Povezane vesti
Mia preživela pakao u rukama Hamasa, nakon oslobađanja je drogirana i silovana? Optužila poznatog influensera
Telegraf 05.05.2025
Mia Šem (22), Izraelka koja je više od 50 dana bila u zatočeništvu Hamasa, optužila je poznatog trenera i influensera iz Tel Aviva da ju je silovao u njenom domu početkom ove godine. Mia je progovorila o navodnom napadu u intervjuu koji je emitovan na… »
Preživela zatočeništvo Hamasa, a kada se vratila kući tvrdi da je doživela novi horor: „Drogirao me i silovao poznati trener“…
Nova 05.05.2025
Devojka iz Izraela koja je bila među taocima koje je oteo Hamas tvrdi da ju je, nakon povratka kući, drogirao i silovao poznati lični trener, piše The Times. Majka Mije Šem kaže da joj je ćerka posle tog napada u gorem psihičkom i fizičkom stanju nego… »
Preživela otmicu hamasa, kod kuće je sačekao novi pakao: Potresna ispovest mlade Mie: Tvrdi da je drogirao i silovao trener…
Blic 05.05.2025
Mlada Izraelka koja je preživela Hamasovo zatočeništvo sada tvrdi da ju je drogirao i silovao poznati influenser i lični trener. Mia Šem (23), francusko-izraelska državljanka, bila je lice Hamasove brutalnosti kada se pojavila u jezivom videu u kojem je… »
Lepa mia (23) preživela otmicu, pa silovana u svojoj kući Lični trener priredio pakao poznatoj influenserki "Moje telo pamti…
Kurir 05.05.2025
Mia Šem (23), mlada francusko-izraelska državljanka koja je prošle godine bila među otetima s festivala Nova u Izraelu, ponovno je proživela traumu, ovoga puta - u vlastitom domu. Šem je postala poznata širom sveta kada je Hamas objavio video na kojem se… »
"Preživela sam otmicu Hamasa, a sada sam silovana u sopstvenom domu": Mijin povratak obeležio je novi užas
Mondo 05.05.2025
Optužila je ličnog trenera i influensera iz Tel Aviva, muškarca u tridesetim godinama. Mia Šem (23), mlada francusko-izraelska državljanka koja je bila među onima koji su kidnapovani sa muzičkog festivala Nova u Izraelu prošle godine, ponovo je proživela… »
Vesti dana »
Da li je zbog ove izjave Srbija ostala bez selektora? Stevanović neće ovako da nastavi
Nova pre 40 minutajoš 36 povezanih
Nafta Brent poskupela na više od 109 dolara uprkos Trampovom planu za Ormuski moreuz
Blic pre 36 minutajoš 19 povezanih
Šta je hantavirus, infekcija od koje je umrlo troje ljudi na kruzeru?
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih