Povezane vesti

Znam da ste zbog toga razočarani, ali, baš me briga: Ančeloti poručio medijima da će objaviti koga preuzima tek po odlasku…

Znam da ste zbog toga razočarani, ali, baš me briga: Ančeloti poručio medijima da će objaviti koga preuzima tek po odlasku…

Danas pre 28 dana
Trener Real Madrida Karlo Ančeloti najavio je da će odluku o svom budućem poslu doneti 25. maja, po završetku sezone. Ta izjava dolazi usled spekulacija o njegovom mogućem preuzimanje selekcije selektora brazilske reprezentacije. “Iskreno, veoma… »
"Tek tada ću govoriti o tome!" Karlo Anćeloti o svojoj budućnosti

"Tek tada ću govoriti o tome!" Karlo Anćeloti o svojoj budućnosti

Večernje novosti pre 28 dana
Dosta se u poslednje vreme priča o budućnosti Karla Anćelotija na klupi Reala, a on je otkrio kada će biti poznata njegova budućnost. Foto: Profimedia - Iskreno, veoma sam vezan za svoj klub, svoje igrače i naše navijače. Istovremeno, osećam… »
Ančeloti bez skrivanja: "O svojoj budućnosti ću govoriti tek posle 25. maja"

Ančeloti bez skrivanja: "O svojoj budućnosti ću govoriti tek posle 25. maja"

B92 pre 28 dana
Dosta se priča o Karlu Ančelotiju u poslednje vreme. Sada je italijanski trener svima jasno poručio da će 25. maja doneti svoju konačnu odluku u vezi sledeće stanice u njegovoj trenerskoj karijeri. "Iskreno, veoma sam vezan za svoj klub, svoje… »
Anćeloti: Znam da vas to razočarava, ali baš me briga

Anćeloti: Znam da vas to razočarava, ali baš me briga

Sport klub pre 28 dana
Trener Real Madrida Karlo Ančeloti najavio je da će odluku o svojoj budućnosti doneti 25. maja, po završetku sezone. Ta izjava dolazi usled spekulacija o njegovom mogućem prelasku na mesto selektora brazilske reprezentacije. Na konferenciji za medije… »

Vesti dana »