Povezane vesti
Ministarstvo tvrdi da nema štrajka na Medicinskom, Štrajkački odbor to demantuje
N1 Info 05.05.2025
Na sajtu Ministarstva zdravlja objavljeno je saopštenje u kojem se navodi da "profesori Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu nisu u štrajku i da će nastavu, vežbe i kolokvijume redovno održavati", ali iz Štrajkačkog odbora demantuju te tvrdnje… »
Oglasili se profesori Medicinskog fakulteta u Beogradu: Obaveštavaju sve studente da nisu u štrajku i da će nastavu, vežbe i…
Kurir 05.05.2025
BEOGRAD - Profesori Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu obaveštavaju sve studente da nisu u štrajku i da će nastavu, vežbe i kolokvijume redovno održavati. Dekanat Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu obavešten je o navedenom i… »
Vesti dana »
Policajka Katarina Petrović: "Ogoljena represija je poslednji način na koji ovaj režim može da funkcioniše"
Nova pre 3 minutajoš 1 povezana
(Foto) Stjuardesa čudom preživela nesreću u avionu smrti! Odletela zajedno sa sedištem 100 metara: "Imala je anđela čuvara!"
Blic pre 3 minutajoš 1 povezana
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i nastavila da uživam u životu sa svojom porodicom"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Najtoplija decenija u poslednjih 176 godina Generalni sekretar UN: "Klima je globalno u vanrednom stanju"
Kurir pre 8 minutajoš 1 povezana