Povezane vesti
Nestorovićev poslanik organizovao sastanak evropskih ekstremnih desničara u Beogradu
N1 Info 05.05.2025
U organizaciji poslanika Dragana Stanojevića, sa izborne liste Branimira Nestorovića ("Mi, snaga naroda"), početkom marta u Beogradu je održan sastanak političara koji zastupaju "esktremno desnu ideologiju", među kojima je bio i poslanik nemačkog AFD… »
Bivši Nestorovićev poslanik organizovao sastanak evropskih ekstremnih desničara u Beogradu
Radio 021 05.05.2025
Narodni poslanik "Mi - glasi iz naroda" Dragan Stanojević početkom marta u Beogradu organizovao je sastanak političara koji zastupaju "esktremno desnu ideologiju", preneli su mediji. Među njima je, prema navodima nemačkog t-online.de, bio i poslanik… »
Nestorovićev poslanik organizovao sastanak evropskih ekstremnih desničara u Beogradu. Na njemu su razgovarali o aneksiji…
Nova 05.05.2025
U organizaciji poslanika Dragana Stanojevića, sa izborne liste Branimira Nestorovića ("Mi, snaga naroda") početkom marta u Beogradu je održan sastanak političara koji zastupaju "esktremno desnu ideologiju", među kojima je bio i poslanik nemačkog AFD… »
Vesti dana »

Ministar pravde: Izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju štiti građane od beskućništva
Radio sto plus pre 10 minutajoš 53 povezane

Smederevo: Uhapšen muškarac osumnjičen za poresku utaju od oko 196 miliona dinara
RTV pre 1 satjoš 25 povezanih

Dve godine kasnije – hoće li Izrael i Hamas iskoristiti priliku da okončaju rat
Južne vesti pre 50 minutajoš 27 povezanih

Vremenska prognoza Srbije 7. oktobra 2025: sneg na Goliji, promenljivo oblačno i najava toplijeg vremena
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 30 povezanih