Повезане вести

Несторовићев посланик организовао састанак европских екстремних десничара у Београду

Несторовићев посланик организовао састанак европских екстремних десничара у Београду

Н1 Инфо 05.05.2025
У организацији посланика Драгана Станојевића, са изборне листе Бранимира Несторовића ("Ми, снага народа"), почетком марта у Београду је одржан састанак политичара који заступају "есктремно десну идеологију", међу којима је био и… »
Бивши Несторовићев посланик организовао састанак европских екстремних десничара у Београду

Бивши Несторовићев посланик организовао састанак европских екстремних десничара у Београду

Радио 021 05.05.2025
Народни посланик "Ми - гласи из народа" Драган Станојевић почетком марта у Београду организовао је састанак политичара који заступају "есктремно десну идеологију", пренели су медији. Међу њима је, према наводима немачког… »
Несторовићев посланик организовао састанак европских екстремних десничара у Београду. На њему су разговарали о анексији…

Несторовићев посланик организовао састанак европских екстремних десничара у Београду. На њему су разговарали о анексији…

Нова 05.05.2025
У организацији посланика Драгана Станојевића, са изборне листе Бранимира Несторовића ("Ми, снага народа") почетком марта у Београду је одржан састанак политичара који заступају "есктремно десну идеологију", међу којима је био и… »

Вести дана »