Povezane vesti
'Clair Obscur': Kako je projekat rađen iz ljubavi postao video igra o kojoj svi govore ove godine
Radio 021 05.05.2025
Stvaraoci video igre koja je impresionirala čak i francuskog predsednika pričaju neobičnu priču o njenom nastanku. Sandfall Interactive Clair Obscur: Ekspedicija 33 masovno je hvaljena u prikazima Godine 2020, na vrhuncu pandemije kovida, Gijom Broš… »
'Clair Obscur': Kako je projekat rađen iz ljubavi postao video igra o kojoj svi govore ove godine
BBC News 05.05.2025
Stvaraoci video igre koja je impresionirala čak i francuskog predsednika pričaju neobičnu priču o njenom nastanku. Godine 2020, na vrhuncu pandemije kovida, Gijom Broš osećao se kao i milioni drugih ljudi širom sveta. „Bilo mi je dosadno na poslu i želeo… »
‘Clair Obscur’: Kako je projekat rađen iz ljubavi postao video igra o kojoj svi govore ove godine
Južne vesti 05.05.2025
Sandfall Interactive Clair Obscur: Ekspedicija 33 masovno je hvaljena u prikazima Godine 2020, na vrhuncu pandemije kovida, Gijom Broš osećao se kao i milioni drugih ljudi širom sveta. „Bilo mi je dosadno na poslu i želeo sam da isprobam nešto… »
NIN 05.05.2025
Godine 2020, na vrhuncu pandemije kovida, Gijom Broš osećao se kao i milioni drugih ljudi širom sveta. "Bilo mi je dosadno na poslu i želeo sam da isprobam nešto drugačije." Radeći u to vreme za francuskog gejming giganta Ubisoft, dobio je ideju za… »
‘Clair Obscur’: Kako je projekat rađen iz ljubavi postao video igra o kojoj svi govore ove godine
Danas 05.05.2025
Godine 2020, na vrhuncu pandemije kovida, Gijom Broš osećao se kao i milioni drugih ljudi širom sveta. „Bilo mi je dosadno na poslu i želeo sam da isprobam nešto drugačije.“ Radeći u to vreme za francuskog gejming giganta Ubisoft, dobio je ideju za… »
Vesti dana »
Republički geodetski zavod: Medijski pritisci ne mogu menjati zakonske procedure
Euronews pre 4 satijoš 27 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Tramp: Zelenski će morati da odobri mirovni plan koji podržavaju SAD
Euronews pre 33 minutajoš 84 povezane
Dobričanin: Ne iznenađuje presuda apelacije u slučaju "Ribnikar" da se ponovi suđenje
Euronews pre 1 satjoš 33 povezane
RHMZ: Susnežica i sneg tokom noći u brdsko-planinskim predelima jugozapadne Srbije
N1 Info pre 23 minutajoš 33 povezane