Повезане вести
Гаћиновић: "Нисам овако нешто још доживео"
Спортске.нет 04.05.2025
Тренер фудбалера Новог Пазара Владимир Гаћиновић рекао је да је поносан после данашње победе против Партизана и да је срећан због овација које је добио од навијача на Градском стадиону. "Поносан сам. Нисам овако нешто још… »
Гаћиновић: Радио сам на хиљаду места, најлепше је у Новом Пазару
Спорт клуб 04.05.2025
Нови Пазар наставља историјски поход ка Европи. После победе над Партизаном, шансе екипе Владимира Гаћиновића рапидно су порасле. Без жеље да лебди у облацима и ликује после још једног тријумфа над црно-белима, прекаљени… »
Благојевић: Задовољство је што смо играли у овако спортском амбијенту (видео)
Спортски журнал 04.05.2025
Нови Пазар је у 4. колу плеј-офа победио Партизан 2:1. Тренер београдских црно-белих Срђан Благојевић је нагласио: - Задовољство је што смо играли у овако спортском амбијенту. Пробали смо данас да испарирамо са младом екипом… »
Тренер Партизана одушевљен навијачима: „Задовољство је што смо играли у оваквом амбијенту!“ (видео)
Хот спорт 04.05.2025
Задивљен је атмосфером! Нови Пазар славио је у мечу против Партизана резултатом 2:1 у мечу где је атмосфера била дефинитивно преломни фактор у изузетно садржајној утакмици, једној од бољих у плеј-офу. Навијаче домаћег састава… »
Благојевић хвали атмосферу у Пазару и поручује: ''Добро смо се држали, имали смо добре шансе...''
Спортске.нет 04.05.2025
Партизан је данас у 34. колу поражен као гост од Новог Пазара, пред пуним трибинама Градског стадиона. Пазарци су заслужено славили са 2:1, али можда је утакмица могла да оде и у другом смеру да је млади нападач Душан Јовановић… »
Благојевић после пораза од Новог Пазара: Млади добијају шансу јер имају квалитет, али имамо још доста посла
Дневник 04.05.2025
Тренер Партизана Срђан Благојевић рекао је да је у утакмици против Новог Пазара, коју су црно-бели изгубили са 2:1, дао шансу младим фудбалерима. "Задовољство ми је што смо у оваквом амбијенту играли. Ми смо данас покушали Новом… »
Гаћиновић после победе над партизаном: " Поносан сам. Нисам овако нешто још доживео"
Дневник 04.05.2025
Тренер фудбалера Новог Пазара Владимир Гаћиновић рекао је да је поносан после данашње победе против Партизана и да је срећан због овација које је добио од навијача на Градском стадиону. "Поносан сам. Нисам овако нешто још… »
"Ово у животу нисам доживео": Добио Партизан, па пред камерама подигао оба палца горе
Мондо 04.05.2025
Владимир Гаћиновић је након победе над Партизаном подигао оба палца на горе и поручио да његова екипа има шансу да се бори за Европу. Нови Пазар је на свом терену савладао Партизан 2:1 (1:0) и тако остао у трци за места у… »
Срђан Благојевић, тренер Партизана: Заслужена победа Новог Пазара. Гаћиновић: Поносан сам!
Еуроневс 04.05.2025
Срђан Благојевић, тренер Партизана, без обзира на пораз од Новог Пазара није био нерасположен после меча са плаво-белима. Дао је шансу млађим играчима стратег црно-белих, а овај тренд наставиће и у наставку сезоне. "Задовољство… »
Гаћиновић "овако нешто није доживео", а Благојевић хвали амбијент у Пазару
Б92 04.05.2025
Тренери Партизана и Новог Пазара Срђан Благојевић и Владимир Гаћиновић су изнели утиске након меча 34. кола Суперлиге Србије. Тренер фудбалера Новог Пазара Владимир Гаћиновић рекао је да је поносан после данашње победе против… »
"Ми смо наш циљ остварили!" Срђан Благојевић након пораза Партизана од Новог Пазара
Вечерње новости 04.05.2025
Срђан Благојевић, тренер Партизана, није био разочаран после пораза свог тима од Новог Пазара (2:1), јер је, како је рекао, дао шансу млађим играчима црно-белих, а овај тренд наставиће и у наставку сезоне. ФОТО: М. Вукадиновић -… »
Благојевић после неуспеха у Новом Пазару: "Ми смо циљ испунили, пружамо шансу младим играчима"
Телеграф 04.05.2025
Фудбалери Партизана су изгубили од Новог Пазара у гостима резултатом 2:1, а једини стрелац за црно-беле био је Михајло Илић у самом финишу меча. После дуела Срђан Благојевић, тренер црно-белих, истакао је да је тим из Хумске… »
Владимир Гаћиновић о навијачима Пазара после рушења Партизана: "Овако нешто нисам доживео у животу"
Телеграф 04.05.2025
Фудбалери Новог Пазара савладали су Партизан са 2:1 у 34. колу Суперлиге, и направили су велики корак у потенцијалној бици за Европу, а после меча задовољствно није крио Владимир Гаћиновић. Он је истакао да је Партизан био бољи… »
Вести дана »
Интернет куповина картицама и е-новцем у трећем тромесечју већа скоро за трећину него годину раније
Екапија пре 43 минутајош 37 повезаних
Вучић: Нови савски мост ће бити отворен до краја марта 2027. године
Блоомберг Адриа пре 1 сатјош 30 повезаних
МОЛ и НИС обавестили Американце да преговарају о продаји руског удела
Нова економија пре 58 минутајош 27 повезаних
Ко је човек који је преводио Пењаројине речи? Биће важан део Партизана
Нова пре 28 минутајош 30 повезаних
"Мењао бих Златну лопту за успех Србије": Никола Миленковић показао зашто је заслужио награду
Мондо пре 1 сатјош 30 повезаних