Povezane vesti
Užasna vest, ubijen mladić (26) u obračunu navijača
Nova 04.05.2025
Rikardo Klaris (26) ubijen je u noći subota na nedelju prilikom obračuna navijača Atalante i Intera u Bergamu. Užasne vesti stižu iz Bergama. Ubijen je mladić u obračunu navijačkih grupa. Incident koji se tragično završio desio se u blizini stadiona… »
Užasna vest, ubijen mladić (26) u obračunu navijača
Nova 04.05.2025
Rikardo Klaris (26) ubijen je u noći subota na nedelju prilikom obračuna navijača Atalante i Intera u Bergamu. Užasne vesti stižu iz Bergama. Ubijen je mladić u obračunu navijačkih grupa. Incident koji se tragično završio desio se u blizini stadiona… »
"Ja sam ga izbo do smrti, predajem se": Horor nasred ulice, ubijen navijač Atalante (26)
Mondo 04.05.2025
Tužne vesti iz Italije gde je ubijen navijač Atalante u sukobu na ulicama Bergama. U tuči navijača Atalante i Intera u Bergamu ubijen je Rikardo Klaris (26). Njega je do smrti izbog Jakopo de Simone (19) koji je navijač "nerazura", a potom se predao… »
Vesti dana »

Država i „Infrastruktura železnice Srbije“ plaćaju odštetu porodicama nastradalih
Vreme pre 2 satajoš 26 povezanih

Evropska unija usvojila 18. paket sankcija Rusiji, Slovačka povukla veto, najava 19. paketa
Naslovi.ai pre 2 satajoš 68 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Topliji vikend i novi toplotni talas do 40 stepeni sa tropskim noćima
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 44 povezane

Terzić pohvalio Partizan i grobare: Čuo sam se sa Mijatovićem, navijači su prepoznali njegovu energiju...
Kurir pre 6 minutajoš 31 povezana