Повезане вести
Хоћемо ли гледати Трампа у јуришу на трећи мандат?! Председник САД говорио о Уставу! "Желим да имам четири веома добре године…
Курир 04.05.2025
Доналд Трамп је у данас емитованом интервјуу за амерички телевизијску мрежу Ен Би Си изјавио да није сигуран да ли треба да се придржава Устава САД, везано за потенцијални трец́и мандат у Белој куц́и. "Не знам", одговорио је… »
Трамп открио да се неће кандидовати трећи пут, али спрема наследника из својих редова
Блиц 04.05.2025
Амерички председник Доналд Трамп рекао је да се неће кандидовати за председника трећи пут. "Ово није нешто што желим да урадим. Желим да имам четири сјајне године и да их предам некоме, идеално одличном републиканцу, великом… »
Трамп о поштовању Устава САД и о трећем мандату: "Не знам"
Радио 021 04.05.2025
Доналд Трамп је у интервјуу за амерички телевизијску мрежу Ен Би Си (НБЦ) изјавио да није сигуран да ли треба да се придржава Устава САД у вези са потенцијалним трец́им мандатом у Белој куц́и. "Не знам", одговорио је амерички… »
Трамп није сигуран да ли треба да поштује Устав САД
Нова 04.05.2025
Доналд Трамп је у данас емитованом интервјуу за амерички телевизијску мрежу Ен Би Си (НБЦ) изјавио да није сигуран да ли треба да се придржава Устава САД, везано за потенцијални трец́и мандат у Белој куц́и. „Не знам“, одговорио… »
Трамп није сигуран да ли треба да поштује Устав САД
Нови магазин 04.05.2025
Доналд Трамп је у данас емитованом интервјуу за амерички телевизијску мрежу Ен Би Си изјавио да није сигуран да ли треба да се придржава Устава САД, везано за потенцијални трец́и мандат у Белој куц́и. "Не знам", одговорио је… »
Вести дана »
Вучић на Универзитету "Цхингхуа" у Пекингу; Са делегацијом Србије у обиласку Музеја Комунистичке партије Кине
РТВ пре 20 минутајош 1 повезана
Русија прети новим ударима на Кијев; Путин потписао закон о употреби војске за заштиту грађана у иностранству
РТС пре 4 минутајош 1 повезана
БЛИСКОИСТОЧНИ СУКОБ Нетањаху: Појачавамо нападе на Хезболах у Либану; Пезешкијан наложио успостављање интернета у Ирану
РТВ пре 30 минутајош 1 повезана