Povezane vesti
'Clair Obscur': Kako je projekat rađen iz ljubavi postao video igra o kojoj svi govore ove godine
Radio 021 pre 28 dana
Stvaraoci video igre koja je impresionirala čak i francuskog predsednika pričaju neobičnu priču o njenom nastanku. Sandfall Interactive Clair Obscur: Ekspedicija 33 masovno je hvaljena u prikazima Godine 2020, na vrhuncu pandemije kovida, Gijom Broš… »
'Clair Obscur': Kako je projekat rađen iz ljubavi postao video igra o kojoj svi govore ove godine
BBC News pre 28 dana
Stvaraoci video igre koja je impresionirala čak i francuskog predsednika pričaju neobičnu priču o njenom nastanku. Godine 2020, na vrhuncu pandemije kovida, Gijom Broš osećao se kao i milioni drugih ljudi širom sveta. „Bilo mi je dosadno na poslu… »
‘Clair Obscur’: Kako je projekat rađen iz ljubavi postao video igra o kojoj svi govore ove godine
Južne vesti pre 28 dana
Sandfall Interactive Clair Obscur: Ekspedicija 33 masovno je hvaljena u prikazima Godine 2020, na vrhuncu pandemije kovida, Gijom Broš osećao se kao i milioni drugih ljudi širom sveta. „Bilo mi je dosadno na poslu i želeo sam da isprobam nešto… »
NIN pre 28 dana
Godine 2020, na vrhuncu pandemije kovida, Gijom Broš osećao se kao i milioni drugih ljudi širom sveta. "Bilo mi je dosadno na poslu i želeo sam da isprobam nešto drugačije." Radeći u to vreme za francuskog gejming giganta Ubisoft, dobio je ideju za… »
‘Clair Obscur’: Kako je projekat rađen iz ljubavi postao video igra o kojoj svi govore ove godine
Danas pre 28 dana
Godine 2020, na vrhuncu pandemije kovida, Gijom Broš osećao se kao i milioni drugih ljudi širom sveta. „Bilo mi je dosadno na poslu i želeo sam da isprobam nešto drugačije.“ Radeći u to vreme za francuskog gejming giganta Ubisoft, dobio je… »
Vesti dana »

NIN: Na fotografijama koje je pokazala Marinika Tepić nije Vučić nego predsednik Kolumbije; Oglasio se i MUP, ali i Tepićeva
Morava info pre 7 minutajoš 32 povezane

Univerzitet u Beogradu među najboljim u svetu prema listi Global 2000
RTS pre 3 satajoš 20 povezanih

Beogradski sindikat podnosi krivičnu prijavu protiv napadača iz Futoga
N1 Info pre 8 minutajoš 15 povezanih