Povezane vesti
'Clair Obscur': Kako je projekat rađen iz ljubavi postao video igra o kojoj svi govore ove godine
Radio 021 05.05.2025
Stvaraoci video igre koja je impresionirala čak i francuskog predsednika pričaju neobičnu priču o njenom nastanku. Sandfall Interactive Clair Obscur: Ekspedicija 33 masovno je hvaljena u prikazima Godine 2020, na vrhuncu pandemije kovida, Gijom Broš… »
'Clair Obscur': Kako je projekat rađen iz ljubavi postao video igra o kojoj svi govore ove godine
BBC News 05.05.2025
Stvaraoci video igre koja je impresionirala čak i francuskog predsednika pričaju neobičnu priču o njenom nastanku. Godine 2020, na vrhuncu pandemije kovida, Gijom Broš osećao se kao i milioni drugih ljudi širom sveta. „Bilo mi je dosadno na poslu i želeo… »
‘Clair Obscur’: Kako je projekat rađen iz ljubavi postao video igra o kojoj svi govore ove godine
Južne vesti 05.05.2025
Sandfall Interactive Clair Obscur: Ekspedicija 33 masovno je hvaljena u prikazima Godine 2020, na vrhuncu pandemije kovida, Gijom Broš osećao se kao i milioni drugih ljudi širom sveta. „Bilo mi je dosadno na poslu i želeo sam da isprobam nešto… »
NIN 05.05.2025
Godine 2020, na vrhuncu pandemije kovida, Gijom Broš osećao se kao i milioni drugih ljudi širom sveta. "Bilo mi je dosadno na poslu i želeo sam da isprobam nešto drugačije." Radeći u to vreme za francuskog gejming giganta Ubisoft, dobio je ideju za… »
‘Clair Obscur’: Kako je projekat rađen iz ljubavi postao video igra o kojoj svi govore ove godine
Danas 05.05.2025
Godine 2020, na vrhuncu pandemije kovida, Gijom Broš osećao se kao i milioni drugih ljudi širom sveta. „Bilo mi je dosadno na poslu i želeo sam da isprobam nešto drugačije.“ Radeći u to vreme za francuskog gejming giganta Ubisoft, dobio je ideju za… »
Vesti dana »
Jutro vedro i hladno, tokom dana prolazno naoblačenje uz kratkotrajni sneg
RTV pre 2 satajoš 2 povezane
Medvedev: "Zelenski će da se krije do kraja života, nakon napada na Putinovu rezidenciju"
Telegraf pre 4 satijoš 5 povezanih
Advokat Terzić o hapšenju Stojkovića: VJT ne razlikuje političku metaforu od krivičnog dela
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Pa, ovo nema nigde... Ogroman šok na Turneji "Četiri skakaonice"! Slovenac diskvalifikovan zbog bizarnog razloga! Nećete verovati zašto je ostao bez drugog mesta!
Kurir pre 6 minutajoš 1 povezana
Još jedna država digla bodljikavi zid na granici s Rusijom Nova "gvozdena zavesa" na istoku EU: "Štiti od napada"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana