Povezane vesti
"Letnji semestar se nastavlja ovog datuma uprkos blokadama": Oglasio se dekan dif-a Patrik Drid: "Moliću predsednicu skupštine…
Blic 05.05.2025
Dekan Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta u Novom Sadu Patrik Drid izjavio je sinoć na TV Pink da će se, uprkos blokadi i incidentu koji se dogodio 28. aprila u Novom Sadu, letnji semestar nastaviti 12. maja, naglasivši da je online… »
Drid: Tražio sam policijsku zaštitu jer sam dobio više hiljada pretećih poruka
Radio 021 05.05.2025
Dekan Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu Patrik Drid izjavio je da će, uprkos blokadi i incidentu koji se dogodio 28. aprila, letnji semestar biti nastavljen 12. maja. Drid je istakao i da se ne oseća bezbedno, te da je zatražio od… »
"Ne osećam se bezbedno": Dekan dif traži zaštitu policije nakon incidenta: "Dobio sam nekoliko hiljada pretnji"
Blic 05.05.2025
Dekan Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta u Novom Sadu Patrik Drid izjavio je večeras da će se, uprkos blokadi i incidentu koji se dogodio 28. aprila u Novom Sadu, letnji semestar nastaviti 12. maja, naglasivši da je online nastava… »
Letnji semestar se nastavlja ovog datuma uprkos blokadama: Dekan Patrik Drid otkrio šta će zamoliti predsednicu Skupštine
Kurir 05.05.2025
Dekan Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta u Novom Sadu Patrik Drid izjavio je sinoć na TV Pink da će se, uprkos blokadi i incidentu koji se dogodio 28. aprila u Novom Sadu, letnji semestar nastaviti 12. maja, naglasivši da je onlajn… »
Vesti dana »
Jedna devojčica poginula, druga teško povređena u sudaru automobila i trotineta u Novom Pazaru
Radio 021 pre 2 satajoš 25 povezanih
Stiglo dramatično upozorenje za evropske aerodrome! Tramp se ponovo oglasio: "Postoji samo jedan razlog zašto su Iranci danas živi" Napeto uoči pregovora
Kurir pre 27 minutajoš 34 povezane
UŽIVO Tramp vrši pritisak uoči sutrašnjih pregovora, Iran izneo svoje uslove Americi
Sputnik pre 27 minutajoš 41 povezana
Počela puna primena EES sistema – kakvo je stanje na graničnim prelazima
RTS pre 1 satjoš 75 povezanih