Povezane vesti
Vučević objasnio zašto SNS neće izbore: To bi vodilo u katastrofu za državu
N1 Info 05.05.2025
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je da su izbori uvek tema u politici, ali da su se, kako je naveo, naslušali prevara i neće da učestvuju u nečem što bi "vodilo u katastrofu za državu". "Mi smo spremni da se razgovara, izbori su… »
"Naslušao sam se njihovih prevara" Vučević o vanrednim izborima: "Da dođemo u stanje da nemamo Skupštinu i Vladu, tu priču…
Kurir 05.05.2025
Miloš Vučević, predsednik SNS-a, izjavio je da su u toj stranci spremni da razgovaraju o izborima, ali da su se "naslušali prevara" i da nećemo doći u stanje da "nemamo skupštinu i vladu". "Mi smo spremni da se razgovara, izbori su uvek tema u politici… »
"Naslušao sam se njihovih prevara": Vučević o vanrednim izborima: "Da dođemo u stanje da nemamo Skupštinu i Vladu, tu priču…
Blic 05.05.2025
Miloš Vučević, predsednik SNS-a, izjavio je da su u toj stranci spremni da razgovaraju o izborima, ali da su se "naslušali prevara" i da nećemo doći u stanje da "nemamo skupštinu i vladu". - Mi smo spremni da se razgovara, izbori su uvek tema u politici… »
Vučević o zdravstvenom stanju Vučića: Scenario koji opisuju u tvitovima je nemoguć, Bela kuća bi demantovala
NIN 05.05.2025
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je danas su izbori uvek tema u politici, ali da su se, kako je naveo, naslušali prevara i neće da učestvuju u nečem što bi "vodilo u katastrofu za državu". "Mi smo spremni da se razgovara… »
Vučević: Sve im je propalo pa pričaju o izborima, nagledao sam se njihovih prevara
Beta 05.05.2025
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je danas su izbori uvek tema u politici, ali da su se, kako je naveo, naslušali prevara i neće da učestvuju u nečem što bi "vodilo u katastrofu za državu". "Mi smo spremni da se razgovara… »
Vučević: Sve im je propalo pa pričaju o izborima, nagledao sam se njihovih prevara
Danas 05.05.2025
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je danas su izbori uvek tema u politici, ali da su se, kako je naveo, naslušali prevara i neće da učestvuju u nečem što bi „vodilo u katastrofu za državu“. „Mi smo spremni da se razgovara… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za nedelju 3. avgust 2025: Danas promenljivo, temperatura do 35 stepeni
Beta pre 6 satijoš 4 povezane

U Sremskim Karlovcima danas obeležavanje Dana sećanja na stradale u"Oluji": Prisustvuju Vučić, patrijarh Porfirije i Dodik
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Počele stroge kontrole proizvoda sa palminim uljem širom Srbije: Kazne do tri miliona dinara!
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Partizan - Radnički Kragujevac u 3. kolu Superlige Srbije
Telegraf pre 33 minutajoš 4 povezane