Povezane vesti

"Kupio sam svakom detetu stan" Jedan od najpopularnijih Zvezda Granda davno se povukao sa scene, a evo šta je sve stekao u…

"Kupio sam svakom detetu stan" Jedan od najpopularnijih Zvezda Granda davno se povukao sa scene, a evo šta je sve stekao u…

Kurir 05.05.2025
Domaća javnost je pevača Cobeta Batjarevića, poznatijeg po nadimku Cobe, upoznala tokom takmičenja u " Zvezde Granda". Još 2007. godine, Cobe je stekao veliku popularnost, ali se kasnije potpuno povukao iz javnosti i posvetio se porodičnom životu. On ima… »
"Kupio sam svakom detetu stan": Pevač (43) zaradio ogroman novac od muzike, pa se povukao sa scene: "Imam tri kuće u Leskovcu"…

"Kupio sam svakom detetu stan": Pevač (43) zaradio ogroman novac od muzike, pa se povukao sa scene: "Imam tri kuće u Leskovcu"…

Blic 05.05.2025
Domaća javnost je pevača Slobodana Batjarevića, poznatijeg po nadimku Cobe, upoznala tokom takmičenja u "Zvezdama Granda". Još 2007. godine, Cobe je stekao veliku popularnost, ali se kasnije potpuno povukao iz javnosti i posvetio se porodičnom životu. On… »

Vesti dana »