Povezane vesti
U jeku popularnosti se povukla sa estrade! Uz njene pesme mnogi su plakali, a pevačica promenila život iz korena i zaboravila…
Kurir 05.05.2025
Skoro svi se sećaju pesme "Recka na zidu" koju je otpevala 90- tih Lidija Palurović. Među brojnim zvezdama koje su svoju karijeru gradile i izgradile toko devedesetih godina, svakako pamtimo i pevačicu Lidiju Palurović koja je tada važila za jednu od… »
„Nije mi se dopadala atmosfera na estradi“: Gala je bila jedna od najpopularnijih pevačica devedesetih, a onda iznenada…
Nova 05.05.2025
Tokom devedesetih godina, Vesna Galiot Gala bila je jedno od prepoznatljivih lica domaće muzičke scene. Zahvaljujući hitovima kao što su „Izaberi“, „Hajde budi sam“ i „Vrati se“, stekla je brojnu publiku i bila na putu da izgradi izuzetno uspešnu… »
"Kad je gaženje đonom postalo dominantno..." Svi se sećamo pevačice Gale, a sad otkrila gde je šta radi i zašto se povukla sa…
Kurir 05.05.2025
Mnoge zvezde devedesetih više nisu na muzičkoj sceni, te se o njihovim životima veoma malo zna, a to je slučaj i sa pevačicom Vesnom Galiot Galom. Vesna je tih godina harala muzičkom scenom, i dok su joj mnogi predviđali veoma uspešnu karijeru, ona je u… »
Pevačica se razočarala u estradu i nestala: Devedesetih je harala scenom, a danas njen posao nema veze sa muzikom
Blic 05.05.2025
Mnoge zvezde devedesetih više nisu na muzičkoj sceni, te se o njihovim životima veoma malo zna, a to je slučaj i sa pevačicom Vesnom Galiot Galom. Naime, Vesna je tih godina harala muzičkom scenom, i dok su joj mnogi predviđali veoma uspešnu karijeru… »
"Odbila sam ekskluzivni ugovor RTS": Pevačica nakon mnogo godina otkrila istinu o povlačenju sa estrade: To više nije mogla da…
Blic 05.05.2025
Pevačica Marina Živković bila je jako popularna devedesetih godina, međutim, i pored talenta koji je imala odlučila je da se povuče sa javne scene jer je slava i popularnost nisu zanimali. Takođe, priznala je da je odbila ekskluzivni ugovor koji je… »
"Odbila sam ekskluzivni ugovor RTS" Marina Živković bez dlake na jeziku o estradi i povlačenju sa scene: Nemam potrebu da se…
Kurir 05.05.2025
Marina Živković harala je devedesetih godina i bila je jedna od najomiljenijih pevačica na muzičkoj sceni. U jeku slave se povukla i nestala sa estrade. Nakon decenije se pojavila u emisiji "20 vek" 2018. godine i u razgovoru sa Goranom Jovanovićem… »
Vesti dana »
Klivlend i Detroit u polufinalu plej-ofa Istočne konferencije u NBA ligi
Radio sto plus pre 9 minutajoš 14 povezanih
CENTCOM: Projekat Sloboda uključuje razarače, 15.000 pripadnika vojske, letelice
RTV pre 29 minutajoš 10 povezanih
Brod koji se nasukao na Krčedinskoj adi, mogao bi ponovo da krene nizvodno, jer niko ne reaguje
Forbes pre 29 minutajoš 1 povezana
SUNČANO I TOPLO NAKON HLADNOG JUTRA: Temperature danas do 26 stepeni
Glas juga pre 9 minutajoš 7 povezanih