Povezane vesti
Ovo su svi čekali! Tea Tairović se hitno oglasila! Stigla je Aska: U nju sam utkala deo svog života i duše! (video)
Kurir 05.05.2025
Tea Tairović objavila je danas novi, četvrti po redu studijski album, pod nazivom „Aska“ sa devet novih pesama i spotova za svaku od njih. Mlada muzička zvezda koja je sa prethodna tri albuma uspela da se pozicionira u sam vrh muzičke scene i da pravi… »
Ovo su svi čekali – stigla je „Aska“! Tea Tairović se oglasila: „U nju sam utkala deo svog života i duše“ VIDEO
Nova 05.05.2025
Tea Tairović objavila je danas novi, četvrti po redu studijski album, pod nazivom „Aska“ sa devet novih pesama i spotova za svaku od njih. Mlada pevačica koja je sa prethodna tri albuma uspela da se pozicionira u sam vrh muzičke scene i da pravi… »
Gole grudi prekrila zmijom: Tea Tairović zapalila sve novim izdanjem, pa iznenadila priznanjem: "Da mogu da vratim vreme..."
Blic 05.05.2025
Tea Tairović objavila je danas novi, četvrti po redu studijski album, pod nazivom „Aska“ sa devet novih pesama i spotova za svaku od njih. Mlada muzička zvezda koja je sa prethodna tri albuma uspela da se pozicionira u sam vrh muzičke scene i da pravi… »
Sve pesme su moje boje: Jedinstveno muzičko poglavlje Tee Tairović (foto/video)
Večernje novosti 05.05.2025
FOLK zvezda Tea Tairović koja se nedavno zavetovala na večnu ljubav svom izabraniku Ivanu Vardaju, objavila je danas novi, četvrti po redu studijski album, pod nazivom „Aska“ sa devet novih pesama i spotova za svaku od njih. Foto: Andreja Damnjanović… »
Vesti dana »

Nastavljena istraga protiv funkcionera SNS Stefana Ivetića zbog sumnje da je lažno svedočio
Insajder pre 11 minutajoš 28 povezanih

Još 20 kilometara autoputa Deonica od Pakovraće do Požega otvorena za saobraćaj Laz i Munjino brdo najduži tuneli u Srbiji
Dnevnik pre 42 minutajoš 26 povezanih

Katastrofalne poplave u Teksasu odnose 51 život, među njima 15 dece
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih