Повезане вести
Гаћиновић: "Нисам овако нешто још доживео"
Спортске.нет 04.05.2025
Тренер фудбалера Новог Пазара Владимир Гаћиновић рекао је да је поносан после данашње победе против Партизана и да је срећан због овација које је добио од навијача на Градском стадиону. "Поносан сам. Нисам овако нешто још… »
Гаћиновић: Радио сам на хиљаду места, најлепше је у Новом Пазару
Спорт клуб 04.05.2025
Нови Пазар наставља историјски поход ка Европи. После победе над Партизаном, шансе екипе Владимира Гаћиновића рапидно су порасле. Без жеље да лебди у облацима и ликује после још једног тријумфа над црно-белима, прекаљени… »
Благојевић: Задовољство је што смо играли у овако спортском амбијенту (видео)
Спортски журнал 04.05.2025
Нови Пазар је у 4. колу плеј-офа победио Партизан 2:1. Тренер београдских црно-белих Срђан Благојевић је нагласио: - Задовољство је што смо играли у овако спортском амбијенту. Пробали смо данас да испарирамо са младом екипом… »
Тренер Партизана одушевљен навијачима: „Задовољство је што смо играли у оваквом амбијенту!“ (видео)
Хот спорт 04.05.2025
Задивљен је атмосфером! Нови Пазар славио је у мечу против Партизана резултатом 2:1 у мечу где је атмосфера била дефинитивно преломни фактор у изузетно садржајној утакмици, једној од бољих у плеј-офу. Навијаче домаћег састава… »
Благојевић хвали атмосферу у Пазару и поручује: ''Добро смо се држали, имали смо добре шансе...''
Спортске.нет 04.05.2025
Партизан је данас у 34. колу поражен као гост од Новог Пазара, пред пуним трибинама Градског стадиона. Пазарци су заслужено славили са 2:1, али можда је утакмица могла да оде и у другом смеру да је млади нападач Душан Јовановић… »
Благојевић после пораза од Новог Пазара: Млади добијају шансу јер имају квалитет, али имамо још доста посла
Дневник 04.05.2025
Тренер Партизана Срђан Благојевић рекао је да је у утакмици против Новог Пазара, коју су црно-бели изгубили са 2:1, дао шансу младим фудбалерима. "Задовољство ми је што смо у оваквом амбијенту играли. Ми смо данас покушали Новом… »
Гаћиновић после победе над партизаном: " Поносан сам. Нисам овако нешто још доживео"
Дневник 04.05.2025
Тренер фудбалера Новог Пазара Владимир Гаћиновић рекао је да је поносан после данашње победе против Партизана и да је срећан због овација које је добио од навијача на Градском стадиону. "Поносан сам. Нисам овако нешто још… »
"Ово у животу нисам доживео": Добио Партизан, па пред камерама подигао оба палца горе
Мондо 04.05.2025
Владимир Гаћиновић је након победе над Партизаном подигао оба палца на горе и поручио да његова екипа има шансу да се бори за Европу. Нови Пазар је на свом терену савладао Партизан 2:1 (1:0) и тако остао у трци за места у… »
Срђан Благојевић, тренер Партизана: Заслужена победа Новог Пазара. Гаћиновић: Поносан сам!
Еуроневс 04.05.2025
Срђан Благојевић, тренер Партизана, без обзира на пораз од Новог Пазара није био нерасположен после меча са плаво-белима. Дао је шансу млађим играчима стратег црно-белих, а овај тренд наставиће и у наставку сезоне. "Задовољство… »
Гаћиновић "овако нешто није доживео", а Благојевић хвали амбијент у Пазару
Б92 04.05.2025
Тренери Партизана и Новог Пазара Срђан Благојевић и Владимир Гаћиновић су изнели утиске након меча 34. кола Суперлиге Србије. Тренер фудбалера Новог Пазара Владимир Гаћиновић рекао је да је поносан после данашње победе против… »
"Ми смо наш циљ остварили!" Срђан Благојевић након пораза Партизана од Новог Пазара
Вечерње новости 04.05.2025
Срђан Благојевић, тренер Партизана, није био разочаран после пораза свог тима од Новог Пазара (2:1), јер је, како је рекао, дао шансу млађим играчима црно-белих, а овај тренд наставиће и у наставку сезоне. ФОТО: М. Вукадиновић -… »
Благојевић после неуспеха у Новом Пазару: "Ми смо циљ испунили, пружамо шансу младим играчима"
Телеграф 04.05.2025
Фудбалери Партизана су изгубили од Новог Пазара у гостима резултатом 2:1, а једини стрелац за црно-беле био је Михајло Илић у самом финишу меча. После дуела Срђан Благојевић, тренер црно-белих, истакао је да је тим из Хумске… »
Владимир Гаћиновић о навијачима Пазара после рушења Партизана: "Овако нешто нисам доживео у животу"
Телеграф 04.05.2025
Фудбалери Новог Пазара савладали су Партизан са 2:1 у 34. колу Суперлиге, и направили су велики корак у потенцијалној бици за Европу, а после меча задовољствно није крио Владимир Гаћиновић. Он је истакао да је Партизан био бољи… »
Вести дана »
Огласили се из "Путева Србије", издали упозорење возачима на две опасне појаве: Сви путни правци проходни, на овим деоницама снег нападао до 5 цм
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Пљачка апотеке у Рузвелтовој улици у Београду, малолетни виновници ухапшени
Данас пре 6 сатијош 2 повезане
Америка напала Нигерију! Огласио се Трамп: "Моћан удар против ИСИС, циљају и убијају невине хришћане"!
Курир пре 43 минутајош 2 повезане