Povezane vesti
FOTO Fico plivao u Dunavu nakon spekulacija o njegovom zdravlju
N1 Info pre 28 dana
Slovački premijer Robert Fico objavio je fotografiju na kojoj, uprkos hladnoći pliva u Dunavu, nakon što su se u medijima pojavile spekulacije o njegovom zdravstvenom stanju. "Baš juče su novinari bili 'zabrinuti' da li uopšte dišem i da li sam u… »
Fico plivao u ledenom Dunavu: Uskom majicom iznenadio sve, pa poručio: "Baš ste juče bili zabrinuti da li dišem..." (foto)
Kurir pre 27 dana
Slovački premijer Robert Fico objavio je fotografiju na kojoj, uprkos hladnoći pliva u Dunavu, nakon što su se u medijima pojavile spekulacije o njegovom zdravstvenom stanju. - Baš juče su novinari bili "zabrinuti" da li uopšte dišem i da li sam u… »
Fico plivao u hladnom Dunavu Hteo da pokaže novinarima da je zdrav: "Zvao sam ih, ali niko nije došao"
Večernje novosti pre 27 dana
SLOVAČKI premijer Robert Fico objavio je fotografiju na kojoj, uprkos hladnoći pliva u Dunavu, nakon što su se u medijima pojavile spekulacije o njegovom zdravstvenom stanju. Foto Tanjug/AP - Baš juče su novinari bili "zabrinuti" da li uopšte dišem… »
Fico zaplivao u Dunavu: Slovački premijer pokušao da zaustavi spekulacije novinara
Telegraf pre 27 dana
Slovački premijer Robert Fico objavio je fotografiju na kojoj, uprkos hladnoći pliva u Dunavu, nakon što su se u medijima pojavile spekulacije o njegovom zdravstvenom stanju. "Baš juče su novinari bili 'zabrinuti' da li uopšte dišem i da li sam u… »
(Foto) Fico plivao u hladnom Dunavu: Hteo da pokaže novinarima da je zdrav: "Zvao sam ih, ali niko nije došao"
Blic pre 27 dana
Slovački premijer Robert Fico objavio je fotografiju na kojoj, uprkos hladnoći pliva u Dunavu, nakon što su se u medijima pojavile spekulacije o njegovom zdravstvenom stanju. - Baš juče su novinari bili "zabrinuti" da li uopšte dišem i da li sam u… »
(Foto) „Novinari se "zabrinuli" da li uopšte dišem“ Fico plivao u hladnom Dunavu da pokaže da je zdrav: Zvao sam ih, ali…
Dnevnik pre 27 dana
Slovački premijer Robert Fico objavio je fotografiju na kojoj, uprkos hladnoći pliva u Dunavu, nakon što su se u medijima pojavile spekulacije o njegovom zdravstvenom stanju. Baš juče su novinari bili "zabrinuti" da li uopšte dišem i da li sam u… »
Fico plivao u Dunavu nakon spekulacija o njegovom zdravlju
RTV pre 27 dana
BRATISLAVA - Slovački premijer Robert Fico objavio je fotografiju na kojoj, uprkos hladnoći pliva u Dunavu, nakon što su se u medijima pojavile spekulacije o njegovom zdravstvenom stanju. "Baš juče su novinari bili 'zabrinuti' da li uopšte dišem i… »
Robert Fico plivao u Dunavu da bi dokazao da je zdrav
Insajder pre 27 dana
Slovački premijer Robert Fico objavio je fotografiju na kojoj, uprkos hladnoći pliva u Dunavu, nakon što su se u medijima pojavile spekulacije o njegovom zdravstvenom stanju. 'Baš juče su novinari bili 'zabrinuti' da li uopšte dišem i da li sam u… »
Neobičan prizor iz Slovačke: Robert Fico iznenadio javnost fotografijom iz Dunava
NIN pre 27 dana
Fico plivao u hladnom Dunavu nakon spekulacija o njegovom zdravlju
Euronews pre 27 dana
Vesti dana »

Dekan Pravnog: Radnik obezbeđenja teže povređen, profesorka lakše kada ih je napao jedan student
N1 Info pre 8 minutajoš 41 povezana

Vučić odbacio optužbe Tepićke, tvrdi da ne poznaje kriminalca Koraća
Beta pre 14 minutajoš 20 povezanih

AP: Srpski studenti protestom obeležili sedam meseci od tragedije na železničkoj stanici
Beta pre 2 satajoš 17 povezanih

Druga runda mirovnih pregovora Rusije i Ukrajine, NATO zemlje dreše kesu za vojsku
BBC News pre 39 minutajoš 15 povezanih