Povezane vesti
"Kupio sam svakom detetu stan" Jedan od najpopularnijih Zvezda Granda davno se povukao sa scene, a evo šta je sve stekao u…
Kurir 05.05.2025
Domaća javnost je pevača Cobeta Batjarevića, poznatijeg po nadimku Cobe, upoznala tokom takmičenja u " Zvezde Granda". Još 2007. godine, Cobe je stekao veliku popularnost, ali se kasnije potpuno povukao iz javnosti i posvetio se porodičnom životu. On ima… »
"Kupio sam svakom detetu stan": Pevač (43) zaradio ogroman novac od muzike, pa se povukao sa scene: "Imam tri kuće u Leskovcu"…
Blic 05.05.2025
Domaća javnost je pevača Slobodana Batjarevića, poznatijeg po nadimku Cobe, upoznala tokom takmičenja u "Zvezdama Granda". Još 2007. godine, Cobe je stekao veliku popularnost, ali se kasnije potpuno povukao iz javnosti i posvetio se porodičnom životu. On… »
Vesti dana »

Masovne dojave o bombama u školama i vrtićima širom Srbije izazvale evakuacije i policijske provere
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 81 povezana

MSP Srbije i Vučić o studentu koji se nalazi na jednom od brodova flotile Sumud
Beta pre 38 minutajoš 37 povezanih

Likvidiran napadač iz Mančestera! Odjeknula snažna eksplozija, uhapšena dvojica muškaraca! Jevrejska škola pod jakim merama obezbeđenja! (foto/video)
Kurir pre 18 minutajoš 56 povezanih

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 68 povezanih

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 40 povezanih