Povezane vesti

Ovo su svi čekali! Tea Tairović se hitno oglasila! Stigla je Aska: U nju sam utkala deo svog života i duše! (video)

Ovo su svi čekali! Tea Tairović se hitno oglasila! Stigla je Aska: U nju sam utkala deo svog života i duše! (video)

Kurir pre 29 dana
Tea Tairović objavila je danas novi, četvrti po redu studijski album, pod nazivom „Aska“ sa devet novih pesama i spotova za svaku od njih. Mlada muzička zvezda koja je sa prethodna tri albuma uspela da se pozicionira u sam vrh muzičke scene i da… »
Ovo su svi čekali – stigla je „Aska“! Tea Tairović se oglasila: „U nju sam utkala deo svog života i duše“ VIDEO

Ovo su svi čekali – stigla je „Aska“! Tea Tairović se oglasila: „U nju sam utkala deo svog života i duše“ VIDEO

Nova pre 29 dana
Tea Tairović objavila je danas novi, četvrti po redu studijski album, pod nazivom „Aska“ sa devet novih pesama i spotova za svaku od njih. Mlada pevačica koja je sa prethodna tri albuma uspela da se pozicionira u sam vrh muzičke scene i da pravi… »
Gole grudi prekrila zmijom: Tea Tairović zapalila sve novim izdanjem, pa iznenadila priznanjem: "Da mogu da vratim vreme..."

Gole grudi prekrila zmijom: Tea Tairović zapalila sve novim izdanjem, pa iznenadila priznanjem: "Da mogu da vratim vreme..."

Blic pre 29 dana
Tea Tairović objavila je danas novi, četvrti po redu studijski album, pod nazivom „Aska“ sa devet novih pesama i spotova za svaku od njih. Mlada muzička zvezda koja je sa prethodna tri albuma uspela da se pozicionira u sam vrh muzičke scene i da… »
Sve pesme su moje boje: Jedinstveno muzičko poglavlje Tee Tairović (foto/video)

Sve pesme su moje boje: Jedinstveno muzičko poglavlje Tee Tairović (foto/video)

Večernje novosti pre 29 dana
FOLK zvezda Tea Tairović koja se nedavno zavetovala na večnu ljubav svom izabraniku Ivanu Vardaju, objavila je danas novi, četvrti po redu studijski album, pod nazivom „Aska“ sa devet novih pesama i spotova za svaku od njih. Foto: Andreja… »

Vesti dana »