Povezane vesti
Otkriveno stanje Teodore Martinko jedine preživele u padu nadstrešnice: „Ona je veliki borac“
Nedeljnik 05.05.2025
Direktorka Kliničkog centra Vojvodine dr Vesna Turkulov rekla je danas da je stanje pacijentkinje povređene usled pada nadstrešnice 1. novembra na Železničkoj stanici u Novom Sadu stabilno, te da su na dobrom putu ka rehabilitaciji. „Teodorino stanje… »
Poznato stanje devojke povređene u padu nadstrešnice
Luftika 05.05.2025
Pacijentkinja koja je teško povređena u padu nadstrešnice 1. novembra na Železničkoj stanici u Novom Sadu, u stabilnom je stanju. To je rekla direktorka Kliničkog centra Vojvodine Vesna Turkulov i dodala da su na dobrom putu ka rehabilitaciji. “Teodorino… »
Dr Turkulov o stanju pacijentkinje povređene u padu nadstrešnice: Stabilno, na putu smo ka rehabilitaciji
Moj Novi Sad 05.05.2025
Direktorka Kliničkog centra Vojvodine (KCV) dr Vesna Turkulov rekla je danas da je stanje pacijentkinje povređene usled pada nadstrešnice 1. novembra na Železničkoj stanici u Novom Sadu stabilno, te da su na dobrom putu ka rehabilitaciji. – Teodorino… »
Vesti dana »

"To je onaj kamenčić u cipeli koji me žulja" Blagojević izbacio Ukrajince, pa imao poruku za Grobare
Kurir pre 25 minutajoš 9 povezanih

Olivera Kovačević više nije urednica Pesme Evrovizije: „Smenjena sam zbog podrške studentima“
Nedeljnik pre 15 minutajoš 1 povezana

"Prehlada na moru može doneti više koristi nego štete": Dr Milićević savetuje gde ne treba voditi decu pre letovanja
Blic pre 3 satajoš 1 povezana