Povezane vesti
Nestorovićev poslanik organizovao sastanak evropskih ekstremnih desničara u Beogradu
N1 Info 05.05.2025
U organizaciji poslanika Dragana Stanojevića, sa izborne liste Branimira Nestorovića ("Mi, snaga naroda"), početkom marta u Beogradu je održan sastanak političara koji zastupaju "esktremno desnu ideologiju", među kojima je bio i poslanik nemačkog AFD… »
Bivši Nestorovićev poslanik organizovao sastanak evropskih ekstremnih desničara u Beogradu
Radio 021 05.05.2025
Narodni poslanik "Mi - glasi iz naroda" Dragan Stanojević početkom marta u Beogradu organizovao je sastanak političara koji zastupaju "esktremno desnu ideologiju", preneli su mediji. Među njima je, prema navodima nemačkog t-online.de, bio i poslanik… »
Nestorovićev poslanik organizovao sastanak evropskih ekstremnih desničara u Beogradu. Na njemu su razgovarali o aneksiji…
Nova 05.05.2025
U organizaciji poslanika Dragana Stanojevića, sa izborne liste Branimira Nestorovića ("Mi, snaga naroda") početkom marta u Beogradu je održan sastanak političara koji zastupaju "esktremno desnu ideologiju", među kojima je bio i poslanik nemačkog AFD… »
Vesti dana »
Aktuelni požari širom Srbije: Najteže u Deliblatskoj peščari i Ibarskoj klisuri
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 52 povezane
(FOTO) Otkrivena ilegalna laboratorija: Policija zaplenila pola tone marihuane i uhapsila šest osoba
N1 Info pre 49 minutajoš 37 povezanih
Rajaner ukida sve letove iz Niša zbog problema sa snabdevanjem gorivom
Naslovi.ai pre 49 minutajoš 34 povezane
MOL grupa ostvarila dobit od 786 miliona dolara i napreduje u pregovorima o NIS-u
Naslovi.ai pre 49 minutajoš 27 povezanih