Povezane vesti
"Moja mama ne peva bolje, ja sam obrazovanija od nje" Nikolija se slomila, završila u suzama zbog Vesne - snimak šokirao
Blic 05.05.2025
Nikolija Jovanović izgradila je veoma uspešnu muzičku karijeru ali u potpuno drugačijem žanru nego njena majka Vesna Zmijanac. Naime, pre izvesnog vremena Nikoliju je zabolelo, te je zaplakala jer su je prozivali i upoređivali sa majkom. - Moja mama ne… »
"Ja sam obrazovanija od nje i bolja sam mama": Nikolija se slomila, završila u suzama zbog Vesne
Mondo 05.05.2025
Nikolija Jovanović je izgradila uspešnu karijeru u drugačijem žanru od svoje majke Vesne Zmijanac, a nedavno je predstavila i novi album "Sila". Nikolija Jovanović izgradila je veoma uspešnu muzičku karijeru ali u potpuno drugačijem žanru nego njena… »
Nikolija plače zbog Vesne Zmijanac: Grca u suzama i psuje: Ja sam bolja majka i žena od nje! Pevačica se slomila (video)
Kurir 05.05.2025
Nikolija Jovanović nedavno se na društvenim mrežama oglasila onako kako obično to ne radi. Pevačica se totalno slomila zbog majke Vesne Zmijanac. Nikoliju je tada zabolelo što na društvenim mrežama pojedinci ostavljaju negativne komentare na račun njenog… »
Vesti dana »

Danas pretežno oblačno, temperature do 23 stepena, povremeno olujni vetrovi
RTV pre 2 satajoš 1 povezana

Jovanovićeva reagovala na istup Bećirovića: Srbija ostaje posvećena miru i odbacuje kolektivnu krivicu!
Blic pre 30 minutajoš 1 povezana

Vučić sutra sa pomoćnikom generalnog sekretara UN za Evropu Miroslavom Jenčom
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

(Video) Ovako je vetar kidao krovove u surčinu: Počupao ih kao da su od kartona: Pukom srećom niko nije nastradao
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Mup: demantuje navode da su pripadnici Sektora za vanredne situacije selektivno gasili požare u selu Dubovo
Blic pre 5 satijoš 2 povezane