Povezane vesti

Vučević: Održavanje izbora sada bi bilo pogubno po državu

Vučević: Održavanje izbora sada bi bilo pogubno po državu

Serbian News Media 05.05.2025
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je da su izbori uvek tema u politici, ali da su se, kako je naveo, naslušali prevara i neće da učestvuju u nečem što bi „vodilo u katastrofu za državu“, prenosi N1. „Mi smo spremni da se razgovara… »
SNS neće vanredne izbore: „To bi nas vodilo u katastrofu“, kaže Vučević

SNS neće vanredne izbore: „To bi nas vodilo u katastrofu“, kaže Vučević

Nedeljnik 05.05.2025
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je da su izbori uvek tema u politici, ali da su se, kako je naveo, naslušali prevara i neće da učestvuju u nečem što bi „vodilo u katastrofu za državu”, prenosi Beta. „Mi da učestvujemo u nečemu… »
Vučević: Sve im je propalo pa pričaju o izborima, nagledao sam se njihovih prevara

Vučević: Sve im je propalo pa pričaju o izborima, nagledao sam se njihovih prevara

Glas Zaječara 05.05.2025
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je danas su izbori uvek tema u politici, ali da su se, kako je naveo, naslušali prevara i neće da učestvuju u nečem što bi „vodilo u katastrofu za državu“. „Mi smo spremni da se razgovara… »

Radio sto plus 05.05.2025
“Mi smo spremni da se razgovara, izbori su uvek tema u politici. Ali mi da učestvujemo u nečemu što bi nas vodilo u katastrofu za državu, da oni pričaju o vanrednim izborima pa da onda naprave haos na biračkim mestima i da ne dozvole da se održe, oni bi… »

Vesti dana »

Danas oblačno, suvo i vetrovito, temperatura do 15 stepeni

Danas oblačno, suvo i vetrovito, temperatura do 15 stepeni

Glas Zapadne Srbije pre 56 minutajoš 11 povezanih
Bitka za energente na Bliskom istoku, svet gleda sa zebnjom

Bitka za energente na Bliskom istoku, svet gleda sa zebnjom

BBC News pre 11 minutajoš 9 povezanih
VIDEO: Jokićev dabl-dabl u porazu Denvera od Memfisa

VIDEO: Jokićev dabl-dabl u porazu Denvera od Memfisa

Radio 021 pre 46 minutajoš 14 povezanih
Motociklista (30) teško povređen u udesu u Ustaničkoj

Motociklista (30) teško povređen u udesu u Ustaničkoj