Povezane vesti
Kragujevac: Prvih 5 kilometara Severne obilaznice biće gotovo početkom jeseni
Pressek 05.05.2025
Prvih pet kilometara Severne obilaznice oko Kragujevca biće gotovo početkom jeseni ove godine. - Do sada je izvedeno na glavnoj trasi oko četiri kilometra asfaltnih slojeva od ukupno pet, tako da se radovi odvijaju planiranom dinamikom. Očekivani rok za… »
Kragujevac izlazi iz saobraćajnog haosa: Severna obilaznica u punom zamahu
U centar 05.05.2025
Ključni infrastrukturni projekat u Šumadiji – izgradnja Severne obilaznice oko Kragujevca – odvija se bez zastoja. Vlada Srbije proglasila ga je projektom od posebnog značaja još 2021. godine, a on je i deo šire Fiskalne strategije Republike Srbije za… »
Novi pravac "oslobađa" centar grada: Asfaltirani prvi kilometri Severne obilaznice
B92 05.05.2025
Ključni infrastrukturni projekat u Šumadiji, izgradnja Severne obilaznice oko Kragujevca, realizuje se bez zastoja. Vlada Srbije proglasila ga je za projekat od posebnog značaja još 2021. godine i deo je šire Fiskalne strategije Srbije za period do 2027… »
Vesti dana »

Dodik: Mandat mi je dao narod i on će na referendumu odlučiti o meni
RTS pre 28 minutajoš 48 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 29 povezanih

Još jedna poruka Dodika: Ponovo se oglasio nakon što mu je oduzet mandat! - "Zakleo sam se da ću..."
Kurir pre 27 minutajoš 104 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane