Povezane vesti

Zaposleni RTS-a ne odustaju: Posle blokade, više od 300 potpisa podrške borbi za objektivnost – raste broj iz redakcije…

Zaposleni RTS-a ne odustaju: Posle blokade, više od 300 potpisa podrške borbi za objektivnost – raste broj iz redakcije…

Insajder pre 23 dana
Kako je potvrđeno Insajderu, više od 300 sadašnjih i penzionisanih radnika RTS uputilo je danas pismo rukovodstvu Javnog servisa u kojem izražavaju zabrinutost zbog načina izveštavanja tokom studentskih protesta i blokade zgrade RTS-a. U pismu… »
Radnici RTS-a u otvorenom pismu rukovodstvu: Mi smo se borili za svoju kuću, a vi za svoje fotelje

Radnici RTS-a u otvorenom pismu rukovodstvu: Mi smo se borili za svoju kuću, a vi za svoje fotelje

N1 Info pre 23 dana
Više od 300 zaposlenih u Radio-televiziji Srbije i još oko 40 njihovih penzionisanih kolega uputilo je otvoreno pismo rukovodstvu RTS-a u kojem navode da kraj blokade javnog servisa ne predstavlja i kraj borbe za objektivno izveštavanje ove kuće… »

Danas pre 23 dana
Više od 300 zaposlenih u Radio-televiziji Srbije i još oko 40 njihovih penzionisanih kolega uputilo je otvoreno pismo rukovodstvu RTS-a u kojem navode da kraj blokade javnog servisa ne predstavlja i kraj borbe za objektivno izveštavanje ove kuće… »
Otvoreno pismo dela radnika RTS-a rukovodstvu: Protiv cenzure i ćutanja

Otvoreno pismo dela radnika RTS-a rukovodstvu: Protiv cenzure i ćutanja

Vreme pre 23 dana
Blokada Radio-televizije Srbije je završena, ali deo zaposlenih otvorenim pismom od rukovodstva traži odgovore na niz pitanja o neobjektivnom izveštavanju. Studentska blokada Radio-televizije Srbije (RTS) okončana je 28. aprila, ali grupa zaposlenih u… »
Otvoreno pismo zaposlenih rukovodstvu RTS-a: „Previše je ‘ZAŠTO’ ovih dana“

Otvoreno pismo zaposlenih rukovodstvu RTS-a: „Previše je ‘ZAŠTO’ ovih dana“

Nedeljnik pre 23 dana
„Mi smo se borili za svoju kuću, a vi za svoje fotelje“: Radnici RTS-a poslali otvoreno pismo svom rukovodstvu

„Mi smo se borili za svoju kuću, a vi za svoje fotelje“: Radnici RTS-a poslali otvoreno pismo svom rukovodstvu

Nova pre 23 dana
Radnici RTS-a rukovodstvu: Mi smo se borili za svoju kuću, a vi za svoje fotelje

Radnici RTS-a rukovodstvu: Mi smo se borili za svoju kuću, a vi za svoje fotelje

Novi magazin pre 23 dana

Vesti dana »