Povezane vesti
Ena Čolić plače kao kiša zbog peje! Peja je dotukao, spomenuo i mamu Zlatu: Uništila si me, tvoje suze me ne zanimaju!
Kurir 05.05.2025
Za sam kraj podele budžeta Jovan Pejić Peja dao je veliki budžet Eni Čolić, a ona se slomila nakon njegove prve rečenice i zaplakala na sav glas. - Eni ću da dam veliki budžet pre nego sebi, kao što uvek jesam. Pokazaću ti da sam uvek imao kodekse i… »
"Uništila si me, tvoje suze me ne zanimaju": Ena Čolić urla na sav glas, Peja ju je dotukao, spomenuo i Zlatu Petrović
Blic 05.05.2025
Za sam kraj podele budžeta Jovan Pejić Peja dao je veliki budžet Eni Čolić, a ona se slomila nakon njegove prve rečenice, te je zaplakala na sav glas. - Eni ću da dam veliki budžet pre nego sebi, kao što uvek jesam. Pokazaću ti da sam uvek imao kodekse i… »
Vesti dana »

Pritvor za 13 osumnjičenih u slučaju korupcije na rekonstrukciji pruge Novi Sad-Subotica
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 58 povezanih

Punih 13 dana Rade je sa porodicom putovao od Banije do Čačka: Potresna sećanja Srba prognanih u Oluji još uvek žive, slike ognjišta sa kog su proterani se ne zaboravljaju (FOTO)
RINA pre 19 minutajoš 32 povezane

Promena vremena u Srbiji: Sunčano na istoku i jugu, nepogode u ostalim krajevima uz uticaj ciklona sa Jadrana
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 40 povezanih

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u Srbiji i Evropi od 4. do 10. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 24 povezane