Повезане вести

"Моја мама не пева боље, ја сам образованија од ње" Николија се сломила, завршила у сузама због Весне - снимак шокирао

"Моја мама не пева боље, ја сам образованија од ње" Николија се сломила, завршила у сузама због Весне - снимак шокирао

Блиц 05.05.2025
Николија Јовановић изградила је веома успешну музичку каријеру али у потпуно другачијем жанру него њена мајка Весна Змијанац. Наиме, пре извесног времена Николију је заболело, те је заплакала јер су је прозивали и упоређивали са… »
"Ја сам образованија од ње и боља сам мама": Николија се сломила, завршила у сузама због Весне

"Ја сам образованија од ње и боља сам мама": Николија се сломила, завршила у сузама због Весне

Мондо 05.05.2025
Николија Јовановић је изградила успешну каријеру у другачијем жанру од своје мајке Весне Змијанац, а недавно је представила и нови албум "Сила". Николија Јовановић изградила је веома успешну музичку каријеру али у потпуно… »
Николија плаче због Весне Змијанац: Грца у сузама и псује: Ја сам боља мајка и жена од ње! Певачица се сломила (видео)

Николија плаче због Весне Змијанац: Грца у сузама и псује: Ја сам боља мајка и жена од ње! Певачица се сломила (видео)

Курир 05.05.2025
Николија Јовановић недавно се на друштвеним мрежама огласила онако како обично то не ради. Певачица се тотално сломила због мајке Весне Змијанац. Николију је тада заболело што на друштвеним мрежама појединци остављају негативне… »

Вести дана »