Povezane vesti

Kejn: Osećam se sjajno posle ovajanja prve titule u karijeri

Kejn: Osećam se sjajno posle ovajanja prve titule u karijeri

Sportski žurnal pre 28 dana
Nakon što je Bajern u nedelju i matematički osigurao titulu u Bundesligi, Kejn se oglasio na Instagramu poručivši: "Predivan je osećaj osvojiti titulu – prvu u mojoj karijeri" Engleski fudbaler i napadač Bajerna iz Minhena, Hari Kejn, rekao je… »
A šta kaže Hari Kejn nakon prvog trofeja u karijeri?

A šta kaže Hari Kejn nakon prvog trofeja u karijeri?

Sportske.net pre 28 dana
Engleski fudbaler i napadač Bajerna iz Minhena, Hari Kejn, rekao je danas da se oseća "sjajno" nakon što je u 31. godini osvojio prvi trofej u karijeri. Nakon što je Bajern u nedelju i matematički osigurao titulu u Bundesligi, Kejn se oglasio na… »
Kejn posle osvajanja prvog trofeja: "Dugo sam čekao ovaj trenutak"

Kejn posle osvajanja prvog trofeja: "Dugo sam čekao ovaj trenutak"

B92 pre 28 dana
Engleski fudbaler i napadač Bajerna iz Minhena, Hari Kejn, rekao je danas da se oseća "sjajno" nakon što je u 31. godini osvojio prvi trofej u karijeri. Nakon što je Bajern u nedelju i matematički osigurao titulu u Bundesligi, Kejn se oglasio na… »
Emotivni Kejn: Predivan osećaj je osvojiti titulu

Emotivni Kejn: Predivan osećaj je osvojiti titulu

Sport klub pre 28 dana
Engleski fudbaler i napadač Bajerna iz Minhena, Hari Kejn, rekao je da se oseća "sjajno" nakon što je u 31. godini osvojio prvi trofej u karijeri. Nakon što je Bajern u nedelju i matematički osigurao titulu u Bundesligi, Kejn se oglasio na Instagramu… »
Kejn skinuo čini, ko su trojica najboljih u istoriji bez pehara?

Kejn skinuo čini, ko su trojica najboljih u istoriji bez pehara?

Sport klub pre 28 dana
Hari Kejn je konačno osvojio trofej u svojoj sjajnoj karijeri. Sa Bajernom iz Minhena je dva kola pre kraja postao šampion Nemačke. Engleski napadač je bio verovatno jedan od najboljih igrač koji nikada nije stigao ni do jednog pehara. Kada je on… »
Najsrećniji čovek na svetu FOTO/VIDEO

Najsrećniji čovek na svetu FOTO/VIDEO

B92 pre 28 dana
Fudbaleri minhenskog Bajerna proslavili su titulu prvaka Nemačke, a posebno je to bila noć za pamćenje za Harija Kejna. Jedan od najboljih napadača današnjice je u svojoj 32. godini osvojio tek prvi trofej u karijeri. Kejn je igrao nekoliko velikih… »

Vesti dana »