Povezane vesti
Katarina Grujić u večerašnjem Stars specijalu otkriva: Damir mi nije najavio da će sa Natašom Bekvalac snimiti moju pesmu…
Kurir 04.05.2025
Popularna pevačica, Katarina Grujić, gost je večerašnje emisije " Stars specijal", koja se emituje na Kurir televiziji .Tom prilikom je i otvorila dušu o najvažnijim temama, kako iz svog života, tako i sa estradne scene. Grujićeva je zajedno sa… »
"Kompliment mi je što su Bekvalčeva i Karleuša obradile moje stare hitove, one su veće zvezde od mene" Iskreno priznanje…
Kurir 04.05.2025
Katarina Grujić gostovala je u emisiji "Stars specijal", koja se emituje nedeljom u 23.30 na Kurir televiziji. Ona je s voditeljima Goranom Jovanovićem, Milicom Stanimirović i Olivijom Jontić pričala o svim aktuelnim temama. Pevačica je istakla da joj je… »
Vesti dana »

Kristijan Golubović odneo 20.000 evra sa farme Rijaliti učesmik otkrio u šta ulaže sav taj novac
Alo pre 48 minutajoš 13 povezanih

Vremenska prognoza Sveže jutro, ponegde i 8 stepeni, pa vreo nastavak dana: Iz RHMZ savetuju oprez ovim grupama ljudi!
Kurir pre 1 satjoš 10 povezanih

Tramp na vojnoj paradi: Svaka zemlja slavi svoje pobede, vreme da to učini i Amerika
Sputnik pre 28 minutajoš 10 povezanih

Nastavljeni udari Irana i Izraela: Najmanje osam ubijenih i oko 200 povređenih u Izraelu
Politika pre 54 minutajoš 3 povezane