Повезане вести
„Рекао ми је – седи овде, ја волим кад ми певаш то“: Топалко објаснио како је настала чувена фотографија са Томиславом…
Нова 04.05.2025
Милан Топаловић Топалко без устручавања говори против власти и подржава студенте. Топалко је својевремено упутио критику председнику Србије Александру Вучићу, након што је прекинута емисија у којој је Топаловић певао, а све како… »
„Возио сам се 4 сата, дошао дан пре, а онда ми је пала клапна“: Топалко испричао детаље сукоба са Вучићем после ког су му…
Нова 04.05.2025
Милан Топаловић Топалко открио је због чега је кренуо у борбу против власти. Певач Милан Топаловић Топалко изазвао је прав буру у јавности када је на друштвеним мрежама испрозивао председника Србије Александра Вучића. Наиме… »
Вести дана »

'У неверици смо': Укинут кућни притвор за троје новосадских активиста
BBC News пре 2 сатајош 52 повезане

Тодоровић Штиплија: По први пут тон Фон дер Лајен о Србији другачији, на неки начин подржала протесте
Н1 Инфо пре 14 минутајош 53 повезане

Нова мистерија у вези "претучене студенткиње": Инстаграм налог није валидан?!
Правда пре 1 сатјош 26 повезаних

Скупштина завршила рад: Сутра расправа о “Експо 2027” у сенци оптужби за корупцију и задуживање
Сербиан Невс Медиа пре 50 минутајош 29 повезаних

Људи нису веровали да је ова звезда Гранда била мушко! Очарала жири својом лепотом, ђускала и певала, а онда се сазнала истина
Курир пре 19 минутајош 47 повезаних