Povezane vesti
Ispred vrtića osvanula deponija: Roditelji u Arilju očajni: "u 21. veku ovakve slike ne bi smele da postoje"
Blic 05.05.2025
U mestu Pogledi u Arilju, neposredno ispred dečjeg vrtića, osvanuo je neverovatan prizor u 21. veku - divlja deponija koja već duže vreme narušava izgled naselja i ugrožava zdravlje najmlađih. "Građani su ogorčeni zbog nebrige nadležnih, jer u 21. veku i… »
Deponija ispred vrtića u Arilju: Roditelji zabrinuti za zdravlje dece, očekuju hitnu reakciju nadležnih
Telegraf 05.05.2025
U naselju Pogledi u Arilju, ispred dečjeg vrtića već duže vreme stoji divlja deponija, što je izazvalo ogorčenje među građanima. Nepropisno odlaganje otpada ne samo da narušava izgled okoline, već direktno ugrožava zdravlje dece koja svakodnevno borave u… »
Vesti dana »

Održan protest u Sremskoj Mitrovici „Jesen stiže huljo moja“: „Ovo je bio SNS grad, sada se to menja“
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

"Samo da nas ne razdvoje": Surova sudbina troje dece iz Prijepolja: Ostali bez majke i oca, brat se sada bori samo za jedno (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Aplikacija za bezbedan dejting koja to nije: ‘Delili su moju adresu i ponižavali me’
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Učenici iz Srbije osvojili pet medalja na olimpijadi iz astronomije i astrofizike u Mumbaju
Danas pre 5 satijoš 1 povezana