Povezane vesti
Ena Čolić plače kao kiša zbog peje! Peja je dotukao, spomenuo i mamu Zlatu: Uništila si me, tvoje suze me ne zanimaju!
Kurir 05.05.2025
Za sam kraj podele budžeta Jovan Pejić Peja dao je veliki budžet Eni Čolić, a ona se slomila nakon njegove prve rečenice i zaplakala na sav glas. - Eni ću da dam veliki budžet pre nego sebi, kao što uvek jesam. Pokazaću ti da sam uvek imao kodekse i… »
"Uništila si me, tvoje suze me ne zanimaju": Ena Čolić urla na sav glas, Peja ju je dotukao, spomenuo i Zlatu Petrović
Blic 05.05.2025
Za sam kraj podele budžeta Jovan Pejić Peja dao je veliki budžet Eni Čolić, a ona se slomila nakon njegove prve rečenice, te je zaplakala na sav glas. - Eni ću da dam veliki budžet pre nego sebi, kao što uvek jesam. Pokazaću ti da sam uvek imao kodekse i… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO "Rektor Đokić nam je ponudio pomoć": U toku sastanak studenata Pravnog fakulteta, teško povređen stariji čovek koji je udaren kolima
Nova pre 7 minutajoš 56 povezanih
Bogoljub Karić o kupovini NIS-a za BBC: ‘Želimo da sačuvamo naša dobra’
Danas pre 2 satajoš 35 povezanih
U Skupštini Srbije nastavljena rasprava o izmenama izbornih zakona, poslanici o amandmanima
Beta pre 12 minutajoš 31 povezana
Bobičasto voće s hepatitisom A: Nemačka izdala novo upozorenje za namirnice iz Srbije
Vreme pre 2 satajoš 24 povezane
Jedan od najjezivijih ruskih napada na Kijev od početka rata: Među mrtvima i deca
Telegraf pre 37 minutajoš 29 povezanih