Повезане вести

Знам да сте због тога разочарани, али, баш ме брига: Анчелоти поручио медијима да ће објавити кога преузима тек по одласку из…

Знам да сте због тога разочарани, али, баш ме брига: Анчелоти поручио медијима да ће објавити кога преузима тек по одласку из…

Данас 04.05.2025
Тренер Реал Мадрида Карло Анчелоти најавио је да ће одлуку о свом будућем послу донети 25. маја, по завршетку сезоне. Та изјава долази услед спекулација о његовом могућем преузимање селекције селектора бразилске репрезентације… »
"Тек тада ћу говорити о томе!" Карло Анћелоти о својој будућности

"Тек тада ћу говорити о томе!" Карло Анћелоти о својој будућности

Вечерње новости 04.05.2025
Доста се у последње време прича о будућности Карла Анћелотија на клупи Реала, а он је открио када ће бити позната његова будућност. Фото: Профимедиа - Искрено, веома сам везан за свој клуб, своје играче и наше навијаче… »
Анчелоти без скривања: "О својој будућности ћу говорити тек после 25. маја"

Анчелоти без скривања: "О својој будућности ћу говорити тек после 25. маја"

Б92 04.05.2025
Доста се прича о Карлу Анчелотију у последње време. Сада је италијански тренер свима јасно поручио да ће 25. маја донети своју коначну одлуку у вези следеће станице у његовој тренерској каријери. "Искрено, веома сам везан за… »
Анћелоти: Знам да вас то разочарава, али баш ме брига

Анћелоти: Знам да вас то разочарава, али баш ме брига

Спорт клуб 04.05.2025
Тренер Реал Мадрида Карло Анчелоти најавио је да ће одлуку о својој будућности донети 25. маја, по завршетку сезоне. Та изјава долази услед спекулација о његовом могућем преласку на место селектора бразилске репрезентације. На… »

Вести дана »