Повезане вести
Ексклузивна исповест преживелог у масакру код Младеновца! Остао инвалид, а сада први пут проговорио за Курир: "Викао сам…
Курир 05.05.2025
Две године након једног од најстрашнијих злочина у новијој историји Србије, масакра у Дубони и Малом Орашју који је починио, на 20 година осуђени Урош Блажић, по први пут за емисију "Црна хроника" и гледаоце Курир телевизије… »
Потресно! Исповест деде којем је Урош Блажић убио двојицу унука - Није могао да издржи пред камерама Курира, бурно напустио…
Курир 05.05.2025
На другу годишњицу масакра у Малом Орашју и Дубони, који је починио Урош Блажић и за који је правоснажно осуђен на 20 година затвора, туга и шок још не јењавају међу породицама настрадалих. Међу осам убијених налазила су се и… »
"Може да се жали коме хоће, али шта је 20 година затвора?": Потресна исповест деде ком је Урош Блажић убио унуке
Мондо 05.05.2025
Урош Блажић је 4. маја извршио масакр у селима Мало Орашје и Дубона. На другу годишњицу масакра у Малом Орашју и Дубони, који је починио Урош Блажић и за који је правоснажно осуђен на 20 година затвора, туга и шок још не… »
"Упуцао ме с 3 метка, испао му шаржер, тад сам викао да се бежи": Исповест преживелог у масакру код Младеновца
Телеграф 05.05.2025
Видео: Хаос у судници после довођења Блажића, родбина насрнула на окривљеног, реаговала полиција. Јовица Стевановић у масакру који је починио Урош Блажић код Младеновца рањен је са три метка, од којих га је један учинио… »
"3 метка сам примио, због оног у кичми остао сам инвалид": Исповест преживелог у масакру код Младеновца
Мондо 05.05.2025
Исповест Јовице Стевановић, грађевински мајстор и један од рањених преживелих сведока. Две године након једног од најстрашнијих злочина у новијој историји Србије, масакра у Дубони и Малом Орашју који је починио, на 20 година… »
Молио је да станемо, није могао да издржи болове: Потресна исповест Николе, брата Петра убијеног у масакру у Малом Орашју…
Курир 05.05.2025
Петар Митровић, младић који је један од жртава масакра у Малом Орашју, борио се за живот 50 дана, а његов старији брат Никола, затекао га је у локви крви. Никола је у великој исповести искрено рекао да свакодневно размишља… »
Вести дана »
Почела популарно названа легализација! Пријава нелегалних објеката на дигиталној платформи отворена јутрос у 4! Ево и какав је поступак, постоје три начина
Курир пре 5 минутајош 22 повезане
Денвер славио на гостовању Шарлоту, Јокићу нови трипл- дабл измакао за длаку
Данас пре 30 минутајош 19 повезаних