Povezane vesti

Tramp i Erdogan u misiji mira: Stari saveznici protiv novih sukoba

Tramp i Erdogan u misiji mira: Stari saveznici protiv novih sukoba

Pravda 05.05.2025
U telefonskom razgovoru dvojice lidera otvorena su vrata za zajedničku inicijativu za okončanje ukrajinsko-ruskog sukoba. Američki predsednik Donald Tramp obavestio je javnost putem svoje društvene mreža Trut soušal da je imao "veoma dobar i produktivan"… »
Tramp sa Erdoganom okončava rat u Ukrajini?! Ovo je plan predsednika Amerike!

Tramp sa Erdoganom okončava rat u Ukrajini?! Ovo je plan predsednika Amerike!

Kurir 05.05.2025
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom "namerava da radi na okončanju smešnog, ali smrtonosnog rata Rusije i Ukrajine". Tramp je izjavio da je s Erdoganom imao "veoma dobar i produktivan telefonski… »
Tramp razgovarao sa Erdoganom: "Radimo na okončanju smešnog, ali smrtonosnog rata između Rusije i Ukrajine"

Tramp razgovarao sa Erdoganom: "Radimo na okončanju smešnog, ali smrtonosnog rata između Rusije i Ukrajine"

Telegraf 05.05.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp saopštio je da je danas imao "dobar i produktivan" telefonski razgovor sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom, sa kojim je razgovarao o globalnim pitanjima, poput rata između Rusije i… »
Tramp namerava da sa Erdoganom radi na okončanju rata Rusije i Ukrajine

Beta 05.05.2025
Predsednik SAD Donald Tramp je izjavio danas da sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom "namerava da radi na okončanju smešnog, ali smrtonosnog rata Rusije i Ukrajine". Tramp je izjavio da je s Erdoganom imao "veoma dobar i produktivan… »

Nova 05.05.2025
Predsednik SAD Donald Tramp je izjavio danas da sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom "namerava da radi na okončanju smešnog, ali smrtonosnog rata Rusije i Ukrajine". Tramp je izjavio da je s Erdoganom imao „veoma dobar i produktivan… »
Tramp: Imao sam veoma dobar i produktivan razgovor sa predsednikom Turske

Vesti online 05.05.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp saopštio je da je danas imao “dobar i produktivan” telefonski razgovor sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom, sa kojim je razgovarao o globalnim pitanjima, poput rata između Rusije i… »

Radio sto plus 05.05.2025
Tramp je izjavio da je s Erdoganom imao “veoma dobar i produktivan telefonski razgovor” posle telefonskog o tom ratu, “Siriji, Gazu i o još mnogo čemu”. “Predsednik me je pozvao da dođem u Tursku, a on će doći u Vašington“, dodao je Tramp. Podsetio je… »

Euronews 05.05.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp saopštio je da je danas imao "dobar i produktivan" telefonski razgovor sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom, sa kojim je razgovarao o globalnim pitanjima, poput rata između Rusije i… »

Novi magazin 05.05.2025
Predsednik SAD Donald Tramp je izjavio danas da sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom "namerava da radi na okončanju smešnog, ali smrtonosnog rata Rusije i Ukrajine". Tramp je izjavio da je s Erdoganom imao "veoma dobar i produktivan… »

RTV 05.05.2025
VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp saopštio je da je danas imao "dobar i produktivan" telefonski razgovor sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom, sa kojim je razgovarao o globalnim pitanjima, poput rata između… »

Vesti dana »