Повезане вести
Вучевић објаснио зашто СНС неће изборе: То би водило у катастрофу за државу
Н1 Инфо 05.05.2025
Председник Српске напредне странке Милош Вучевић изјавио је да су избори увек тема у политици, али да су се, како је навео, наслушали превара и неће да учествују у нечем што би "водило у катастрофу за државу". "Ми смо спремни да… »
"Наслушао сам се њихових превара" Вучевић о ванредним изборима: "Да дођемо у стање да немамо Скупштину и Владу, ту причу…
Курир 05.05.2025
Милош Вучевић, председник СНС-а, изјавио је да су у тој странци спремни да разговарају о изборима, али да су се "наслушали превара" и да нећемо доћи у стање да "немамо скупштину и владу". "Ми смо спремни да се разговара, избори… »
"Наслушао сам се њихових превара": Вучевић о ванредним изборима: "Да дођемо у стање да немамо Скупштину и Владу, ту причу…
Блиц 05.05.2025
Милош Вучевић, председник СНС-а, изјавио је да су у тој странци спремни да разговарају о изборима, али да су се "наслушали превара" и да нећемо доћи у стање да "немамо скупштину и владу". - Ми смо спремни да се разговара, избори… »
Вучевић о здравственом стању Вучића: Сценарио који описују у твитовима је немогућ, Бела кућа би демантовала
НИН 05.05.2025
Председник Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић изјавио је данас су избори увек тема у политици, али да су се, како је навео, наслушали превара и неће да учествују у нечем што би "водило у катастрофу за државу". "Ми смо… »
Вучевић: Све им је пропало па причају о изборима, нагледао сам се њихових превара
Бета 05.05.2025
Председник Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић изјавио је данас су избори увек тема у политици, али да су се, како је навео, наслушали превара и неће да учествују у нечем што би "водило у катастрофу за државу". "Ми смо… »
Вучевић: Све им је пропало па причају о изборима, нагледао сам се њихових превара
Данас 05.05.2025
Председник Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић изјавио је данас су избори увек тема у политици, али да су се, како је навео, наслушали превара и неће да учествују у нечем што би „водило у катастрофу за државу“. „Ми смо… »
Вести дана »
Знате ли када је Воша последњи пут славила на "Маракани", а када је уписала "дуплу победу" над Црвеном звездом?!
Спортске.нет пре 31 минутајош 97 повезаних
"Мора да се отклони претња од треће руске инвазије" Зеленски разговарао са два кључна Трампова човека, па открио детаље
Блиц пре 1 сатјош 51 повезана
Вошин хладан туш за Звезду, Његош утишао Маракану и погурао Партизан ка врху!
Спортске.нет пре 2 сатајош 37 повезаних