Повезане вести

Ово су сви чекали! Теа Таировић се хитно огласила! Стигла је Аска: У њу сам уткала део свог живота и душе! (видео)

Ово су сви чекали! Теа Таировић се хитно огласила! Стигла је Аска: У њу сам уткала део свог живота и душе! (видео)

Курир 05.05.2025
Теа Таировић објавила је данас нови, четврти по реду студијски албум, под називом „Аска“ са девет нових песама и спотова за сваку од њих. Млада музичка звезда која је са претходна три албума успела да се позиционира у сам врх… »
Ово су сви чекали – стигла је „Аска“! Теа Таировић се огласила: „У њу сам уткала део свог живота и душе“ ВИДЕО

Ово су сви чекали – стигла је „Аска“! Теа Таировић се огласила: „У њу сам уткала део свог живота и душе“ ВИДЕО

Нова 05.05.2025
Теа Таировић објавила је данас нови, четврти по реду студијски албум, под називом „Аска“ са девет нових песама и спотова за сваку од њих. Млада певачица која је са претходна три албума успела да се позиционира у сам врх музичке… »
Голе груди прекрила змијом: Теа Таировић запалила све новим издањем, па изненадила признањем: "Да могу да вратим време..."

Голе груди прекрила змијом: Теа Таировић запалила све новим издањем, па изненадила признањем: "Да могу да вратим време..."

Блиц 05.05.2025
Теа Таировић објавила је данас нови, четврти по реду студијски албум, под називом „Аска“ са девет нових песама и спотова за сваку од њих. Млада музичка звезда која је са претходна три албума успела да се позиционира у сам врх… »
Све песме су моје боје: Јединствено музичко поглавље Тее Таировић (фото/видео)

Све песме су моје боје: Јединствено музичко поглавље Тее Таировић (фото/видео)

Вечерње новости 05.05.2025
ФОЛК звезда Теа Таировић која се недавно заветовала на вечну љубав свом изабранику Ивану Вардају, објавила је данас нови, четврти по реду студијски албум, под називом „Аска“ са девет нових песама и спотова за сваку од њих… »

Вести дана »