Povezane vesti

Dušan Savić: Priželjkujem Zvezdinu duplu krunu i veliko slavlje u poslednjem kolu

Dušan Savić: Priželjkujem Zvezdinu duplu krunu i veliko slavlje u poslednjem kolu

Euronews 05.05.2025
Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Dušan Savić izjavio je danas da priželjkuje da crveno-beli osvoje duplu krunu. Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su pre mesec dana 36. titulu prvaka, osmu uzastopnu, a u sredu će u polufinalu Kupa Srbije dočekati Napredak… »
Zvezdina legenda priželjkuje duplu krunu: Najlepše na svetu je proslava titule na svom stadionu, sledeće sezone evropski…

Zvezdina legenda priželjkuje duplu krunu: Najlepše na svetu je proslava titule na svom stadionu, sledeće sezone evropski…

Dnevnik 05.05.2025
Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Dušan Savić priželjkuje da crveno-beli osvoje duplu krunu. Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su pre mesec dana 36. titulu prvaka, osmu uzastopnu, a u sredu će u polufinalu Kupa Srbije dočekati Napredak iz Kruševca. –… »
Dule Savić priželjkuje duplu krunu i veliko slavlje u poslednjem kolu

Dule Savić priželjkuje duplu krunu i veliko slavlje u poslednjem kolu

B92 05.05.2025
Legendarni fudbaler Crvene zvezde Dušan Savić je za zvničan sajt kluba sumirao sezonu 2024/25. Pored toga, Savić je iskoristio priliku da pozove navijače na proslavu titule, koja je zakazana za 24. maj od 19 časova, kada će crveno-beli po poslednji put u… »
Legenda zove na proslavu i želi duplu krunu: „Zvezda ide po evropski iskorak, najranije osvojena titula me nije iznenadila“…

Legenda zove na proslavu i želi duplu krunu: „Zvezda ide po evropski iskorak, najranije osvojena titula me nije iznenadila“…

Nova 05.05.2025
Dušan Savić, legendarni fudbaler Crvene zvezde, sumirao je sezonu 2024/25, ali i iskoristio priliku da pozove navijače na proslavu titule. Proslava je zakazana za 24. maj od 19 časova, kada će crveno-beli po poslednji put u tekućoj sezoni istrčati na… »
Dule Savić: „Najranije osvojena titula u istoriji me zaista nije iznenadila“

Dule Savić: „Najranije osvojena titula u istoriji me zaista nije iznenadila“

Hot sport 05.05.2025
„Očekivao sam možda nešto veći otpor drugih timova“ Jedno od najprepoznatljivijih imena u istoriji Crvene zvezde, Dule Savić, govorio je o sezoni na izmaku i uveren je da su crveno-beli zasluženo dominantno stigli do nove titule. Iako još predstoji… »

Sportski žurnal 05.05.2025
Dušan je pozvao najaviče Crvene zvezde da 24. maja dođu na utakmicu protiv Mladosti iz Lučana kada će biti organizovana proslava titule. Nekadašnji napadač Crvene zvezde Dušan Savić izjavio je da priželjkuje da crveno-beli osvoje duplu krunu, prenosi… »
Savić: Priželjkujem veliko Zvezdino slavlje u poslednjem kolu

Savić: Priželjkujem veliko Zvezdino slavlje u poslednjem kolu

Sport klub 05.05.2025
Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Dušan Savić rekao je da priželjkuje da "crveno-beli" osvoje duplu krunu. Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su pre mesec dana 36. titulu prvaka, osmu uzastopnu, a u sredu će u polufinalu Kupa Srbije dočekati Napredak iz… »

Vesti dana »