Povezane vesti
Hoćemo li gledati Trampa u jurišu na treći mandat?! Predsednik SAD govorio o Ustavu! "Želim da imam četiri veoma dobre godine…
Kurir 04.05.2025
Donald Tramp je u danas emitovanom intervjuu za američki televizijsku mrežu En Bi Si izjavio da nije siguran da li treba da se pridržava Ustava SAD, vezano za potencijalni treći mandat u Beloj kući. "Ne znam", odgovorio je američki predsednik na… »
Tramp otkrio da se neće kandidovati treći put, ali sprema naslednika iz svojih redova
Blic 04.05.2025
Američki predsednik Donald Tramp rekao je da se neće kandidovati za predsednika treći put. "Ovo nije nešto što želim da uradim. Želim da imam četiri sjajne godine i da ih predam nekome, idealno odličnom republikancu, velikom republikancu, da nastavi… »
Tramp o poštovanju Ustava SAD i o trećem mandatu: "Ne znam"
Radio 021 04.05.2025
Donald Tramp je u intervjuu za američki televizijsku mrežu En Bi Si (NBC) izjavio da nije siguran da li treba da se pridržava Ustava SAD u vezi sa potencijalnim trećim mandatom u Beloj kući. "Ne znam", odgovorio je američki predsednik na pitanje da li… »
Tramp nije siguran da li treba da poštuje Ustav SAD
Nova 04.05.2025
Donald Tramp je u danas emitovanom intervjuu za američki televizijsku mrežu En Bi Si (NBC) izjavio da nije siguran da li treba da se pridržava Ustava SAD, vezano za potencijalni treći mandat u Beloj kući. „Ne znam“, odgovorio je američki predsednik na… »
Tramp nije siguran da li treba da poštuje Ustav SAD
Novi magazin 04.05.2025
Donald Tramp je u danas emitovanom intervjuu za američki televizijsku mrežu En Bi Si izjavio da nije siguran da li treba da se pridržava Ustava SAD, vezano za potencijalni treći mandat u Beloj kući. "Ne znam", odgovorio je američki predsednik na… »
Vesti dana »

Oči u oči prvi put posle 7 godina? Tramp planira da se sastane sa Putinom početkom sledeće nedelje
Blic pre 8 satijoš 9 povezanih

Na današnji dan: Nacionalizovane američke kompanije na Kubi, umrla Mira Trailović, rođena Mata Hari
Radio 021 pre 6 minutajoš 3 povezane

Vremenska prognoza za 7. avgust: Raste temperatura, danas više od 30 stepeni
Mondo pre 2 satajoš 6 povezanih

Najveća kriza od dejtona: Šta će se sada dešavati sa Dodikom i da li će zaista u zatvor: "Ovo je kao da je neko bacio bombu na ustav BiH"
Blic pre 56 minutajoš 2 povezane

Zapetljavanje Gordijevog čvora: Osmani povukla zahtev Ustavnom sudu produbljujući političku krizu na Kosovu
Insajder pre 6 minutajoš 1 povezana