Povezane vesti

Zaposleni u pravosuđu stupili u štrajk

Zaposleni u pravosuđu stupili u štrajk

Stav.life pre 29 dana
Zaposleni u pravosudnim institucijama širom Srbije stupili su danas u potpuni štrajk zbog višegodišnjeg ignorisanja njihovih zahteva. Sindikat sudske vlasti saopštio je ranije da su zahtevi dostojanstvene zarade, poboljšanje uslova rada, jasno… »
Pravosudne institucije širom Srbije stupile danas u potpuni štrajk

Pravosudne institucije širom Srbije stupile danas u potpuni štrajk

Jugmedia pre 29 dana
Zaposleni u pravosudnim institucijama širom Srbije stupili su danas u potpuni štrajk zbog višegodišnjeg ignorisanja njihovih zahteva. Sindikat sudske vlasti saopštio je ranije da su zahtevi dostojanstvene zarade, poboljšanje uslova rada, jasno… »
Zaposleni u pravosuđu stupili u potpuni štrajk

Zaposleni u pravosuđu stupili u potpuni štrajk

Rešetka pre 29 dana
Danas počeo potpuni štrajk u pravosuđu

Danas počeo potpuni štrajk u pravosuđu

Glas Zaječara pre 29 dana
Sindikat sudske administracije u potpunom štrajku

Sindikat sudske administracije u potpunom štrajku

Luftika pre 30 dana
Sindikat sudske vlasti Srbije najavio je, da će u danas, 5. maja, u pravosudnim institucijama širom zemlje biti organizovan potpuni štrajk. U saopštenju su pozvali sve zaposlene da se pridruže štrajku bez izuzetka jer kako su naveli, samo masovnost… »
Štrajk pravosudnih organa: Pravosuđe staje dok se ne čuje i ne prizna njihov rad

Štrajk pravosudnih organa: Pravosuđe staje dok se ne čuje i ne prizna njihov rad

Pressek pre 30 dana
Sindikat sudske vlasti Srbije najavio je da će danas, 5. maja u pravosudnim institucijama širom zemlje biti organizovan potpuni štrajk. U saopštenju su pozvali sve zaposlene da se pridruže štrajku bez izuzetka jer, kako su naveli, samo masovnost… »

Vesti dana »

Danas sunčano i toplo vreme

Danas sunčano i toplo vreme

Glas Zaječara pre 1 satjoš 22 povezane
Napad na studenta Pravnog fakulteta u Beogradu

Napad na studenta Pravnog fakulteta u Beogradu

Serbian News Media pre 33 minutajoš 12 povezanih
Đoković pred meč sa Zverevim: Znam šta mi je činiti

Đoković pred meč sa Zverevim: Znam šta mi je činiti

Danas pre 49 minutajoš 19 povezanih
Musk: Kongres vodi Ameriku ka bankrotu

Musk: Kongres vodi Ameriku ka bankrotu