Povezane vesti

"Znam da su u Efesu zabrinuti, ali to je život": Ergin Ataman se oglasio o skandalu, pitali ga da li je ljut

"Znam da su u Efesu zabrinuti, ali to je život": Ergin Ataman se oglasio o skandalu, pitali ga da li je ljut

Mondo pre 29 dana
Trener Panatinaikosa oglasio se o neprijatnostima koje je doživeo na gostovanju Efesu. Ima jedan apel za navijače Panatinaikosa. Trener Panatinaikosa Ergin Ataman rekao je da se ne ljuti ni na koga za neprijatnost koju je doživeo u porazu od Efesa… »
Ataman: "Ništa ne može izbrisati uspomene i moje poštovanje prema Efesu"

Ataman: "Ništa ne može izbrisati uspomene i moje poštovanje prema Efesu"

B92 pre 29 dana
I ove sezone košarkaši Panatinaikosa i Anadolu Efesa će igrati petu utakmicu plej-ofa Evrolige. Ponovo će OAKA arena biti poprište duela koji će direktno doneti plasman plasman na fajnal-for. Trener Panatinaikosa Ergin Ataman govorio je pred ovaj… »
Ataman: Ništa ne briše moje poštovanje i sećanja na Efes

Ataman: Ništa ne briše moje poštovanje i sećanja na Efes

Sport klub pre 29 dana
Košarkaši Panatinaikosa i Efesa odigraće majstoricu u utorak za plasman na Fajnal for Evrolige, a Ergin Ataman pokušaće kao i prošle sezone da atinski klub povede ka završnici elitnog evropskog takmičenja. Bilo je tenzije između Atamana i… »
Atamanova izjava koja je mnoge iznenadila

Atamanova izjava koja je mnoge iznenadila

B92 pre 29 dana
Ergin Ataman, trener Panatinaikosa, izneo je očekivanja pred majstoricu protiv Efesa koja će odlučiti učesnika F4 Evrolige. Navijači Efesa, kluba s kojim je osvojio dve titule prvaka Evrope, na prethodnom susretu nisu štedeli reči na njegov račun… »
Ergin Ataman se oglasio pred majstoricu: „Ništa ne može izbrisati uspomene niti poštovanje koje imam prema Efesu“

Ergin Ataman se oglasio pred majstoricu: „Ništa ne može izbrisati uspomene niti poštovanje koje imam prema Efesu“

Hot sport pre 29 dana
„Nadam se da će naši navijači sutra navijati bez uvreda“ Trener Panatinaikosa Ergin Ataman našao se u centru pažnje prilikom povratka u Istanbul, gde je sa Anadolu Efesom nekada ispisivao istoriju evropske košarke. Ipak, doček od strane… »
Ataman tužan i razočaran navijače Efesa samo jedno: "Ništa ne može izbrisati uspomene"

Ataman tužan i razočaran navijače Efesa samo jedno: "Ništa ne može izbrisati uspomene"

Telegraf pre 29 dana
Navijači Anadolu Efesa priredili su neprijatan doček treneru Panatinaikosa, Erginu Atamanu, koji je sa klubom nedavno osvojio dve titule prvaka Evrolige, a on je to emotivno dočekao. Dok su ga vređale osobe koje su ga prethodno gledale kao spasioca… »

Vesti dana »