Повезане вести

ФОТО Фицо пливао у Дунаву након спекулација о његовом здрављу

ФОТО Фицо пливао у Дунаву након спекулација о његовом здрављу

Н1 Инфо 05.05.2025
Словачки премијер Роберт Фицо објавио је фотографију на којој, упркос хладноћи плива у Дунаву, након што су се у медијима појавиле спекулације о његовом здравственом стању. "Баш јуче су новинари били 'забринути' да ли уопште… »
Фицо пливао у леденом Дунаву: Уском мајицом изненадио све, па поручио: "Баш сте јуче били забринути да ли дишем..." (фото)

Фицо пливао у леденом Дунаву: Уском мајицом изненадио све, па поручио: "Баш сте јуче били забринути да ли дишем..." (фото)

Курир 05.05.2025
Словачки премијер Роберт Фицо објавио је фотографију на којој, упркос хладноћи плива у Дунаву, након што су се у медијима појавиле спекулације о његовом здравственом стању. - Баш јуче су новинари били "забринути" да ли уопште… »
Фицо пливао у хладном Дунаву Хтео да покаже новинарима да је здрав: "Звао сам их, али нико није дошао"

Фицо пливао у хладном Дунаву Хтео да покаже новинарима да је здрав: "Звао сам их, али нико није дошао"

Вечерње новости 05.05.2025
СЛОВАЧКИ премијер Роберт Фицо објавио је фотографију на којој, упркос хладноћи плива у Дунаву, након што су се у медијима појавиле спекулације о његовом здравственом стању. Фото Тањуг/АП - Баш јуче су новинари били "забринути"… »
Фицо запливао у Дунаву: Словачки премијер покушао да заустави спекулације новинара

Фицо запливао у Дунаву: Словачки премијер покушао да заустави спекулације новинара

Телеграф 05.05.2025
Словачки премијер Роберт Фицо објавио је фотографију на којој, упркос хладноћи плива у Дунаву, након што су се у медијима појавиле спекулације о његовом здравственом стању. "Баш јуче су новинари били 'забринути' да ли уопште… »
(Фото) Фицо пливао у хладном Дунаву: Хтео да покаже новинарима да је здрав: "Звао сам их, али нико није дошао"

(Фото) Фицо пливао у хладном Дунаву: Хтео да покаже новинарима да је здрав: "Звао сам их, али нико није дошао"

Блиц 05.05.2025
Словачки премијер Роберт Фицо објавио је фотографију на којој, упркос хладноћи плива у Дунаву, након што су се у медијима појавиле спекулације о његовом здравственом стању. - Баш јуче су новинари били "забринути" да ли уопште… »
(Фото) „Новинари се "забринули" да ли уопште дишем“ Фицо пливао у хладном Дунаву да покаже да је здрав: Звао сам их, али нико…

(Фото) „Новинари се "забринули" да ли уопште дишем“ Фицо пливао у хладном Дунаву да покаже да је здрав: Звао сам их, али нико…

Дневник 05.05.2025
Словачки премијер Роберт Фицо објавио је фотографију на којој, упркос хладноћи плива у Дунаву, након што су се у медијима појавиле спекулације о његовом здравственом стању. Баш јуче су новинари били "забринути" да ли уопште… »
Фицо пливао у Дунаву након спекулација о његовом здрављу

Фицо пливао у Дунаву након спекулација о његовом здрављу

РТВ 05.05.2025
БРАТИСЛАВА - Словачки премијер Роберт Фицо објавио је фотографију на којој, упркос хладноћи плива у Дунаву, након што су се у медијима појавиле спекулације о његовом здравственом стању. "Баш јуче су новинари били 'забринути' да… »
Роберт Фицо пливао у Дунаву да би доказао да је здрав

Роберт Фицо пливао у Дунаву да би доказао да је здрав

Инсајдер 05.05.2025
Словачки премијер Роберт Фицо објавио је фотографију на којој, упркос хладноћи плива у Дунаву, након што су се у медијима појавиле спекулације о његовом здравственом стању. 'Баш јуче су новинари били 'забринути' да ли уопште… »
Необичан призор из Словачке: Роберт Фицо изненадио јавност фотографијом из Дунава

Необичан призор из Словачке: Роберт Фицо изненадио јавност фотографијом из Дунава

НИН 05.05.2025
Фицо пливао у хладном Дунаву након спекулација о његовом здрављу

Фицо пливао у хладном Дунаву након спекулација о његовом здрављу

Еуроневс 05.05.2025

Вести дана »