Povezane vesti
'Clair Obscur': Kako je projekat rađen iz ljubavi postao video igra o kojoj svi govore ove godine
Radio 021 05.05.2025
Stvaraoci video igre koja je impresionirala čak i francuskog predsednika pričaju neobičnu priču o njenom nastanku. Sandfall Interactive Clair Obscur: Ekspedicija 33 masovno je hvaljena u prikazima Godine 2020, na vrhuncu pandemije kovida, Gijom Broš… »
'Clair Obscur': Kako je projekat rađen iz ljubavi postao video igra o kojoj svi govore ove godine
BBC News 05.05.2025
Stvaraoci video igre koja je impresionirala čak i francuskog predsednika pričaju neobičnu priču o njenom nastanku. Godine 2020, na vrhuncu pandemije kovida, Gijom Broš osećao se kao i milioni drugih ljudi širom sveta. „Bilo mi je dosadno na poslu i želeo… »
‘Clair Obscur’: Kako je projekat rađen iz ljubavi postao video igra o kojoj svi govore ove godine
Južne vesti 05.05.2025
Sandfall Interactive Clair Obscur: Ekspedicija 33 masovno je hvaljena u prikazima Godine 2020, na vrhuncu pandemije kovida, Gijom Broš osećao se kao i milioni drugih ljudi širom sveta. „Bilo mi je dosadno na poslu i želeo sam da isprobam nešto… »
NIN 05.05.2025
Godine 2020, na vrhuncu pandemije kovida, Gijom Broš osećao se kao i milioni drugih ljudi širom sveta. "Bilo mi je dosadno na poslu i želeo sam da isprobam nešto drugačije." Radeći u to vreme za francuskog gejming giganta Ubisoft, dobio je ideju za… »
‘Clair Obscur’: Kako je projekat rađen iz ljubavi postao video igra o kojoj svi govore ove godine
Danas 05.05.2025
Godine 2020, na vrhuncu pandemije kovida, Gijom Broš osećao se kao i milioni drugih ljudi širom sveta. „Bilo mi je dosadno na poslu i želeo sam da isprobam nešto drugačije.“ Radeći u to vreme za francuskog gejming giganta Ubisoft, dobio je ideju za… »
Vesti dana »

Ko je sve osuđen za operaciju 'Oluja' (i zašto Gotovina i Markač nisu)
BBC News pre 47 minutajoš 35 povezanih

Približava se Trumpov rok, hoće li pritisak promijeniti tok rata u Ukrajini?
Slobodna Evropa pre 2 minutajoš 19 povezanih

RHMZ ponovo upozorava: Pljuskovi, grmljavina, grad i olujni vetar
N1 Info pre 6 minutajoš 20 povezanih

Pa, da li je ovo moguće?! Uefa objavila ko su potencijalni rivali Partizana u plej-ofu za Ligu konferencija! Ovo je pakao!
Kurir pre 7 minutajoš 17 povezanih