Povezane vesti

Gaćinović: "Nisam ovako nešto još doživeo"

Gaćinović: "Nisam ovako nešto još doživeo"

Sportske.net 04.05.2025
Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je da je ponosan posle današnje pobede protiv Partizana i da je srećan zbog ovacija koje je dobio od navijača na Gradskom stadionu. "Ponosan sam. Nisam ovako nešto još doživeo. Nemam reči. Imali smo… »
Gaćinović: Radio sam na hiljadu mesta, najlepše je u Novom Pazaru

Gaćinović: Radio sam na hiljadu mesta, najlepše je u Novom Pazaru

Sport klub 04.05.2025
Novi Pazar nastavlja istorijski pohod ka Evropi. Posle pobede nad Partizanom, šanse ekipe Vladimira Gaćinovića rapidno su porasle. Bez želje da lebdi u oblacima i likuje posle još jednog trijumfa nad crno-belima, prekaljeni trener najpre se osvnuo na tok… »
Blagojević: Zadovoljstvo je što smo igrali u ovako sportskom ambijentu (video)

Blagojević: Zadovoljstvo je što smo igrali u ovako sportskom ambijentu (video)

Sportski žurnal 04.05.2025
Novi Pazar je u 4. kolu plej-ofa pobedio Partizan 2:1. Trener beogradskih crno-belih Srđan Blagojević je naglasio: - Zadovoljstvo je što smo igrali u ovako sportskom ambijentu. Probali smo danas da ispariramo sa mladom ekipom, dobro se držali, imali… »
Trener Partizana oduševljen navijačima: „Zadovoljstvo je što smo igrali u ovakvom ambijentu!“ (video)

Trener Partizana oduševljen navijačima: „Zadovoljstvo je što smo igrali u ovakvom ambijentu!“ (video)

Hot sport 04.05.2025
Zadivljen je atmosferom! Novi Pazar slavio je u meču protiv Partizana rezultatom 2:1 u meču gde je atmosfera bila definitivno prelomni faktor u izuzetno sadržajnoj utakmici, jednoj od boljih u plej-ofu. Navijače domaćeg sastava pohvalio je i trener… »
Blagojević hvali atmosferu u Pazaru i poručuje: ''Dobro smo se držali, imali smo dobre šanse...''

Blagojević hvali atmosferu u Pazaru i poručuje: ''Dobro smo se držali, imali smo dobre šanse...''

Sportske.net 04.05.2025
Partizan je danas u 34. kolu poražen kao gost od Novog Pazara, pred punim tribinama Gradskog stadiona. Pazarci su zasluženo slavili sa 2:1, ali možda je utakmica mogla da ode i u drugom smeru da je mladi napadač Dušan Jovanović iskoristio stopostotnu… »
Blagojević posle poraza od Novog Pazara: Mladi dobijaju šansu jer imaju kvalitet, ali imamo još dosta posla

Blagojević posle poraza od Novog Pazara: Mladi dobijaju šansu jer imaju kvalitet, ali imamo još dosta posla

Dnevnik 04.05.2025
Trener Partizana Srđan Blagojević rekao je da je u utakmici protiv Novog Pazara, koju su crno-beli izgubili sa 2:1, dao šansu mladim fudbalerima. "Zadovoljstvo mi je što smo u ovakvom ambijentu igrali. Mi smo danas pokušali Novom Pazaru da ispariramo sa… »
Gaćinović posle pobede nad partizanom: " Ponosan sam. Nisam ovako nešto još doživeo"

Gaćinović posle pobede nad partizanom: " Ponosan sam. Nisam ovako nešto još doživeo"

Dnevnik 04.05.2025
Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je da je ponosan posle današnje pobede protiv Partizana i da je srećan zbog ovacija koje je dobio od navijača na Gradskom stadionu. "Ponosan sam. Nisam ovako nešto još doživeo. Nemam reči. Imali smo… »
"Ovo u životu nisam doživeo": Dobio Partizan, pa pred kamerama podigao oba palca gore

"Ovo u životu nisam doživeo": Dobio Partizan, pa pred kamerama podigao oba palca gore

Mondo 04.05.2025
Vladimir Gaćinović je nakon pobede nad Partizanom podigao oba palca na gore i poručio da njegova ekipa ima šansu da se bori za Evropu. Novi Pazar je na svom terenu savladao Partizan 2:1 (1:0) i tako ostao u trci za mesta u Evropi, a posle utakmice trener… »
Srđan Blagojević, trener Partizana: Zaslužena pobeda Novog Pazara. Gaćinović: Ponosan sam!

Srđan Blagojević, trener Partizana: Zaslužena pobeda Novog Pazara. Gaćinović: Ponosan sam!

Euronews 04.05.2025
Srđan Blagojević, trener Partizana, bez obzira na poraz od Novog Pazara nije bio neraspoložen posle meča sa plavo-belima. Dao je šansu mlađim igračima strateg crno-belih, a ovaj trend nastaviće i u nastavku sezone. "Zadovoljstvo mi je što smo u ovakvom… »
Gaćinović "ovako nešto nije doživeo", a Blagojević hvali ambijent u Pazaru

Gaćinović "ovako nešto nije doživeo", a Blagojević hvali ambijent u Pazaru

B92 04.05.2025
Treneri Partizana i Novog Pazara Srđan Blagojević i Vladimir Gaćinović su izneli utiske nakon meča 34. kola Superlige Srbije. Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je da je ponosan posle današnje pobede protiv Partizana i da je srećan… »
"Mi smo naš cilj ostvarili!" Srđan Blagojević nakon poraza Partizana od Novog Pazara

"Mi smo naš cilj ostvarili!" Srđan Blagojević nakon poraza Partizana od Novog Pazara

Večernje novosti 04.05.2025
Srđan Blagojević, trener Partizana, nije bio razočaran posle poraza svog tima od Novog Pazara (2:1), jer je, kako je rekao, dao šansu mlađim igračima crno-belih, a ovaj trend nastaviće i u nastavku sezone. FOTO: M. Vukadinović - Zadovoljstvo mi je što… »
Blagojević posle neuspeha u Novom Pazaru: "Mi smo cilj ispunili, pružamo šansu mladim igračima"

Blagojević posle neuspeha u Novom Pazaru: "Mi smo cilj ispunili, pružamo šansu mladim igračima"

Telegraf 04.05.2025
Fudbaleri Partizana su izgubili od Novog Pazara u gostima rezultatom 2:1, a jedini strelac za crno-bele bio je Mihajlo Ilić u samom finišu meča. Posle duela Srđan Blagojević, trener crno-belih, istakao je da je tim iz Humske ispunio svoje ciljeve, ali da… »
Vladimir Gaćinović o navijačima Pazara posle rušenja Partizana: "Ovako nešto nisam doživeo u životu"

Vladimir Gaćinović o navijačima Pazara posle rušenja Partizana: "Ovako nešto nisam doživeo u životu"

Telegraf 04.05.2025
Fudbaleri Novog Pazara savladali su Partizan sa 2:1 u 34. kolu Superlige, i napravili su veliki korak u potencijalnoj bici za Evropu, a posle meča zadovoljstvno nije krio Vladimir Gaćinović. On je istakao da je Partizan bio bolji rival do 25. minuta, a… »

Vesti dana »