Повезане вести
У јеку популарности се повукла са естраде! Уз њене песме многи су плакали, а певачица променила живот из корена и заборавила…
Курир 05.05.2025
Скоро сви се сећају песме "Рецка на зиду" коју је отпевала 90- тих Лидија Палуровић. Међу бројним звездама које су своју каријеру градиле и изградиле токо деведесетих година, свакако памтимо и певачицу Лидију Палуровић која је… »
„Није ми се допадала атмосфера на естради“: Гала је била једна од најпопуларнијих певачица деведесетих, а онда изненада…
Нова 05.05.2025
Током деведесетих година, Весна Галиот Гала била је једно од препознатљивих лица домаће музичке сцене. Захваљујући хитовима као што су „Изабери“, „Хајде буди сам“ и „Врати се“, стекла је бројну публику и била на путу да изгради… »
"Кад је гажење ђоном постало доминантно..." Сви се сећамо певачице Гале, а сад открила где је шта ради и зашто се повукла са…
Курир 05.05.2025
Многе звезде деведесетих више нису на музичкој сцени, те се о њиховим животима веома мало зна, а то је случај и са певачицом Весном Галиот Галом. Весна је тих година харала музичком сценом, и док су јој многи предвиђали веома… »
Певачица се разочарала у естраду и нестала: Деведесетих је харала сценом, а данас њен посао нема везе са музиком
Блиц 05.05.2025
Многе звезде деведесетих више нису на музичкој сцени, те се о њиховим животима веома мало зна, а то је случај и са певачицом Весном Галиот Галом. Наиме, Весна је тих година харала музичком сценом, и док су јој многи предвиђали… »
"Одбила сам ексклузивни уговор РТС": Певачица након много година открила истину о повлачењу са естраде: То више није могла да…
Блиц 05.05.2025
Певачица Марина Живковић била је јако популарна деведесетих година, међутим, и поред талента који је имала одлучила је да се повуче са јавне сцене јер је слава и популарност нису занимали. Такође, признала је да је одбила… »
"Одбила сам ексклузивни уговор РТС" Марина Живковић без длаке на језику о естради и повлачењу са сцене: Немам потребу да се…
Курир 05.05.2025
Марина Живковић харала је деведесетих година и била је једна од најомиљенијих певачица на музичкој сцени. У јеку славе се повукла и нестала са естраде. Након деценије се појавила у емисији "20 век" 2018. године и у разговору са… »
Вести дана »
Снимили смо Емининог сина док се весели уз њене хитове: Само због мајке дошао у Србију, даје подршку из првог реда
Мондо пре 1 сатјош 28 повезаних
'Драги пријатељ' Орбан у Белој кући: Трамп хоће да изузме Мађарску од санкција на руску нафту
BBC News пре 3 сатајош 57 повезаних
Бед Блу Бојси викали "За дом спремни" испред Српског културног центра: Погледајте драматичан снимак из Загреба
Мондо пре 3 сатајош 27 повезаних