Povezane vesti
Ena Čolić plače kao kiša zbog peje! Peja je dotukao, spomenuo i mamu Zlatu: Uništila si me, tvoje suze me ne zanimaju!
Kurir 05.05.2025
Za sam kraj podele budžeta Jovan Pejić Peja dao je veliki budžet Eni Čolić, a ona se slomila nakon njegove prve rečenice i zaplakala na sav glas. - Eni ću da dam veliki budžet pre nego sebi, kao što uvek jesam. Pokazaću ti da sam uvek imao kodekse i… »
"Uništila si me, tvoje suze me ne zanimaju": Ena Čolić urla na sav glas, Peja ju je dotukao, spomenuo i Zlatu Petrović
Blic 05.05.2025
Za sam kraj podele budžeta Jovan Pejić Peja dao je veliki budžet Eni Čolić, a ona se slomila nakon njegove prve rečenice, te je zaplakala na sav glas. - Eni ću da dam veliki budžet pre nego sebi, kao što uvek jesam. Pokazaću ti da sam uvek imao kodekse i… »
Vesti dana »

Jedanaest meseci od pada nadstrešnice: Tišina kod Železničke stanice u Novom Sadu, okupljanja širom Srbije
NIN pre 1 satjoš 58 povezanih

Pad nadstrešnice: 11 meseci od tragedije - šetnje i sveće širom Srbije
BBC News pre 1 satjoš 59 povezanih

"Još je veći poraz što napad dolazi od strane žene": Oglasila se Sandra Božić: Eskaliralo je sve ono na šta smo upozoravali prethodnih meseci
Blic pre 3 satajoš 29 povezanih

Prete poplave i bujice Na Kopaoniku večeras palo 8 santimetara, do subote će napadati i do pola metra snega! Ugroženi električna mreža i dalekovodi!
Dnevnik pre 1 satjoš 113 povezane

Sferopulos poveo Alekseja Nedeljkovića na meč sa Bajernom iz Minhena
Telegraf pre 2 satajoš 41 povezana