Povezane vesti

FOTO Fico plivao u Dunavu nakon spekulacija o njegovom zdravlju

FOTO Fico plivao u Dunavu nakon spekulacija o njegovom zdravlju

N1 Info pre 28 dana
Slovački premijer Robert Fico objavio je fotografiju na kojoj, uprkos hladnoći pliva u Dunavu, nakon što su se u medijima pojavile spekulacije o njegovom zdravstvenom stanju. "Baš juče su novinari bili 'zabrinuti' da li uopšte dišem i da li sam u… »
Fico plivao u ledenom Dunavu: Uskom majicom iznenadio sve, pa poručio: "Baš ste juče bili zabrinuti da li dišem..." (foto)

Fico plivao u ledenom Dunavu: Uskom majicom iznenadio sve, pa poručio: "Baš ste juče bili zabrinuti da li dišem..." (foto)

Kurir pre 27 dana
Slovački premijer Robert Fico objavio je fotografiju na kojoj, uprkos hladnoći pliva u Dunavu, nakon što su se u medijima pojavile spekulacije o njegovom zdravstvenom stanju. - Baš juče su novinari bili "zabrinuti" da li uopšte dišem i da li sam u… »
Fico plivao u hladnom Dunavu Hteo da pokaže novinarima da je zdrav: "Zvao sam ih, ali niko nije došao"

Fico plivao u hladnom Dunavu Hteo da pokaže novinarima da je zdrav: "Zvao sam ih, ali niko nije došao"

Večernje novosti pre 27 dana
SLOVAČKI premijer Robert Fico objavio je fotografiju na kojoj, uprkos hladnoći pliva u Dunavu, nakon što su se u medijima pojavile spekulacije o njegovom zdravstvenom stanju. Foto Tanjug/AP - Baš juče su novinari bili "zabrinuti" da li uopšte dišem… »
Fico zaplivao u Dunavu: Slovački premijer pokušao da zaustavi spekulacije novinara

Fico zaplivao u Dunavu: Slovački premijer pokušao da zaustavi spekulacije novinara

Telegraf pre 27 dana
Slovački premijer Robert Fico objavio je fotografiju na kojoj, uprkos hladnoći pliva u Dunavu, nakon što su se u medijima pojavile spekulacije o njegovom zdravstvenom stanju. "Baš juče su novinari bili 'zabrinuti' da li uopšte dišem i da li sam u… »
(Foto) Fico plivao u hladnom Dunavu: Hteo da pokaže novinarima da je zdrav: "Zvao sam ih, ali niko nije došao"

(Foto) Fico plivao u hladnom Dunavu: Hteo da pokaže novinarima da je zdrav: "Zvao sam ih, ali niko nije došao"

Blic pre 27 dana
Slovački premijer Robert Fico objavio je fotografiju na kojoj, uprkos hladnoći pliva u Dunavu, nakon što su se u medijima pojavile spekulacije o njegovom zdravstvenom stanju. - Baš juče su novinari bili "zabrinuti" da li uopšte dišem i da li sam u… »
(Foto) „Novinari se "zabrinuli" da li uopšte dišem“ Fico plivao u hladnom Dunavu da pokaže da je zdrav: Zvao sam ih, ali…

(Foto) „Novinari se "zabrinuli" da li uopšte dišem“ Fico plivao u hladnom Dunavu da pokaže da je zdrav: Zvao sam ih, ali…

Dnevnik pre 27 dana
Slovački premijer Robert Fico objavio je fotografiju na kojoj, uprkos hladnoći pliva u Dunavu, nakon što su se u medijima pojavile spekulacije o njegovom zdravstvenom stanju. Baš juče su novinari bili "zabrinuti" da li uopšte dišem i da li sam u… »
Fico plivao u Dunavu nakon spekulacija o njegovom zdravlju

Fico plivao u Dunavu nakon spekulacija o njegovom zdravlju

RTV pre 27 dana
BRATISLAVA - Slovački premijer Robert Fico objavio je fotografiju na kojoj, uprkos hladnoći pliva u Dunavu, nakon što su se u medijima pojavile spekulacije o njegovom zdravstvenom stanju. "Baš juče su novinari bili 'zabrinuti' da li uopšte dišem i… »
Robert Fico plivao u Dunavu da bi dokazao da je zdrav

Robert Fico plivao u Dunavu da bi dokazao da je zdrav

Insajder pre 27 dana
Slovački premijer Robert Fico objavio je fotografiju na kojoj, uprkos hladnoći pliva u Dunavu, nakon što su se u medijima pojavile spekulacije o njegovom zdravstvenom stanju. 'Baš juče su novinari bili 'zabrinuti' da li uopšte dišem i da li sam u… »
Neobičan prizor iz Slovačke: Robert Fico iznenadio javnost fotografijom iz Dunava

Neobičan prizor iz Slovačke: Robert Fico iznenadio javnost fotografijom iz Dunava

NIN pre 27 dana
Fico plivao u hladnom Dunavu nakon spekulacija o njegovom zdravlju

Fico plivao u hladnom Dunavu nakon spekulacija o njegovom zdravlju

Euronews pre 27 dana

Vesti dana »