Povezane vesti
Ena Čolić plače kao kiša zbog peje! Peja je dotukao, spomenuo i mamu Zlatu: Uništila si me, tvoje suze me ne zanimaju!
Kurir 05.05.2025
Za sam kraj podele budžeta Jovan Pejić Peja dao je veliki budžet Eni Čolić, a ona se slomila nakon njegove prve rečenice i zaplakala na sav glas. - Eni ću da dam veliki budžet pre nego sebi, kao što uvek jesam. Pokazaću ti da sam uvek imao kodekse i… »
"Uništila si me, tvoje suze me ne zanimaju": Ena Čolić urla na sav glas, Peja ju je dotukao, spomenuo i Zlatu Petrović
Blic 05.05.2025
Za sam kraj podele budžeta Jovan Pejić Peja dao je veliki budžet Eni Čolić, a ona se slomila nakon njegove prve rečenice, te je zaplakala na sav glas. - Eni ću da dam veliki budžet pre nego sebi, kao što uvek jesam. Pokazaću ti da sam uvek imao kodekse i… »
Vesti dana »
VIDEO Skup podrške Hrki i Jaćimovićima: Građani kod Banovine odali poštu stradalima u padu nadstrešnice
Radio 021 pre 11 minutajoš 43 povezane
„Vi ste sledbenici najveće kukavice u istoriji Srbije“: Miloš Parandilović poslanicima vladajuće koalicije u Skupštini Srbije
Nova pre 1 satjoš 22 povezane
Kašnjenja i pomeranje letova na aerodromu u Beogradu zbog magle
N1 Info pre 26 minutajoš 18 povezanih
Temperatura i do -2 i duže zadržavanje magle Evo kakvo nas vreme očekuje sutra
Alo pre 16 minutajoš 21 povezana
Moskva se odriče kontrole u NIS-u: Da li je ruski predlog put ka rešenju naftne krize?
NIN pre 2 satajoš 18 povezanih