Повезане вести

"Летњи семестар се наставља овог датума упркос блокадама": Огласио се декан диф-а Патрик Дрид: "Молићу председницу скупштине…

"Летњи семестар се наставља овог датума упркос блокадама": Огласио се декан диф-а Патрик Дрид: "Молићу председницу скупштине…

Блиц 05.05.2025
Декан Факултета за спорт и физичко васпитање Универзитета у Новом Саду Патрик Дрид изјавио је синоћ на ТВ Пинк да ће се, упркос блокади и инциденту који се догодио 28. априла у Новом Саду, летњи семестар наставити 12. маја… »
Дрид: Тражио сам полицијску заштиту јер сам добио више хиљада претећих порука

Дрид: Тражио сам полицијску заштиту јер сам добио више хиљада претећих порука

Радио 021 05.05.2025
Декан Факултета за спорт и физичко васпитање у Новом Саду Патрик Дрид изјавио је да ће, упркос блокади и инциденту који се догодио 28. априла, летњи семестар бити настављен 12. маја. Дрид је истакао и да се не осећа безбедно… »
"Не осећам се безбедно": Декан диф тражи заштиту полиције након инцидента: "Добио сам неколико хиљада претњи"

"Не осећам се безбедно": Декан диф тражи заштиту полиције након инцидента: "Добио сам неколико хиљада претњи"

Блиц 05.05.2025
Декан Факултета за спорт и физичко васпитање Универзитета у Новом Саду Патрик Дрид изјавио је вечерас да ће се, упркос блокади и инциденту који се догодио 28. априла у Новом Саду, летњи семестар наставити 12. маја, нагласивши… »
Летњи семестар се наставља овог датума упркос блокадама: Декан Патрик Дрид открио шта ће замолити председницу Скупштине

Летњи семестар се наставља овог датума упркос блокадама: Декан Патрик Дрид открио шта ће замолити председницу Скупштине

Курир 05.05.2025
Декан Факултета за спорт и физичко васпитање Универзитета у Новом Саду Патрик Дрид изјавио је синоћ на ТВ Пинк да ће се, упркос блокади и инциденту који се догодио 28. априла у Новом Саду, летњи семестар наставити 12. маја… »

Вести дана »