Povezane vesti
Nestorovićev poslanik organizovao sastanak evropskih ekstremnih desničara u Beogradu
N1 Info 05.05.2025
U organizaciji poslanika Dragana Stanojevića, sa izborne liste Branimira Nestorovića ("Mi, snaga naroda"), početkom marta u Beogradu je održan sastanak političara koji zastupaju "esktremno desnu ideologiju", među kojima je bio i poslanik nemačkog AFD… »
Bivši Nestorovićev poslanik organizovao sastanak evropskih ekstremnih desničara u Beogradu
Radio 021 05.05.2025
Narodni poslanik "Mi - glasi iz naroda" Dragan Stanojević početkom marta u Beogradu organizovao je sastanak političara koji zastupaju "esktremno desnu ideologiju", preneli su mediji. Među njima je, prema navodima nemačkog t-online.de, bio i poslanik… »
Nestorovićev poslanik organizovao sastanak evropskih ekstremnih desničara u Beogradu. Na njemu su razgovarali o aneksiji…
Nova 05.05.2025
U organizaciji poslanika Dragana Stanojevića, sa izborne liste Branimira Nestorovića ("Mi, snaga naroda") početkom marta u Beogradu je održan sastanak političara koji zastupaju "esktremno desnu ideologiju", među kojima je bio i poslanik nemačkog AFD… »
Vesti dana »

Muškarci u kapuljačama upali u zgradu Državnog univerziteta Novi Pazar i izbacili studente
NIN pre 33 minutajoš 44 povezane

Potop u Pekingu, Si naredio opštu potragu za nestalima! Kiše ne staju, već 30 mrtvih, bujice nose automobile, šteta od nevremena 7,5 milijardi $! (foto, video)
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane

Srpska obaveštajna služba počela nabavku kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 2 povezane

Bajatović: Novo odlaganje sankcija NIS-u dobra vest, neće biti nestašica i poskupljenja
RTV pre 38 minutajoš 9 povezanih