на улицама Мајамија уписао трећу победу заредом, четврту ове сезоне, а шесту у каријери… »
Тата Макс: "Очинство ме није успорило!"
Спортске.нет 04.05.2025
Актуелни шампион Формуле 1 Макс Ферстапен изјавио је данас да нова улога оца није утицала на његову брзину, након што је освојио пол позицију за Велику награду Мајамија. Холанђанин, који покушава да освоји пету узастопну титулу… »
Ферстапен: „Очигледно ме очинство није успорило, можемо и ту теорију да одбацимо“
Нова 04.05.2025
Актуелни шампион Формуле 1, Макс Ферстапен, изјавио је да нова улога оца није утицала на његову брзину, након што је освојио пол позицију за Велику награду Мајамија. Холанђанин, који покушава да освоји пету узастопну титулу… »
Макс Ферштапен: "Очигледно ме очинство није успорило"
Дневник 04.05.2025
Актуелни шампион Формуле 1 Макс Ферштапен изјавио је да нова улога оца није утицала на његову брзину, након што је освојио пол позицију за Велику награду Мајамија. Холанђанин, који покушава да освоји пету узастопну титулу… »
Ферштапен: Очинство ме није успорило
Спортски журнал 04.05.2025
Трка за Велику награду Мајамија вози се вечерас од 22 часа. Актуелни шампион Формуле 1 Макс Ферштапен изјавио је данас да нова улога оца није утицала на његову брзину, након што је освојио пол позицију за Велику награду… »
Ферстапен: "Очигледно ме очинство није успорило"
Б92 04.05.2025
Актуелни шампион Формуле 1 Макс Ферстапен изјавио је да нова улога оца није утицала на његову брзину, након што је освојио пол позицију за Велику награду Мајамија. Холанђанин, који покушава да освоји пету узастопну титулу… »
Вести дана »
Данас почиње пријава за легализацију: Потребна су вам два папира, а ево ко је у опасности да остане без куће
Мондо пре 14 минутајош 11 повезаних
Магловито јутро у Србији, понегде очекује се слаба киша: Највиша дневна до 12 степени
Телеграф пре 2 сатајош 5 повезаних