Повезане вести
Вучевић објаснио зашто СНС неће изборе: То би водило у катастрофу за државу
Н1 Инфо 05.05.2025
Председник Српске напредне странке Милош Вучевић изјавио је да су избори увек тема у политици, али да су се, како је навео, наслушали превара и неће да учествују у нечем што би "водило у катастрофу за државу". "Ми смо спремни да… »
"Наслушао сам се њихових превара" Вучевић о ванредним изборима: "Да дођемо у стање да немамо Скупштину и Владу, ту причу…
Курир 05.05.2025
Милош Вучевић, председник СНС-а, изјавио је да су у тој странци спремни да разговарају о изборима, али да су се "наслушали превара" и да нећемо доћи у стање да "немамо скупштину и владу". "Ми смо спремни да се разговара, избори… »
"Наслушао сам се њихових превара": Вучевић о ванредним изборима: "Да дођемо у стање да немамо Скупштину и Владу, ту причу…
Блиц 05.05.2025
Милош Вучевић, председник СНС-а, изјавио је да су у тој странци спремни да разговарају о изборима, али да су се "наслушали превара" и да нећемо доћи у стање да "немамо скупштину и владу". - Ми смо спремни да се разговара, избори… »
Вучевић о здравственом стању Вучића: Сценарио који описују у твитовима је немогућ, Бела кућа би демантовала
НИН 05.05.2025
Председник Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић изјавио је данас су избори увек тема у политици, али да су се, како је навео, наслушали превара и неће да учествују у нечем што би "водило у катастрофу за државу". "Ми смо… »
Вучевић: Све им је пропало па причају о изборима, нагледао сам се њихових превара
Бета 05.05.2025
Председник Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић изјавио је данас су избори увек тема у политици, али да су се, како је навео, наслушали превара и неће да учествују у нечем што би "водило у катастрофу за државу". "Ми смо… »
Вучевић: Све им је пропало па причају о изборима, нагледао сам се њихових превара
Данас 05.05.2025
Председник Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић изјавио је данас су избори увек тема у политици, али да су се, како је навео, наслушали превара и неће да учествују у нечем што би „водило у катастрофу за државу“. „Ми смо… »
Вести дана »
Објављене нове цене горива, дизел и бензин скупљи за по динар по литру
Нова економија пре 3 сатајош 39 повезаних
Европска унија и Србија прелазе на зимско рачунање времена 26. октобра 2025
Наслови.аи пре 10 минутајош 24 повезане
Просечна плата у августу "пала" око 30 ЕУР у односу на јул - Запослени у просеку примили 105.590 динара
Екапија пре 2 сатајош 21 повезана
Крагујевац: Временска прогноза за предстојећи викенд (од 24. до 26. октобра)
Прессек пре 5 сатијош 29 повезаних