Повезане вести

Мута Николић о новим правилима КСС: „Мене ће сад сви да нападну…“

Мута Николић о новим правилима КСС: „Мене ће сад сви да нападну…“

Хот спорт 05.05.2025
„Али изричито сам против те одлуке“ Нова правила Кошаркашког савеза Србије, која има за циљ јачање националног тима кроз формирање посебног тела за процену оправданости неодазивања играча на репрезентативне акције, изазвала… »
Мута Николић не разуме најновију одлуку КСС: ''Мене ће сад сви да нападну, али...''

Мута Николић не разуме најновију одлуку КСС: ''Мене ће сад сви да нападну, али...''

Спортске.нет 05.05.2025
Кошаркашки савез Србије изазвао је велику пажњу својом новом одлуком, везано за ''стварање култа репрезентације'', а у којој се планира формирање комисије која ће одлучивати о оправданости и неоправданости приликом… »
“Тема није демонстрација моћи, већ повратак култа репрезентације”: Крстић и Јоковић о могућим дисциплинским пријавама онима…

“Тема није демонстрација моћи, већ повратак култа репрезентације”: Крстић и Јоковић о могућим дисциплинским пријавама онима…

Данас 05.05.2025
Потпредседници Кошаркашког савеза Србије Ненад Крстић и Ана Јоковић огласили су се поводом одлуке Управног одбора КСС о ближим условима поступања у случају неодазивању играча за учешће у репрезентацији Србије. Крстић и Јоковић… »
Неодазивање играча репрезентацији Србије – Ненад Крстић: Покушавамо да заштитимо српску кошарку од спољних утицаја

Неодазивање играча репрезентацији Србије – Ненад Крстић: Покушавамо да заштитимо српску кошарку од спољних утицаја

Дневник 05.05.2025
Ради се о повратку култа репрезентације. Потпредседник Кошаркашког савеза Србије за мушку кошарку Ненад Крстић изјавио је поводом одлуке Управног одбора КСС о ближим условима поступања у случају неодазивања играча за наступ за… »
"Санкције се не односе на сениоре": Ксс се огласио о правилнику о неодазивању репрезентацији

"Санкције се не односе на сениоре": Ксс се огласио о правилнику о неодазивању репрезентацији

Мондо 05.05.2025
Ненад Крстић и Ана Јоковић су појаснили одредбе новог правилника КСС о неодазивању националном тиму. Поводом одлуке Управног одбора Кошаркашког савеза Србије о ближим условима поступања у случају неодазивања играча за наступ… »
Ксс се огласио поводом правила о неодазивању играча у репрезентацију: "Ово није демонстрација моћи, већ..."

Ксс се огласио поводом правила о неодазивању играча у репрезентацију: "Ово није демонстрација моћи, већ..."

Телеграф 05.05.2025
Поводом одлуке Управног одбора Кошаркашког савеза Србије о ближим условима поступања у случају неодазивања играча за наступ за репрезентацију Србије која је скренула пажњу јавности, огласили су се потпредседници КСС за мушку и… »

Вести дана »