Povezane vesti

"Letnji semestar se nastavlja ovog datuma uprkos blokadama": Oglasio se dekan dif-a Patrik Drid: "Moliću predsednicu…

"Letnji semestar se nastavlja ovog datuma uprkos blokadama": Oglasio se dekan dif-a Patrik Drid: "Moliću predsednicu…

Blic pre 27 dana
Dekan Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta u Novom Sadu Patrik Drid izjavio je sinoć na TV Pink da će se, uprkos blokadi i incidentu koji se dogodio 28. aprila u Novom Sadu, letnji semestar nastaviti 12. maja, naglasivši da je online… »
Drid: Tražio sam policijsku zaštitu jer sam dobio više hiljada pretećih poruka

Drid: Tražio sam policijsku zaštitu jer sam dobio više hiljada pretećih poruka

Radio 021 pre 27 dana
Dekan Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu Patrik Drid izjavio je da će, uprkos blokadi i incidentu koji se dogodio 28. aprila, letnji semestar biti nastavljen 12. maja. Drid je istakao i da se ne oseća bezbedno, te da je zatražio od… »
"Ne osećam se bezbedno": Dekan dif traži zaštitu policije nakon incidenta: "Dobio sam nekoliko hiljada pretnji"

"Ne osećam se bezbedno": Dekan dif traži zaštitu policije nakon incidenta: "Dobio sam nekoliko hiljada pretnji"

Blic pre 26 dana
Dekan Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta u Novom Sadu Patrik Drid izjavio je večeras da će se, uprkos blokadi i incidentu koji se dogodio 28. aprila u Novom Sadu, letnji semestar nastaviti 12. maja, naglasivši da je online nastava… »
Letnji semestar se nastavlja ovog datuma uprkos blokadama: Dekan Patrik Drid otkrio šta će zamoliti predsednicu Skupštine

Letnji semestar se nastavlja ovog datuma uprkos blokadama: Dekan Patrik Drid otkrio šta će zamoliti predsednicu Skupštine

Kurir pre 27 dana
Dekan Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta u Novom Sadu Patrik Drid izjavio je sinoć na TV Pink da će se, uprkos blokadi i incidentu koji se dogodio 28. aprila u Novom Sadu, letnji semestar nastaviti 12. maja, naglasivši da je onlajn… »

Vesti dana »