Povezane vesti
Potpredsednik Federacije BiH podneo krivičnu prijavu protiv Dodika zbog vređanja Bošnjaka
N1 Info 05.05.2025
Potpredsednik Federacije Bosne i Hercegovine (FBIH) iz reda srpskog naroda Igor Stojanović (SDP) podneo je krivičnu prijavu protiv predsednika Republike Srpske (RS) Milorada Dodika zbog vređanja Bošnjaka. "Tužilaštvu Bosne i Hercegovine podneo sam… »
Podneta krivična prijava protiv Dodika
Danas 05.05.2025
Potpredsednik Federacije Bosne i Hercegovine (FBIH) iz reda srpskog naroda Igor Stojanović (SDP) podneo je krivičnu prijavu protiv predsednika Republike Srpske (RS) Milorada Dodika zbog vređanja Bošnjaka. „Tužilaštvu Bosne i Hercegovine podneo sam… »
Potpredsednik Federacije BiH iz reda srpskog naroda podneo krivičnu prijavu protiv Dodika zbog vređanja Bošnjaka
Nova 05.05.2025
Potpredsednik Federacije Bosne i Hercegovine (FBIH) iz reda srpskog naroda Igor Stojanović (SDP) podneo je krivičnu prijavu protiv predsednika Republike Srpske (RS) Milorada Dodika zbog vređanja Bošnjaka. „Tužilaštvu Bosne i Hercegovine podneo sam… »
Protiv Dodika podnesena krivična prijava zbog vrijeđanja Bošnjaka
Slobodna Evropa 05.05.2025
Potpredsjednik Federacije Bosne i Hercegovine Igor Stojanović objavio je 5. maja da je Tužilaštvu Bosne i Hercegovine podnio krivičnu prijavu protiv predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja… »
Vesti dana »
Francuski ministar tvrdi da je Putin spreman da koristi biološko oružje protiv svog naroda
Serbian News Media pre 1 satjoš 29 povezanih
Poljoprivrednici ne odustaju od blokada, zahtevaju obustavu uvoza hrane koja se proizvodi u Srbiji
N1 Info pre 2 satajoš 23 povezane
Kapiten Partizana blista: "Osećaj je sjajan, ponela me atmosfera"
Sportske.net pre 17 minutajoš 25 povezanih
Protest „Valjevo pamti“: Autobus Jaćimovića zaustavljen na ulazu u grad
Nedeljnik pre 1 satjoš 13 povezanih