Povezane vesti

Znam da ste zbog toga razočarani, ali, baš me briga: Ančeloti poručio medijima da će objaviti koga preuzima tek po odlasku iz…

Znam da ste zbog toga razočarani, ali, baš me briga: Ančeloti poručio medijima da će objaviti koga preuzima tek po odlasku iz…

Danas 04.05.2025
Trener Real Madrida Karlo Ančeloti najavio je da će odluku o svom budućem poslu doneti 25. maja, po završetku sezone. Ta izjava dolazi usled spekulacija o njegovom mogućem preuzimanje selekcije selektora brazilske reprezentacije. “Iskreno, veoma sam… »
"Tek tada ću govoriti o tome!" Karlo Anćeloti o svojoj budućnosti

"Tek tada ću govoriti o tome!" Karlo Anćeloti o svojoj budućnosti

Večernje novosti 04.05.2025
Dosta se u poslednje vreme priča o budućnosti Karla Anćelotija na klupi Reala, a on je otkrio kada će biti poznata njegova budućnost. Foto: Profimedia - Iskreno, veoma sam vezan za svoj klub, svoje igrače i naše navijače. Istovremeno, osećam veliko… »
Ančeloti bez skrivanja: "O svojoj budućnosti ću govoriti tek posle 25. maja"

Ančeloti bez skrivanja: "O svojoj budućnosti ću govoriti tek posle 25. maja"

B92 04.05.2025
Dosta se priča o Karlu Ančelotiju u poslednje vreme. Sada je italijanski trener svima jasno poručio da će 25. maja doneti svoju konačnu odluku u vezi sledeće stanice u njegovoj trenerskoj karijeri. "Iskreno, veoma sam vezan za svoj klub, svoje igrače i… »
Anćeloti: Znam da vas to razočarava, ali baš me briga

Anćeloti: Znam da vas to razočarava, ali baš me briga

Sport klub 04.05.2025
Trener Real Madrida Karlo Ančeloti najavio je da će odluku o svojoj budućnosti doneti 25. maja, po završetku sezone. Ta izjava dolazi usled spekulacija o njegovom mogućem prelasku na mesto selektora brazilske reprezentacije. Na konferenciji za medije… »

Vesti dana »

Đoković u osmini finala Ju-Es opena

Đoković u osmini finala Ju-Es opena

Sportski žurnal pre 9 minutajoš 54 povezane
Za vikend pljuskovi sa grmljavinom

Za vikend pljuskovi sa grmljavinom

Glas Šumadije pre 39 minutajoš 16 povezanih
Na današnji dan, 30. avgust

Na današnji dan, 30. avgust

N1 Info pre 1 satjoš 2 povezane