Povezane vesti
(Video) "nastup sam promenio u potpunosti": Princ od Vranje pred put u Bazel otkrio: "Verujem da ću dovesti Evroviziju u…
Blic 05.05.2025
Predstavnik Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji, Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje, putuje danas u Švajcarsku. Pred let je za "Blic" otkrio kakva očekivanja ima, kao i koliko će se nastup promeniti u odnosu na onaj u finalu PZE. Princ od… »
Princ i delegacija Srbije otputovali na Pesmu Evrovizije u Bazelu
RTS 05.05.2025
Predstavnik Srbije Stefan Zdravković Princ i delegacija RTS-a otputovali su na Pesmu Evrovizije koja se ove godine održava u švajcarskom gradu Bazelu. Stefan Zdravković Princ nastupiće u drugom polufinalu, u četvrtak, 15. maja, pod rednim brojem 15… »
Princ od Vranje spreman za Evroviziju: "Ako pobedim..." FOTO/VIDEO
B92 05.05.2025
Predstavnik Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji, Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje, putuje u Švajcarsku gde će sa pesmom "Mila" predstaviti Srbiju. Srpska evrovizijska delegacija, na čelu sa Stefanom Zdravkovićem, poznatijim kao Princ od… »
Pred odlazak na Evroviziju 2025: Princ od Vranje raskinuo sa devojkom: "Singl sam"
Blic 05.05.2025
Predstavnik Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji, Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje, pred sam odlazak u Bazel, gde će se predstaviti sa pesmom "Mila", otkrio je da je raskinuo sa devojkom. Princ od Vranje je bio u vezi sa Kristinom Babić koja… »
(Foto) Princ od Vranje putuje na evroviziju: Ogrnuo srpsku zastavu, osmeh ne skida: "Do pobede!"
Blic 05.05.2025
Predstavnik Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji, Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje, putuje u Švajcarsku gde će sa pesmom "Mila" predstaviti našu zemlju na ovom prestižnom takmičenju. Naime, Princ od Vranje je stigao na aerodrom sa timom koja… »
Vesti dana »

Smanjenje marži banaka na pomolu, Tabaković: Povoljniji krediti za građane sa nižim primanjima
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih