Povezane vesti

Nestorovićev poslanik organizovao sastanak evropskih ekstremnih desničara u Beogradu

Nestorovićev poslanik organizovao sastanak evropskih ekstremnih desničara u Beogradu

N1 Info 05.05.2025
U organizaciji poslanika Dragana Stanojevića, sa izborne liste Branimira Nestorovića ("Mi, snaga naroda"), početkom marta u Beogradu je održan sastanak političara koji zastupaju "esktremno desnu ideologiju", među kojima je bio i poslanik nemačkog AFD… »
Bivši Nestorovićev poslanik organizovao sastanak evropskih ekstremnih desničara u Beogradu

Bivši Nestorovićev poslanik organizovao sastanak evropskih ekstremnih desničara u Beogradu

Radio 021 05.05.2025
Narodni poslanik "Mi - glasi iz naroda" Dragan Stanojević početkom marta u Beogradu organizovao je sastanak političara koji zastupaju "esktremno desnu ideologiju", preneli su mediji. Među njima je, prema navodima nemačkog t-online.de, bio i poslanik… »
Nestorovićev poslanik organizovao sastanak evropskih ekstremnih desničara u Beogradu. Na njemu su razgovarali o aneksiji…

Nestorovićev poslanik organizovao sastanak evropskih ekstremnih desničara u Beogradu. Na njemu su razgovarali o aneksiji…

Nova 05.05.2025
U organizaciji poslanika Dragana Stanojevića, sa izborne liste Branimira Nestorovića ("Mi, snaga naroda") početkom marta u Beogradu je održan sastanak političara koji zastupaju "esktremno desnu ideologiju", među kojima je bio i poslanik nemačkog AFD… »

Vesti dana »