Повезане вести

Алексић: Саслушан сам у МУП-у по пријави директора ПИО фонда за изазивање панике

Алексић: Саслушан сам у МУП-у по пријави директора ПИО фонда за изазивање панике

Н1 Инфо 05.05.2025
Председник Народног покрета Србије (НПС) Мирослав Алексић да је исказ у просторијама МУП Србије, по налогу Вишег јавног тужилаштва, а везано за истражни поступак по кривичној пријави коју је против њега поднео директор ПИО фонда… »
Мирослав Алексић: Саслушан сам у МУП-у јер сам објавио да је ПИО фонд био два дана у блокади

Мирослав Алексић: Саслушан сам у МУП-у јер сам објавио да је ПИО фонд био два дана у блокади

Правда 05.05.2025
Председник Народног покрета Србије (НПС) Мирослав Алексић да је исказ у просторијама МУП Србије, по налогу Вишег јавног тужилаштва, а везано за истражни поступак по кривичној пријави коју је против њега поднео директор ПИО фонда… »
Мирослав Алексић дао изјаву у полицији по кривичној пријави коју је поднео директор ПИО фонда

Мирослав Алексић дао изјаву у полицији по кривичној пријави коју је поднео директор ПИО фонда

Инсајдер 05.05.2025
Председник Народног покрета Србије (НПС) Мирослав Алексић изјавио је данас да је дао исказ у полицији по налогу Вишег јавног тужилаштва, у вези са истражним поступком по кривичној пријави коју је против њега поднео директор… »
Огласио се Мирослав Алексић након што је саслушан у МУП-у: Пријаву поднео директор ПИО фонда, ево за које дело

Огласио се Мирослав Алексић након што је саслушан у МУП-у: Пријаву поднео директор ПИО фонда, ево за које дело

Блиц 05.05.2025
Мирослав Алексић, председник Народног покрета Србије, дао је, како каже, исказ у полицији по налогу Вишег јавног тужилаштва, а "по кривичној пријави Реље Огњеновића директора ПИО фонда, за дело узнемиравање јавности и… »
Мирослав Алексић: Нисам се позвао на имунитет, дао сам изјаву

Мирослав Алексић: Нисам се позвао на имунитет, дао сам изјаву

РТС 05.05.2025
Председник Народног покрета Србије (НПС) Мирослав Алексић изјавио је да је дао исказ у полицији по налогу Вишег јавног тужилаштва, у вези са истражним поступком по кривичној пријави коју је против њега поднео директор Фонда за… »

НИН 05.05.2025
Председник Народног покрета Србије (НПС) Мирослав Алексић изјавио је данас да је дао исказ у полицији по налогу Вишег јавног тужилаштва, у вези са истражним поступком по кривичној пријави коју је против њега поднео директор… »
Мирослав Алексић саслушан у полицији по пријави директора ПИО фонда

Мирослав Алексић саслушан у полицији по пријави директора ПИО фонда

Радио 021 05.05.2025
Председник НПС Мирослав Алексић дао је исказ у полицији у вези са истражним поступком по кривичној пријави коју је против њега поднео директор ПИО фонда Реља Огњеновић. Алексић је у изјави за медије, након што је дао исказ у… »
Директор ПИО фонда пријавио Алексића – за изазивање панике

Директор ПИО фонда пријавио Алексића – за изазивање панике

Време 05.05.2025
Председник Народног покрета Србије (НПС) Мирослав Алексић ишао је у МУП у понедељак да да изјаву у својству грађана. Након прогона активиста, студената, новинара, ректора Универзитета у Београду Владана Ђокића, сада је и… »
Мирослав Алексић за Нова.рс после саслушања у МУП: Пријаву против мене је поднео директор ПИО Реља Огњеновић

Мирослав Алексић за Нова.рс после саслушања у МУП: Пријаву против мене је поднео директор ПИО Реља Огњеновић

Нова 05.05.2025
Председник Народног покрета Србије и народни посланик Мирослав Алексић саслушан је данас у просторијама Министарства унутрашњих послова. У изјави за Нова.рс каже да је саслуашн по пријави директора ПИО фонда Реље Огњеновића… »
Алексић саслушан у МУП-у по пријави директора ПИО фонда за изазивање панике

Алексић саслушан у МУП-у по пријави директора ПИО фонда за изазивање панике

Данас 05.05.2025
Мирослав Алексић саслушан по пријави директора ПИО фонда

Мирослав Алексић саслушан по пријави директора ПИО фонда

Нови магазин 05.05.2025
Председник Народног покрета Србије и народни посланик Мирослав Алексић добио је позив за саслушање које ће бити одржано у просторијама Министарства унутрашњих послова данас у 10 часова. Како се наводи у саопштењу НПС, „након… »
Мики Алексић саслушан по пријави директора Фонда ПИО: „Занимљива је ефикасност по пријавама власти против опозиције…

Мики Алексић саслушан по пријави директора Фонда ПИО: „Занимљива је ефикасност по пријавама власти против опозиције…

Недељник 05.05.2025
Народни покрет Србије: Алексић позван у полицију на саслушање данас у 10 сати

Народни покрет Србије: Алексић позван у полицију на саслушање данас у 10 сати

Бета 05.05.2025
Народни покрет Србије (НПС) саопштио је да је председник те странке Мирослав Алексић добио позив за саслушање данас у 10 сати у просторијама полиције у Београду. "Обавештавамо вас да је након прогона активиста, студената… »
НПС: Алексић позван на саслушање у МУП

НПС: Алексић позван на саслушање у МУП

НИН 05.05.2025
Председник Народног покрета Србије (НПС) Мирослав Алексић позван је данас у 10 сати на саслушање у својству грађанина у просторијама Министарства унутрашњх послова ради прикупљања обавештења, саопштио је тај покрет. "Након… »
Алексић позван у МУП: Саслушање у својству грађанина заказано за 10 сати

Алексић позван у МУП: Саслушање у својству грађанина заказано за 10 сати

Инсајдер 05.05.2025
Председник Народног покрета Србије (НПС) Мирослав Алексић позван је данас у 10 сати на саслушање у својству грађанина у просторијама Министарства унутрашњх послова ради прикупљања обавештења, саопштио је тај покрет. Позив је… »
Мирослав Алексић позван на саслушање у просторије МУП

Н1 Инфо 05.05.2025
Председник Народног покрета Србије (НПС) Мирослав Алексић позван је данас у 10 сати на саслушање у својству грађанина у просторијама Министарства унутрашњх послова ради прикупљања обавештења, саопштио је тај покрет. Након… »
Мирослав Алексић (НПС) добио позив за саслушање

Мирослав Алексић (НПС) добио позив за саслушање

Данас 05.05.2025
Председник Народног покрета Србије и народни посланик Мирослав Алексић добио је позив за саслушање које ће бити одржано у просторијама Министарства унутрашњих послова данас у 10 часова. Како се наводи у саопштењу НПС, „након… »

Глас Зајечара 05.05.2025
Председник Народног покрета Србије (НПС) Мирослав Алексић позван је данас у 10 сати на саслушање у својству грађанина у просторијама Министарства унутрашњх послова ради прикупљања обавештења, саопштио је тај покрет. Након… »
Мирослав Алексић позван на саслушање

Мирослав Алексић позван на саслушање

Нова 05.05.2025
Мики Алексић добио позив за саслушање у МУП данас у 10 часова: Разлог позивања непознат

Мики Алексић добио позив за саслушање у МУП данас у 10 часова: Разлог позивања непознат

Недељник 05.05.2025
Председник Народног покрета Србије (НПС) Мирослав Алексић позван је данас у 10 сати на саслушање у својству грађанина у просторијама Министарства унутрашњх послова ради прикупљања обавештења, саопштио је тај покрет. Не зна… »

Вести дана »