Povezane vesti
U jeku popularnosti se povukla sa estrade! Uz njene pesme mnogi su plakali, a pevačica promenila život iz korena i zaboravila…
Kurir 05.05.2025
Skoro svi se sećaju pesme "Recka na zidu" koju je otpevala 90- tih Lidija Palurović. Među brojnim zvezdama koje su svoju karijeru gradile i izgradile toko devedesetih godina, svakako pamtimo i pevačicu Lidiju Palurović koja je tada važila za jednu od… »
„Nije mi se dopadala atmosfera na estradi“: Gala je bila jedna od najpopularnijih pevačica devedesetih, a onda iznenada…
Nova 05.05.2025
Tokom devedesetih godina, Vesna Galiot Gala bila je jedno od prepoznatljivih lica domaće muzičke scene. Zahvaljujući hitovima kao što su „Izaberi“, „Hajde budi sam“ i „Vrati se“, stekla je brojnu publiku i bila na putu da izgradi izuzetno uspešnu… »
"Kad je gaženje đonom postalo dominantno..." Svi se sećamo pevačice Gale, a sad otkrila gde je šta radi i zašto se povukla sa…
Kurir 05.05.2025
Mnoge zvezde devedesetih više nisu na muzičkoj sceni, te se o njihovim životima veoma malo zna, a to je slučaj i sa pevačicom Vesnom Galiot Galom. Vesna je tih godina harala muzičkom scenom, i dok su joj mnogi predviđali veoma uspešnu karijeru, ona je u… »
Pevačica se razočarala u estradu i nestala: Devedesetih je harala scenom, a danas njen posao nema veze sa muzikom
Blic 05.05.2025
Mnoge zvezde devedesetih više nisu na muzičkoj sceni, te se o njihovim životima veoma malo zna, a to je slučaj i sa pevačicom Vesnom Galiot Galom. Naime, Vesna je tih godina harala muzičkom scenom, i dok su joj mnogi predviđali veoma uspešnu karijeru… »
"Odbila sam ekskluzivni ugovor RTS": Pevačica nakon mnogo godina otkrila istinu o povlačenju sa estrade: To više nije mogla da…
Blic 05.05.2025
Pevačica Marina Živković bila je jako popularna devedesetih godina, međutim, i pored talenta koji je imala odlučila je da se povuče sa javne scene jer je slava i popularnost nisu zanimali. Takođe, priznala je da je odbila ekskluzivni ugovor koji je… »
"Odbila sam ekskluzivni ugovor RTS" Marina Živković bez dlake na jeziku o estradi i povlačenju sa scene: Nemam potrebu da se…
Kurir 05.05.2025
Marina Živković harala je devedesetih godina i bila je jedna od najomiljenijih pevačica na muzičkoj sceni. U jeku slave se povukla i nestala sa estrade. Nakon decenije se pojavila u emisiji "20 vek" 2018. godine i u razgovoru sa Goranom Jovanovićem… »
Vesti dana »

Dačić za RTS: Veliki broj požara izazvan ljudskim faktorima, gasilo ih više od 3.000 ljudi
RTS pre 23 minutajoš 12 povezanih

Veliki šumski požar na Tasosu jenjava, šteta na borovoj šumi i maslinjacima
Insajder pre 33 minutajoš 13 povezanih

Zelenilo-Beograd: Građani da se jave ako su imali štetu u padu grana ili stabala u nevremenu
NIN pre 43 minutajoš 5 povezanih

Prokop: Pukotine na gredama zahtevaju hitnu sanaciju železničke stanice
Serbian News Media pre 53 minutajoš 4 povezane