Повезане вести

Миа преживела пакао у рукама Хамаса, након ослобађања је дрогирана и силована? Оптужила познатог инфлуенсера

Миа преживела пакао у рукама Хамаса, након ослобађања је дрогирана и силована? Оптужила познатог инфлуенсера

Телеграф 05.05.2025
Миа Шем (22), Израелка која је више од 50 дана била у заточеништву Хамаса, оптужила је познатог тренера и инфлуенсера из Тел Авива да ју је силовао у њеном дому почетком ове године. Миа је проговорила о наводном нападу у… »
Преживела заточеништво Хамаса, а када се вратила кући тврди да је доживела нови хорор: „Дрогирао ме и силовао познати тренер“…

Преживела заточеништво Хамаса, а када се вратила кући тврди да је доживела нови хорор: „Дрогирао ме и силовао познати тренер“…

Нова 05.05.2025
Девојка из Израела која је била међу таоцима које је отео Хамас тврди да ју је, након повратка кући, дрогирао и силовао познати лични тренер, пише Тхе Тимес. Мајка Мије Шем каже да јој је ћерка после тог напада у горем психичком… »
Преживела отмицу хамаса, код куће је сачекао нови пакао: Потресна исповест младе Мие: Тврди да је дрогирао и силовао тренер…

Преживела отмицу хамаса, код куће је сачекао нови пакао: Потресна исповест младе Мие: Тврди да је дрогирао и силовао тренер…

Блиц 05.05.2025
Млада Израелка која је преживела Хамасово заточеништво сада тврди да ју је дрогирао и силовао познати инфлуенсер и лични тренер. Миа Шем (23), француско-израелска држављанка, била је лице Хамасове бруталности када се појавила у… »
Лепа миа (23) преживела отмицу, па силована у својој кући Лични тренер приредио пакао познатој инфлуенсерки "Моје тело памти…

Лепа миа (23) преживела отмицу, па силована у својој кући Лични тренер приредио пакао познатој инфлуенсерки "Моје тело памти…

Курир 05.05.2025
Миа Шем (23), млада француско-израелска држављанка која је прошле године била међу отетима с фестивала Нова у Израелу, поновно је проживела трауму, овога пута - у властитом дому. Шем је постала позната широм света када је Хамас… »
"Преживела сам отмицу Хамаса, а сада сам силована у сопственом дому": Мијин повратак обележио је нови ужас

"Преживела сам отмицу Хамаса, а сада сам силована у сопственом дому": Мијин повратак обележио је нови ужас

Мондо 05.05.2025
Оптужила је личног тренера и инфлуенсера из Тел Авива, мушкарца у тридесетим годинама. Миа Шем (23), млада француско-израелска држављанка која је била међу онима који су киднаповани са музичког фестивала Нова у Израелу прошле… »

Вести дана »