Povezane vesti
Gaćinović: "Nisam ovako nešto još doživeo"
Sportske.net 04.05.2025
Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je da je ponosan posle današnje pobede protiv Partizana i da je srećan zbog ovacija koje je dobio od navijača na Gradskom stadionu. "Ponosan sam. Nisam ovako nešto još doživeo. Nemam reči. Imali smo… »
Gaćinović: Radio sam na hiljadu mesta, najlepše je u Novom Pazaru
Sport klub 04.05.2025
Novi Pazar nastavlja istorijski pohod ka Evropi. Posle pobede nad Partizanom, šanse ekipe Vladimira Gaćinovića rapidno su porasle. Bez želje da lebdi u oblacima i likuje posle još jednog trijumfa nad crno-belima, prekaljeni trener najpre se osvnuo na tok… »
Blagojević: Zadovoljstvo je što smo igrali u ovako sportskom ambijentu (video)
Sportski žurnal 04.05.2025
Novi Pazar je u 4. kolu plej-ofa pobedio Partizan 2:1. Trener beogradskih crno-belih Srđan Blagojević je naglasio: - Zadovoljstvo je što smo igrali u ovako sportskom ambijentu. Probali smo danas da ispariramo sa mladom ekipom, dobro se držali, imali… »
Trener Partizana oduševljen navijačima: „Zadovoljstvo je što smo igrali u ovakvom ambijentu!“ (video)
Hot sport 04.05.2025
Zadivljen je atmosferom! Novi Pazar slavio je u meču protiv Partizana rezultatom 2:1 u meču gde je atmosfera bila definitivno prelomni faktor u izuzetno sadržajnoj utakmici, jednoj od boljih u plej-ofu. Navijače domaćeg sastava pohvalio je i trener… »
Blagojević hvali atmosferu u Pazaru i poručuje: ''Dobro smo se držali, imali smo dobre šanse...''
Sportske.net 04.05.2025
Partizan je danas u 34. kolu poražen kao gost od Novog Pazara, pred punim tribinama Gradskog stadiona. Pazarci su zasluženo slavili sa 2:1, ali možda je utakmica mogla da ode i u drugom smeru da je mladi napadač Dušan Jovanović iskoristio stopostotnu… »
Blagojević posle poraza od Novog Pazara: Mladi dobijaju šansu jer imaju kvalitet, ali imamo još dosta posla
Dnevnik 04.05.2025
Trener Partizana Srđan Blagojević rekao je da je u utakmici protiv Novog Pazara, koju su crno-beli izgubili sa 2:1, dao šansu mladim fudbalerima. "Zadovoljstvo mi je što smo u ovakvom ambijentu igrali. Mi smo danas pokušali Novom Pazaru da ispariramo sa… »
Gaćinović posle pobede nad partizanom: " Ponosan sam. Nisam ovako nešto još doživeo"
Dnevnik 04.05.2025
Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je da je ponosan posle današnje pobede protiv Partizana i da je srećan zbog ovacija koje je dobio od navijača na Gradskom stadionu. "Ponosan sam. Nisam ovako nešto još doživeo. Nemam reči. Imali smo… »
"Ovo u životu nisam doživeo": Dobio Partizan, pa pred kamerama podigao oba palca gore
Mondo 04.05.2025
Vladimir Gaćinović je nakon pobede nad Partizanom podigao oba palca na gore i poručio da njegova ekipa ima šansu da se bori za Evropu. Novi Pazar je na svom terenu savladao Partizan 2:1 (1:0) i tako ostao u trci za mesta u Evropi, a posle utakmice trener… »
Srđan Blagojević, trener Partizana: Zaslužena pobeda Novog Pazara. Gaćinović: Ponosan sam!
Euronews 04.05.2025
Srđan Blagojević, trener Partizana, bez obzira na poraz od Novog Pazara nije bio neraspoložen posle meča sa plavo-belima. Dao je šansu mlađim igračima strateg crno-belih, a ovaj trend nastaviće i u nastavku sezone. "Zadovoljstvo mi je što smo u ovakvom… »
Gaćinović "ovako nešto nije doživeo", a Blagojević hvali ambijent u Pazaru
B92 04.05.2025
Treneri Partizana i Novog Pazara Srđan Blagojević i Vladimir Gaćinović su izneli utiske nakon meča 34. kola Superlige Srbije. Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je da je ponosan posle današnje pobede protiv Partizana i da je srećan… »
"Mi smo naš cilj ostvarili!" Srđan Blagojević nakon poraza Partizana od Novog Pazara
Večernje novosti 04.05.2025
Srđan Blagojević, trener Partizana, nije bio razočaran posle poraza svog tima od Novog Pazara (2:1), jer je, kako je rekao, dao šansu mlađim igračima crno-belih, a ovaj trend nastaviće i u nastavku sezone. FOTO: M. Vukadinović - Zadovoljstvo mi je što… »
Blagojević posle neuspeha u Novom Pazaru: "Mi smo cilj ispunili, pružamo šansu mladim igračima"
Telegraf 04.05.2025
Fudbaleri Partizana su izgubili od Novog Pazara u gostima rezultatom 2:1, a jedini strelac za crno-bele bio je Mihajlo Ilić u samom finišu meča. Posle duela Srđan Blagojević, trener crno-belih, istakao je da je tim iz Humske ispunio svoje ciljeve, ali da… »
Vladimir Gaćinović o navijačima Pazara posle rušenja Partizana: "Ovako nešto nisam doživeo u životu"
Telegraf 04.05.2025
Fudbaleri Novog Pazara savladali su Partizan sa 2:1 u 34. kolu Superlige, i napravili su veliki korak u potencijalnoj bici za Evropu, a posle meča zadovoljstvno nije krio Vladimir Gaćinović. On je istakao da je Partizan bio bolji rival do 25. minuta, a… »
Vesti dana »

Sastanak Putina i Vitkofa pred američki ultimatum: konstruktivni razgovori, najave sankcija i planovi za nove susrete
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 71 povezana

Poslušaću samo volju naroda! Predsednik Republike Srpske nakon što mu je CIK BiH oduzeo mandat
Alo pre 1 satjoš 179 povezanih

Blagojević: Čestitam Hibernijanu jubilarni 150. rođendan, želim im da večno traju (video)
Sportski žurnal pre 2 satajoš 31 povezana