Povezane vesti
Šok! Princ od Vranje raskinuo sa devojkom pred odlazak na Evroviziju: Otkrio i šta mu je bivša poslala
Mondo 05.05.2025
Pred let je za domaće medije otkrio kakva očekivanja ima, kao i koliko će se nastup promeniti u odnosu na onaj u finalu PZE. Predstavnik Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji, Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje, pred sam odlazak u Bazel, gde će… »
„Singl sam!“ Princ od Vranje raskinuo s devojkom pred odlazak na Evroviziju i poslao zagonetnu poruku: „Ako me takva Mila čeka…
Nova 05.05.2025
Predstavnik Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji, Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje, pred sam odlazak u Bazel, gde će se predstaviti sa pesmom "Mila", otkrio je da je raskinuo sa devojkom, prenosi "Blic". Princ od Vranje je bio u vezi sa… »
Princ od Vranje otišao u Bazel, otkrio sve detalje: "u nastupu se promenilo sve, sa mnom će na sceni..."
Telegraf 05.05.2025
Predstavnik Srbije na Evroviziji, Stefan Zdravković poznatiji kao Princ od Vranje otpurovao je danas, 5. maja u Bazel, a pred odlazak je progovorio o svojim ritualima i otkrio da li očekuje pobedu. Otkrio kakva očekivanja ima, kao i koliko će se nastup… »
Vesti dana »

Grad pljušti po ulicama! Počelo žestoko nevreme u Srbiji, RHMZ izdao hitno upozorenje!
Alo pre 28 minutajoš 53 povezane

Specijalni tužilac Mladen Nenadić o optužbama Vučića: Izjave političara ne komentarišem
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 7 satijoš 25 povezanih

U Zagrebu održan antiratni skup povodom Oluje: „Zločini su odgovornost svih nas“
Nova pre 5 satijoš 22 povezane