Povezane vesti
"Letnji semestar se nastavlja ovog datuma uprkos blokadama": Oglasio se dekan dif-a Patrik Drid: "Moliću predsednicu skupštine…
Blic 05.05.2025
Dekan Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta u Novom Sadu Patrik Drid izjavio je sinoć na TV Pink da će se, uprkos blokadi i incidentu koji se dogodio 28. aprila u Novom Sadu, letnji semestar nastaviti 12. maja, naglasivši da je online… »
Drid: Tražio sam policijsku zaštitu jer sam dobio više hiljada pretećih poruka
Radio 021 05.05.2025
Dekan Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu Patrik Drid izjavio je da će, uprkos blokadi i incidentu koji se dogodio 28. aprila, letnji semestar biti nastavljen 12. maja. Drid je istakao i da se ne oseća bezbedno, te da je zatražio od… »
"Ne osećam se bezbedno": Dekan dif traži zaštitu policije nakon incidenta: "Dobio sam nekoliko hiljada pretnji"
Blic 05.05.2025
Dekan Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta u Novom Sadu Patrik Drid izjavio je večeras da će se, uprkos blokadi i incidentu koji se dogodio 28. aprila u Novom Sadu, letnji semestar nastaviti 12. maja, naglasivši da je online nastava… »
Letnji semestar se nastavlja ovog datuma uprkos blokadama: Dekan Patrik Drid otkrio šta će zamoliti predsednicu Skupštine
Kurir 05.05.2025
Dekan Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta u Novom Sadu Patrik Drid izjavio je sinoć na TV Pink da će se, uprkos blokadi i incidentu koji se dogodio 28. aprila u Novom Sadu, letnji semestar nastaviti 12. maja, naglasivši da je onlajn… »
Vesti dana »

Uhapšene tri osobe zbog pucnjave u Višnjičkoj banji, za još tri policija traga
RTS pre 2 satajoš 27 povezanih

Ništa od mira u Gazi Političko i vojno krilo Hamasa nisu se dogovorili o razoružanju
Dnevnik pre 21 minutajoš 44 povezane

Više desetina povređenih u ruskom napadu na železničku stanicu, kaže Zelenski
BBC News pre 1 satjoš 19 povezanih

Šangaj - Siner nije briljirao, ali ide dalje, Medvedev silovit, Zverev siguran
Sportske.net pre 3 satajoš 40 povezanih