Повезане вести

Трамп и Ердоган у мисији мира: Стари савезници против нових сукоба

Трамп и Ердоган у мисији мира: Стари савезници против нових сукоба

Правда 05.05.2025
У телефонском разговору двојице лидера отворена су врата за заједничку иницијативу за окончање украјинско-руског сукоба. Амерички председник Доналд Трамп обавестио је јавност путем своје друштвене мрежа Трут соушал да је имао… »
Трамп са Ердоганом окончава рат у Украјини?! Ово је план председника Америке!

Трамп са Ердоганом окончава рат у Украјини?! Ово је план председника Америке!

Курир 05.05.2025
Председник САД Доналд Трамп изјавио је да са председником Турске Реџепом Тајипом Ердоганом "намерава да ради на окончању смешног, али смртоносног рата Русије и Украјине". Трамп је изјавио да је с Ердоганом имао "веома добар и… »
Трамп разговарао са Ердоганом: "Радимо на окончању смешног, али смртоносног рата између Русије и Украјине"

Трамп разговарао са Ердоганом: "Радимо на окончању смешног, али смртоносног рата између Русије и Украјине"

Телеграф 05.05.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп саопштио је да је данас имао "добар и продуктиван" телефонски разговор са турским председником Реџепом Тајипом Ердоганом, са којим је разговарао о глобалним питањима, попут… »
Трамп намерава да са Ердоганом ради на окончању рата Русије и Украјине

Бета 05.05.2025
Председник САД Доналд Трамп је изјавио данас да са председником Турске Реџепом Тајипом Ердоганом "намерава да ради на окончању смешног, али смртоносног рата Русије и Украјине". Трамп је изјавио да је с Ердоганом имао "веома… »

Нова 05.05.2025
Председник САД Доналд Трамп је изјавио данас да са председником Турске Реџепом Тајипом Ердоганом "намерава да ради на окончању смешног, али смртоносног рата Русије и Украјине". Трамп је изјавио да је с Ердоганом имао „веома… »
Трамп: Имао сам веома добар и продуктиван разговор са председником Турске

Вести онлине 05.05.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп саопштио је да је данас имао “добар и продуктиван” телефонски разговор са турским председником Реџепом Тајипом Ердоганом, са којим је разговарао о глобалним питањима, попут… »

Радио сто плус 05.05.2025
Трамп је изјавио да је с Ердоганом имао “веома добар и продуктиван телефонски разговор” после телефонског о том рату, “Сирији, Газу и о још много чему”. “Председник ме је позвао да дођем у Турску, а он ц́е доц́и у Вашингтон“… »

Еуроневс 05.05.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп саопштио је да је данас имао "добар и продуктиван" телефонски разговор са турским председником Реџепом Тајипом Ердоганом, са којим је разговарао о глобалним питањима, попут… »

Нови магазин 05.05.2025
Председник САД Доналд Трамп је изјавио данас да са председником Турске Реџепом Тајипом Ердоганом "намерава да ради на окончању смешног, али смртоносног рата Русије и Украјине". Трамп је изјавио да је с Ердоганом имао "веома… »

РТВ 05.05.2025
ВАШИНГТОН - Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп саопштио је да је данас имао "добар и продуктиван" телефонски разговор са турским председником Реџепом Тајипом Ердоганом, са којим је разговарао о глобалним… »

Вести дана »