Повезане вести

"Знам да су у Ефесу забринути, али то је живот": Ергин Атаман се огласио о скандалу, питали га да ли је љут

"Знам да су у Ефесу забринути, али то је живот": Ергин Атаман се огласио о скандалу, питали га да ли је љут

Мондо 05.05.2025
Тренер Панатинаикоса огласио се о непријатностима које је доживео на гостовању Ефесу. Има један апел за навијаче Панатинаикоса. Тренер Панатинаикоса Ергин Атаман рекао је да се не љути ни на кога за непријатност коју је доживео… »
Атаман: "Ништа не може избрисати успомене и моје поштовање према Ефесу"

Атаман: "Ништа не може избрисати успомене и моје поштовање према Ефесу"

Б92 05.05.2025
И ове сезоне кошаркаши Панатинаикоса и Анадолу Ефеса ће играти пету утакмицу плеј-офа Евролиге. Поново ће ОАКА арена бити поприште дуела који ће директно донети пласман пласман на фајнал-фор. Тренер Панатинаикоса Ергин Атаман… »
Атаман: Ништа не брише моје поштовање и сећања на Ефес

Атаман: Ништа не брише моје поштовање и сећања на Ефес

Спорт клуб 05.05.2025
Кошаркаши Панатинаикоса и Ефеса одиграће мајсторицу у уторак за пласман на Фајнал фор Евролиге, а Ергин Атаман покушаће као и прошле сезоне да атински клуб поведе ка завршници елитног европског такмичења. Било је тензије између… »
Атаманова изјава која је многе изненадила

Атаманова изјава која је многе изненадила

Б92 05.05.2025
Ергин Атаман, тренер Панатинаикоса, изнео је очекивања пред мајсторицу против Ефеса која ће одлучити учесника Ф4 Евролиге. Навијачи Ефеса, клуба с којим је освојио две титуле првака Европе, на претходном сусрету нису штедели… »
Ергин Атаман се огласио пред мајсторицу: „Ништа не може избрисати успомене нити поштовање које имам према Ефесу“

Ергин Атаман се огласио пред мајсторицу: „Ништа не може избрисати успомене нити поштовање које имам према Ефесу“

Хот спорт 05.05.2025
„Надам се да ће наши навијачи сутра навијати без увреда“ Тренер Панатинаикоса Ергин Атаман нашао се у центру пажње приликом повратка у Истанбул, где је са Анадолу Ефесом некада исписивао историју европске кошарке. Ипак, дочек од… »
Атаман тужан и разочаран навијаче Ефеса само једно: "Ништа не може избрисати успомене"

Атаман тужан и разочаран навијаче Ефеса само једно: "Ништа не може избрисати успомене"

Телеграф 05.05.2025
Навијачи Анадолу Ефеса приредили су непријатан дочек тренеру Панатинаикоса, Ергину Атаману, који је са клубом недавно освојио две титуле првака Евролиге, а он је то емотивно дочекао. Док су га вређале особе које су га претходно… »

Вести дана »