Povezane vesti
Ena Čolić plače kao kiša zbog peje! Peja je dotukao, spomenuo i mamu Zlatu: Uništila si me, tvoje suze me ne zanimaju!
Kurir 05.05.2025
Za sam kraj podele budžeta Jovan Pejić Peja dao je veliki budžet Eni Čolić, a ona se slomila nakon njegove prve rečenice i zaplakala na sav glas. - Eni ću da dam veliki budžet pre nego sebi, kao što uvek jesam. Pokazaću ti da sam uvek imao kodekse i… »
"Uništila si me, tvoje suze me ne zanimaju": Ena Čolić urla na sav glas, Peja ju je dotukao, spomenuo i Zlatu Petrović
Blic 05.05.2025
Za sam kraj podele budžeta Jovan Pejić Peja dao je veliki budžet Eni Čolić, a ona se slomila nakon njegove prve rečenice, te je zaplakala na sav glas. - Eni ću da dam veliki budžet pre nego sebi, kao što uvek jesam. Pokazaću ti da sam uvek imao kodekse i… »
Vesti dana »
Više od 20.000 ljudi se dobrovoljno vratilo u Maroko, tvrde španske vlasti
BBC News pre 1 satjoš 95 povezanih
Ponovo poskupeli i dizel i benzin: Objavljene cene goriva koje će važiti do 7. avgusta
Glas Zaječara pre 1 satjoš 51 povezana
Erste Bank a.d. Novi Sad: Stabilni rezultati i kontinuiran rast i u prvoj polovini 2026. godine
BizLife pre 2 satajoš 32 povezane
Vučić očekuje da se narednih dana finalizuje dogovor o NIS-u, kaže da će razgovarati s Putinom i Mađarom
N1 Info pre 8 minutajoš 21 povezana